Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
madlenka wrote:A ja z jednej strony nie moge sie doczekac poniedzialku. Ciekawe co mi powie. Ale boje sie.
Moris, za mną chodził słonecznik - wiem, wiem,,,sam tłuszcz...ale nie moglam się powstrzymać
A tak poza tym...mam niezły ubaw - ponieważ mój małż jest aktualnie bez dwóch zębów na przedzie - jedynki i dwójki <w trakcie robienia koron - jutro dopiero dostanie prowizorki>
nie śmieję się głośno bo mnie niedługo też to czeka <martwa jedynka zaczyna mi się przebarwiać, więc trzeba ją zrobić - a, że na ogół od razu robi się podobno dwie, żeby to jakoś wyglądało to będzie wesoło> -
Wiecie co. Boje sie bardzo ze tez mam jakies torbiele albo co. Zjem cokolwiek i mam wzdety brzuch jak balon. A nigdy nie mialam wiec przezywam zdecydowanie bardziej. Ehhh sorry ze tak smece ciagle o jednym. Dobra koniec z tym. Napisze co i jak w poniedzialek.
-
Dawna praca w sumie gotowa jutro jade z nia po poprawkach i zapadnie wyrok.
Kumpela urodzila. 3860 g tyle wiem i jest slodka i ma cZarne włoski:)D-dawna, ciri22 lubią tę wiadomość
-
Mochjito wrote:Czesc wam,mam takie pytanie,wczotaj robilam test ciazowy wyszla druga kreska slaba a diszaj tez robilam a nic co to znaczy?Mochjito wrote:Mam miec okres za 3dni moze jescze jednak poczekam,ale dzeki
Może test za 3 dni? Zdaje się że na opakowaniu testu, względnie na ulotce (taka karteczka w środku) jest napisane coś w stylu: NASIKAJ NA TESTA W DNIU SPODZIEWANEJ MIESIĄCZKI, NAJLEPIJ Z RAŃCA.
Nie musisz dziękowaćMochjito lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
arturowa wrote:Może test za 3 dni? Zdaje się że na opakowaniu testu, względnie na ulotce (taka karteczka w środku) jest napisane coś w stylu: NASIKAJ NA TESTA W DNIU SPODZIEWANEJ MIESIĄCZKI, NAJLEPIJ Z RAŃCA.
Nie musisz dziękować
Jestem wdeczna za kazdom odpowiedzc,dokladnie tak zrobie musze jescze zaczekac): :-)tylko to czekanie jest najgorsze,bo 3 miesonce mi zmarlo dzecko tak czongle prubuje i tylko czekan na 2kreski. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:57
ważka, Nymeria lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Eejj laski ale napadajmy na każdą nową, akurat laska ma po prostu problem z polskim wciąż, w końcu jest Czeszką. Troll by się chyba jednak nie wysilał żeby zaczynać pamiętnik i zerkałam na to co pisała gdzie indziej
No to K dostał wypowiedzenie już oficjalnie. Nie podpisał bo jest w domu na L4. Zaczęĺy się jazdy a tu w ogóle wyciągam jego umowe i co? Obowiązuje nie polski a austriacki kodeks pracy.. zobaczymy co teraz..
przez to wszystko mam 2gi dzień chwile słabości i kolacja nieprzepisowa i parę krówek.. ech
Miałam się widzieć z promotorka, nawet nie napisała gdzie i o której.. więc dziś będę musiała się urywać z pracy i jechac jej szukac na uczelni nosz kurna.... w piątek się będe musiała urwać do dentysty, w poniedziałek medycyna pracy i gin.. zebym jeszcze ja nie miała problemòw w pracy
I miałam się wykręcic z wyjazdu integracyjnego bo obrona pracy a onrony prawdopodobnie dopier w listopadzie.. i kuźwa nie wiem co teraz a koleżanka myślac ze ja nie jadę wysłała już maila że ona nie może. Jefyne czym ja siè mogę wykrecić to to, że mi wtedy dni płodne wypadają -
Haha jaasne
Chociaż najlepsze jest to, że dzis się obudziłam, zmierzyłam temp. Zasnęłam na jakieś 20 min i mi się przyśniły 2 grube krechy, jak się zerwałam z wyra
Ale testu nie robiłam
Temp wysoka tylko przez to że zaczęłam od wczoraj spać z termoforem, aż się spocona obudziłam