Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlenka karta czy nie to nadal dokładnie taki sam potworniak
... Ważne tylko żeby nie uszkodzić reszty jajnika.
Trzymam kciuki Kena za szybki termin.
Kena1983 lubi tę wiadomość
2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
🧑 OAT, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe
IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia
2019 rozpoczecie procedury w OA
2020 ❤️ naturalny cud córeczka
2023 ❤️ naturalny cud córeczka
2026 ?

-
No i oczywiście żeby wszystko było dobrze
Kena1983 lubi tę wiadomość
2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
🧑 OAT, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe
IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia
2019 rozpoczecie procedury w OA
2020 ❤️ naturalny cud córeczka
2023 ❤️ naturalny cud córeczka
2026 ?

-
wydaje kolejne zarządzenie - ma być dobrzemadlenka wrote:A ja z jednej strony nie moge sie doczekac poniedzialku. Ciekawe co mi powie. Ale boje sie.

Moris, za mną chodził słonecznik - wiem, wiem,,,sam tłuszcz...ale nie moglam się powstrzymać
A tak poza tym...mam niezły ubaw - ponieważ mój małż jest aktualnie bez dwóch zębów na przedzie - jedynki i dwójki
<w trakcie robienia koron - jutro dopiero dostanie prowizorki>
nie śmieję się głośno bo mnie niedługo też to czeka <martwa jedynka zaczyna mi się przebarwiać, więc trzeba ją zrobić - a, że na ogół od razu robi się podobno dwie, żeby to jakoś wyglądało to będzie wesoło> -
Wiecie co. Boje sie bardzo ze tez mam jakies torbiele albo co. Zjem cokolwiek i mam wzdety brzuch jak balon. A nigdy nie mialam wiec przezywam zdecydowanie bardziej. Ehhh sorry ze tak smece ciagle o jednym. Dobra koniec z tym. Napisze co i jak w poniedzialek.

-
Dawna praca w sumie gotowa jutro jade z nia po poprawkach i zapadnie wyrok.
Kumpela urodzila. 3860 g tyle wiem i jest slodka i ma cZarne włoski:)
D-dawna, ciri22 lubią tę wiadomość
-
Mochjito wrote:Czesc wam,mam takie pytanie,wczotaj robilam test ciazowy wyszla druga kreska slaba a diszaj tez robilam a nic co to znaczy?Mochjito wrote:Mam miec okres za 3dni moze jescze jednak poczekam,ale dzeki
Może test za 3 dni? Zdaje się że na opakowaniu testu, względnie na ulotce (taka karteczka w środku) jest napisane coś w stylu: NASIKAJ NA TESTA W DNIU SPODZIEWANEJ MIESIĄCZKI, NAJLEPIJ Z RAŃCA.
Nie musisz dziękować
Mochjito lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
arturowa wrote:Może test za 3 dni? Zdaje się że na opakowaniu testu, względnie na ulotce (taka karteczka w środku) jest napisane coś w stylu: NASIKAJ NA TESTA W DNIU SPODZIEWANEJ MIESIĄCZKI, NAJLEPIJ Z RAŃCA.
Nie musisz dziękować
Jestem wdeczna za kazdom odpowiedzc,dokladnie tak zrobie musze jescze zaczekac): :-)tylko to czekanie jest najgorsze,bo 3 miesonce mi zmarlo dzecko tak czongle prubuje i tylko czekan na 2kreski. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:57
ważka, Nymeria lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Eejj laski ale napadajmy na każdą nową, akurat laska ma po prostu problem z polskim wciąż, w końcu jest Czeszką. Troll by się chyba jednak nie wysilał żeby zaczynać pamiętnik i zerkałam na to co pisała gdzie indziej
No to K dostał wypowiedzenie już oficjalnie. Nie podpisał bo jest w domu na L4. Zaczęĺy się jazdy a tu w ogóle wyciągam jego umowe i co? Obowiązuje nie polski a austriacki kodeks pracy.. zobaczymy co teraz..
przez to wszystko mam 2gi dzień chwile słabości i kolacja nieprzepisowa i parę krówek.. ech
Miałam się widzieć z promotorka, nawet nie napisała gdzie i o której.. więc dziś będę musiała się urywać z pracy i jechac jej szukac na uczelni nosz kurna.... w piątek się będe musiała urwać do dentysty, w poniedziałek medycyna pracy i gin.. zebym jeszcze ja nie miała problemòw w pracy
I miałam się wykręcic z wyjazdu integracyjnego bo obrona pracy a onrony prawdopodobnie dopier w listopadzie.. i kuźwa nie wiem co teraz a koleżanka myślac ze ja nie jadę wysłała już maila że ona nie może. Jefyne czym ja siè mogę wykrecić to to, że mi wtedy dni płodne wypadają
-
Haha jaasne

Chociaż najlepsze jest to, że dzis się obudziłam, zmierzyłam temp. Zasnęłam na jakieś 20 min i mi się przyśniły 2 grube krechy, jak się zerwałam z wyra
Ale testu nie robiłam
Temp wysoka tylko przez to że zaczęłam od wczoraj spać z termoforem, aż się spocona obudziłam