Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:11
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Kena Octenisept w żelu... poszukaj bo nie w każdej aptece jest dostępny... do pępka najlepsze rozwiazanie, bo siedzi w środku przez dłuższy czas... a jak nie to zwykły i zostawić na minutę... wode utlenioną możesz sobie darować...
PS a na to drugie Laktuloza... zanim sytuacja sie pogorszy... w końcu gmerali Ci w jelitach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 13:15
2020
2023 -
eunice wrote:Cześć dziewczyny:)
Mam pytanie- czy któraś z Was może ogarnia taką sytuację: W 6 dniu cyklu pojawia mi się rozciągliwy śluz, występuje przez 4 dni i teraz znów od dwóch dni śluz jest biały i lepki, dodatkowo szyjka wydawała mi się mega miękka i otwarta, a teraz przez te dwa dni jakby twardniała i się zamykała...Chyba za wcześnie na fazę lutealną, bo jest 11 dc, a dopiero w 9 skończyłam brać clo... Wydaje się, że powinno pojawiać się coraz więcej śluzu płodnego i szyjka powinna się przygotowywać do owu a tu takie objawy jakby było już po... Udostępniłam swój wykres. Of cały czas pokazuje zielone światło. Nie ogarniam tego, czy któraś z Was miała może coś podobnego?
Arturowa, chyba mamy tak samo na imię
Ładne macie imię... kiedyś sama chciałam się tak nazywać... a z clo nie manm żednego doświadczenia, więc Ci nie pomogę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 13:30
2020
2023 -
Ajka, na drugie pomógł czopek;-) dobrze,że ciotka postanowiła nas odwiedzić i zahaczyła o aptekę Octenisept właśnie tak aplikuję-przy zmianie opatrunku - leżę z wywalonym brzucholem przynajmniejprzez pół godziny i w międzyczasie psikam min. 2 razy.
-
Kena1983 wrote:Ajka, na drugie pomógł czopek;-) dobrze,że ciotka postanowiła nas odwiedzić i zahaczyła o aptekę Octenisept właśnie tak aplikuję-przy zmianie opatrunku - leżę z wywalonym brzucholem przynajmniejprzez pół godziny i w międzyczasie psikam min. 2 razy.
Zgoi się i będzie dobrze...2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Ja w sumie od wczoraj powinnam wg zaleceń gina brać duphaston ale jakos nie wiem.. tak się po nim koszmarnie czułam, że nie jestem przekknana
-
Moris biedny piesek ja sama siedzę ogladam mecz R zostal u babci bo musi na budowie garazu cos ogarnąć i przepadła nam ostatnia szansa na sex. Przerwa od piatku do czwartku och bedzie ciężko
27,10 mam obrone. Dostalam jedna recenzje od promotor dala mi 4,5 za pracę to tyle:) -
dzień dobrryyy
-
u nas na szczęście jeszcze nie i jak dla mnie to niech się nie pojawia tylko niech mi wraca po 20 stopni
Morisku mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. Psy wbrew pozorom dobrze sobie radzą ze stratą wzroku. Wiadomo - co innego jak jest ślepy od małego a co innego jak traci wzrok nagle ale powinien dojść do siebie, biedactwo
Mój dziś wstał o 6 mi pomóc i zrobić obiad. Chwali się.. ale co z tego jak ja dalej musiałam zrobić śniadanie x2, jedzenie do pracy x2, kto pilnuje żeby pies miał wodę i karmę? Też ja.. ech.. czasem mam ochotę go ukatrupić '
waga stoi. Zaczęłam wczoraj brać duphaston więc obawiam się, że niestety ale zacznę znowu puchnąć
Ja jeszcze daty obrony nie mam, nie zaczęłam się nawet uczuć i jakoś nie mogę się zabrać do tego -
wiem Morisku właśnie muszę go kupić, moja koleżanka też ma ten w kremie. Na przyszły miesiąc już chyba sobie zamówię, jeśli wciąż będzie potrzebny A zapewne będzie
-
Kurde. W piatek wyslalam ten wniosek o umorzenie mandatu mailem i napisalam ze prosze o potwierdzenie otrzymania tej wiadomości i oczywiście zero odzewu i nie wiem czy ruszy ta sprawa vzy nie