Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Schmetterling jak to początek odchudzania to zawsze najszybciej, tego początku nie ma się co bać, jak cały czas by tak szybko spadało to wtedy niezbyt dobrze
no ona ma specjalną wagę z pomiarem, tyle, że lepsza niż takie podstawowe domowe. Bo ja w sumie też mam z pomiarem tłuszczu, wody itp, pokazuje ciut inne wyniki w porównaniu do tej jej ale ogólnie zbliżone. Ta jej to już taka wypasiona, w sumie nawet nie nazywa się waga a analizator składu ciała i z tego co widzę w opisie to właśnie sam wylicza nawet ten tłuszcz wisceralny. Swoją droga u mnie poziom spadł z 4 do 3. Mój K. ma 16 a norma jest do 10
ja mam tą https://www.sklepmedyczny.net/towar/435/waga-elektroniczna-tech-med-tm-ef006.html
ta dietetyczki to ta, ale no to raczej nie do kupienia tak dla siebie bo cena zabija
http://www.tanitapolska.pl/tanita-promowane/tanita-waga-analizator-bc-601-pomiar-segmentowy-bmi-pomiar-miesni-wody-tluszczu-wody-bmr.html
a @ powinnam mieć za 2 dni.
Jak z K rozmawiałam, że jutro zrobię test to powiedział, żeby się wstrzymać do poniedziałku, taa no może wytrzymam.. może.. -
nick nieaktualny
-
niee, mój póki co bierze FertilMan i plan był taki, że po 3 miesiącach na tym dopiero badania. teraz musi znowu iść do endo bo widząc dzisiejsze wyniki to przynajmniej wiadomo, że na te kiepskie wyniki mogły miec wpływ właśnie te jego hormony
-
nick nieaktualny
-
Moriseeeek nie przesadzaj bo Ci dupę skopię no!
-
Oj Morisku, oczywiście że kłamie !
Według wskaźnika bmi to ja mam nadwagę, a to nie prawda bo po prostu mam niedowzrost
Tak, wiem że suchar ale mnie tam śmieszyMorisek28, kr0pka, Kena1983, madlenka, Ajka, Monikkk lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualnyJej,przepraszam was bardzo dziewczyny Tablet mi się rozładował a ładowarkę zostawiłam w pracy,telefon zepsuty. Nawet nie miałam jak napisać. Test kupiłam dopiero ok godz 20.00
Do domu dotarliśmy całkiem niedawno. Biegaliśmy za nową sofą, narożnikiem do salonu,starą wyrzuciliśmy a musimy jakoś przenocować moich teściów...przyjeżdżają w ten piątek na ok 10 dni, oglądanie nowego telefonu dla mnie, później zakupy bo lodówka pusta. Cały dzień spędzony po za domem.
Także na test nasiusiam z samego rana, nie mam nic w pęcherzu...za mało piję. Nadrobię teraz haha i pójdę spać, jestem padnięta. Dokończę tylko oglądać smerfy 2 na polsacie Przepraszam za trzymanie w niepewności, dobranoc kochane :* -
Anaaa ja od rana będę czekać
a bmi Morisku wbrew pozorm często kłamie, to nie jest idealny wskaźnik -
nick nieaktualny
-
Moris, nie jesteś sama...nie...nie...jesteś sama....
ufff dobry uczynek zrobiony
kumpela wpadła z mężem po moją sławną ostrą paprykę...i zabili mi ćwieka...przyjechali autkiem, które chcą sprzedać...na pierwszy rzut oka spodobało mi się...(choć miało nie być więcej francuzów...) i teraz zamiast wziąć się i grzecznie położyć spać...siędze i czytam co się w nim najczęściej psuje i ile to kosztuje -
Morisku zobaczysz, że niedługo nie będzie Ci tak pokazywało
podesłalam Ci jeszcze coś
Boże w dupie jestem z tymi poprawkami magisterki a jutro musze jej to dowieźć -
oj Arturowa rozumiem.. mój ma podobnie.. nawet o prochach musialam mu przypominać,na szczęście o tym już pamięta.. ale nawet w kwesti żywienia - jak nie ugotuję i nie podstawię pod nos to zapomnij. mi pomoże, zrobi obiad ale sam wepchnie w siebie byle co.. a waga u niego ma spory wpływ na plemniki przecież tez..
swoją drogą dobrze, że Teściu się zaoferował, że będzie nam teraz opłacał bo byśmy musieli niedługo zrezygnować..
lekarz - po co, zdrowa dieta, po co.. czasem mało brakowało żebym wybuchła i zapytała czy mam sobie dziecko z innym zrobić skoro on ma to w dupie..
swoją drogą ja też miałam plan, że mając 26 lat będę miała dziecko już.. 27 stuknęło cholera -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny