Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj ozzy np uwielbia winogrona
Alez sobie ogloszenie o korepetycje napisałam hehe sie troche poprzechwalam ale co mi tam:D (oczywiscie wszystko prawda bez sciemy jakiejs hehe_) -
Ale numer Pisałam Wam kiedyś o koleżance z pracy, która też się stara o dziecko i problem jest po stronię męskiej. Jej mąż miał coś ok. 6 % prawidłowych plemników...w czerwcu kupowałam jej we Wrocku tabletki dla męża...i dziś dowiaduję się, że jest w ciąży
-
My póki co planów nie mamy, przyjeżdżaj!
Kena super -
Dzień dobry,
jesuu u was śnieg, a ja w sandałkach chodzę po dworze i rozwieszam pranie w słońcu. Jest zimno, ale mi jakoś tak gorąco, że nie czuję tego zimna, jeszcze pojechałam po chleb w sandałach
Dziś realizacja kolejnej zachcianki kluski śląskie
Jeszcze dwa dni i wracam do Szczecina i czeka mnie nawał prac domowych, aż się boję, dopisuję do listy kolejne pozycje do zrobienia i nadal nie opuszcza mnie nadzieja, że się wyrobię z tym w dwa tygodnie
Kamka u Ciebie z tym ZUSem to już przesada wytrwałości życzę !
Fajne macie te zwierzaczki, ja zawsze chciałam mieć kotka, ale mąż ciagle najpierw dziecko najpierw dziecko, no i wygląda na to, że dopiął swego ale w końcu ma pewno będę miała mojego upragnionego kotusia
-
nick nieaktualny
-
Ważka
Arturowa, jak będzie trzeba moźe być i bal maskowy
To kto wpada?
Choć teoretycznie jako, że w zeszłym roku byliśmy w domu to zgodnie z regułą teraz powinniśmy gdzieś wybyć -
Cześć Dziewczynki!
Ważusiu kuruj się!
Ja tam sylwestra nie lubię chce być w domku w tym roku może jakiś maraton filmowy
Dziewczyny chyba jutro sikne na testa od kilku dni mi niedobrze a dziś doszły wymioty...?! -
nick nieaktualny