Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
a mnie znowu mdli.. czyli uroki duphastonu
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:12
D-dawna, Nymeria, Ajka, Mirabelka30, Morisek28, kr0pka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Jak ja chciałabym to obejrzeć... Ale nie mamy telewizora, mąż uważa że telewizja to czyste ZUO, a mój internet jest średnio szybki, czyli że nie mam tyle cierpliwości żeby oglądać go online...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Aagatka niestety ale to efektk dupka bo wcześniej jak brałam to było tak samo
-
Dziń dybry
a ja dziś tez miałam taaaak durne sny.. wczoraj oglądaliśmy nowy odcinek the walking dead. I co mi się śniło? Zombie.. duuuużo zombie i najlepsze jest to, że walczyliśmy w kilka osób (jakby w pracy chyba) z wielką hordą, maaało nas zostało, byłam przekonana, że kolega (który mi się podoba) nie przeżył a okazało się, dopiero następnego dnia, że go pokiereszowało trochę ale nic mu nie jest, ja mu się na szyję rzuciłam i cieszyłam co najmniej jakby to mój K. był.. eeee.. spokkoo ;/
PS. Mój cykl chyba jest bezowulacyjny coś czuję.. kuźwa.. niby mi owu wyznaczyło ale ja nigdy nie miałam tak niskich temperatur niby 4dpo a u mnie 36,73, zawsze miałam już w okolicach 36,90coś..
no i cyce nie bolą chyba, że jeszcze owu nie było ale to było jeszcze dziwniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 08:30
-
Morisek28 wrote:Kropuszka, a nie przyblokowałaś owu progesteronem?
Wiesz co, wzięłam zgodnie z tym jak mi kazał (no, 1 dzień później).. Kazał mi brać od 14dc, jak się pytałam czy to owulacji nie zablokuje to pokiwał głową, że nie. Szczerze powiedziawszy ja uważam inaczej.. ech.. kolejny cykl na straty jak widać -
Hej!
U mnie też jakaś taka jesienna pogoda...
Kropkuś, ja podobnie jak Morisek - dupka bałam od 3 dni wyższych temperatur.
Domi, brzydka pogoda = leniuchowanie w domu:)
Aha....wszystkim belfrom i pracownikom oświaty (na pewno Madlenka, po części Klaudia i szczerze nie pamiętam czy ktoś jeszcze) wszystkiego naj z okazji Dnia Edukacji
idę się powoli ogarniać i na ściągnięcie szwów...coś czuję, że będzie bolało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 10:21
Klaudia N., macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Dziewczyny wszystkiego najlepszego i spokoju w pracy.
Ja drugi dzień pod kokderka, ale już jest lepiej obejdzie się bez antybiotyku.
A tak wogole to cichutko mówię że dziś rozpoczynamy II trymest .
Miłego dnia babeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 10:18
ciri22, kr0pka, Morisek28, Ajka, aaagaaatka, Kena1983, Karmelek211, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kena1983 wrote:Hello
Ja na bal maskowy jak najbardziej się piszę - kilka lat temu takowy zorganizowaliśmy- tzn. może nie bal ale sylwestra przebieranego - strój słonia mam po dziś Małż był papieżem
Fufcik, mam nadzieję, że się pospieszyłaś...
m,ielismy taki pomysl w zeszlym roku, moze w tym roku sie uda! ja na pewno za kota sie przebiore:D albo za grzyba bo znajomi sie smieja ze mnie ze jestem maślok
dzisiaj dzien nauczyciela i 3 rocznica zareczyn
i koniec pozytywnych aspektow, R sie rozchorowal i nie idzie na badania, pojdzie w przyszlym cyklu, ja teraz progesteron zrobie i tyle, niech sie dzieje co chce, mam nadzieje ze to jakis znak. a do tego jakby bylo malo R dostal wczoraj awizo, mowie no pieknie 3 tygodnie po tym jak 3 razy w kielcach przejechal na czerwonym, mowie mu ze na bank mandat i wyobrazcie sobie ze tego nie odebral wczoraj! i kazal mi isc dzisiaj i baba powiedziala ze mi nie moze dac bo to jest urzad miasta w lipianach postepowanie administracyjne. czyli wtedy co wracalismy ze stargardu i jestem pewna ze to fotoradar. kuzwa. chociaz tyle ze R prowadzil bo by mnie chyba zjadl jakbym to ja jechala;/ ciekawe ile przyjdzie.