Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Wszystko mogę nic nie muszę
Jest jeszcze jedna opcja, ale pierw muszę się dowiedzieć co i jak i póżniej napiszę o niej
Morisek - nie ma jak odrobina suspensu... - teraz będziemy się zastanawiać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 11:38
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Dobry dziewuszki. Ja tylko na chwilkę, chciałam wspomnieć ze robiłam dziś ponownie betę i urosła tak jak trzeba. A w poniedziałek mam wizytę. Dziś zaczynam....7 tydzień ogarniacie? Mam nadzieję że w pon zobaczę coś więcej niż ostatnio i pochwalę wam się dobrymi wiadomosciami. A teraz jadę na spotkanie, i to już chyba ostatnie tak daleko i dam se spokój bo mnie non stop mdli. A ja w dodatku na dupku więc ogólnie słabo się czuje. Buziaki dla Was:*
D-dawna, Mirabelka30, Ajka, aaagaaatka, kamka, kr0pka, ważka, Klaudia N., Nymeria lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
Mirabelka tulę! Oby kolejny był już szczęsliwy
Mirabelka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eunice wrote:Wspomniałam dziś mężowi o tych badaniach nasienia, ale powiedział, że nie ma opcji- nie pójdzie:/ Więc tylko modlę się, żeby było u niego wszystko ok...
Ja się właśnie zastanawiam nad tym duphastonem, bo ginekolog kazał go brać od 14 dnia cyklu, ale jakoś nie zakodowałam kiedy przestać... Na ulotce jest napisane, że wraz z rozpoczęciem kolejnego cyklu. Czy któraś z Was może brała ten lek i pamięta jak długo?