X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny spradzam co u was ;)

u mnie narazie dobrze choc do wizyty mam jeszcze 2 tyg i moze zobacze serduszko

a pamiętacie Kourtney?? - prawdopodobnie bedzie mieć bliźniaki ;D

Trzymam mocno za was kciuki iii cały czas o was pamiętam ;* Wytrwałości i dużo seksu;D

Kena1983 lubi tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabuszka za 2 tyg na pewno zobaczysz :) ja dziś dostałam przypływu energii. Dom lśniący i pachnący a ja się właśnie relaksuje w wannie :)

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Pamiętam ją, ale ma fajnie ;) Ale chyba długo u nas nie była...

Pokłóciłam się z szacownym małżonkiem, wcale tego nie planowałam, samo wyszło. Efekt? Mąż sam posprzątał mieszkanie, wyprowadził do piwnicy rower, który zalegał na korytarzu od miesiąca. No cud, miód i orzeszki. Teraz pojechał po zakupy a ja mam chwilę wolnego przed poważną rozmową...

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabuszka niech rosnie zdrowo :)

Bylismy na Marsjaninie. Za-je-bi-sty. Serio. Polecam :)

Arturowa, pogadajcie szczerze, może w końcu oczysci się atmosfera i zaczniecie cos działaś, powodzenia!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 18:39

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney...normalnie zazdraszczam :)

A ja się zastanawiam jak można przebimbać 4h grając w Remika...:D
    wszyscy w domu coś ogarniali (ja rano też - żeby nie było), wzięłam tableta mamy - walnęłam się na łóżku i 4 godziny minęły....
    ech jak tęsknię za czasami gdy rodzina zbierała się przy kartach i do nocy zasuwaliśmy w Remika...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w pokera nie umiem a na ogół wygrywam ;)
    znów pozycja półsiedząca...z wywalonym brzuchem...mam wrażenie, że zamiast się zmniejszać to się powiększa :(
    no i w dalszym ciągu etap gojenia pępka mi się nie podoba...:/

• arturowa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:11

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa, smarowideł brak...jedynie woda utleniona i Octenisept przy zmianie opatrunków

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sięgnę Moris ;)

• arturowa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena w aptece maxi biotik. Rewelacja, mnie goilo ropiejace rany.

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małż teraz stwierdził, że nie jest tak źle jak wczoraj ;) więc może idzie ku lepszemu. właśnie....14.10 w pracy będą świętować a ja na ściągnięcie szwów mam iść...

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka taaak, ja, dziękuję za pamięć :) ż u nich ciężko z alko to słyszałam i w sumie fakt, jak bylismy w Sztokholmie to nie widziałam choć nie zwracałam wtedy uwagi. Myślałam, że Ty do Norwegii :)

Ja nie znoszę ani Martusi ani Martuchy

Mąż mnie eksmitował do sypialni bo oczywiscie chce grać a ja chciałam obejrzeć Dianę :)

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka30 wrote:
    Witam się i ja po tygodniu nieobecności;)) Jakoś dzisiaj tu cichutko..

Dziewczyny Pamiętam że któraś z Was ( chyba Kropka ;) jeśli pomyliłam to przepraszam) pisała coś o winie dla koleżanki. Byłam teraz tydzień w Szwecji i tak myślałam o tym winie żeby kupić - jakby nie chciała ze Szwecji to by się nie zmarnowało;), ale ale ale.... czaicie że tam nie można kupić alkoholu w normalnym sklepie?! żadne supermarkety ani zwykłe sklepy nie mają. Wszystko jest alkohol free, normalnie szok. i tym oto sposobem nawet nie spróbowałam nic od nich, nie mówiąc o kupnie;))

Haha Mirabelka szkoda, że wcześniej o to nie zapytałaś - to bym Cię uświadomiła. Sąsiad mieszka od kilku dobrych lat w Szwecji więc czasem opowiada jak się trzeba nakombinować by zdobyć alkohol. Ten jest dostępny w specjalnych sklepach - ale ceny powalają, więc meliniarstwo kwitnie ;
    )

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohhhooohoooooo American Horror Story nowy sezon dostępny on-line :)
    Tak więc Kochane - znikam :D
    Miłych wieczorów, kolorowych snów!

• arturowa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś się u mnie znów psuje :/ 39 dc, przydałaby się w końcu @, czekałam z niecierpliwością. Dziś w końcu zobaczyłam trochę krwi na papierze, zadowolona z siebie czekałam aż się rozkręci a tu minęło z 11 h i nic...
    Qrde, wóz albo przewóz macico :/

• madlenka Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 14 cyklu... 4 cykl z kolei ktory przyszedl idealnie w 28dniu. Bez plamien tym razem. 14 musi byc szczesliwy, wieze w to. Nie dostane tym razem okresu i bede miec cudowny prezent na urodziny :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miej wyjebane a bedzie ci dane. W tym cyklu nie zaznaczam i nie sprawdzam nic.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena1983 wrote:
    Małż teraz stwierdził, że nie jest tak źle jak wczoraj ;) więc może idzie ku lepszemu. właśnie....14.10 w pracy będą świętować a ja na ściągnięcie szwów mam iść...

Mi to dopiero jak szwy z pępka pozdejmowali to się zaczeły problemy... bo dzidostwo sie rozeszło i zaczęło krwawić - byłam bardziej unieruchomiona niż 1 dzień po zabiegu...

No ale to była moja 4 operacja na pępku... i miało prawo się ślimaczyć... na szczęscie obyło się bez zakażeń - ja osobiście wierzę w magiczną moc octeniseptu (szczególnie takiego w żelu wpakowanego w dużej ilości w pepek)

2014... and so it begins...

👧 potworniaki jajników
    🧑 OAT, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe

IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
    2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia

2019 rozpoczecie procedury w OA

2020 ❤️ naturalny cud córeczka
    2023 ❤️ naturalny cud córeczka
    2026 ?

preg.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ello! Kolejny leniwy dzień....ja chyba zwariuję na tym L4....
    Mirabelka, pamiętaj, że zawsze jakieś twarde sztuki mogły się uchować!
    Madlenka, z takim podejściem musi się udać!

Ajka, mi się w sumie bardziej nie podoba miejsce które jest poza szwami - tzn. tak głębiej w pępku. wczoraj wlałam tam wodę utlenioną to skubana bulgotała przez 10 minut...
    No i wychodzi mi wczorajsze niepilnowane jedzenie - nie mogę do toalety - tzn. mogę iść ale nie mogę załatwić tego, co bym chciała. :/

‹‹ 841 842 843 844 845 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ