X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja kupiłam ostatnio 1kg orzechów brazylijskich a w końcu mój K bierze tylko Fertil Man.. strasznie mnie ciekawi czy coś to pomoże.. :/ zobaczymy za 2 tygodnie

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    No ja kupiłam ostatnio 1kg orzechów brazylijskich a w końcu mój K bierze tylko Fertil Man.. strasznie mnie ciekawi czy coś to pomoże.. :/ zobaczymy za 2 tygodnie

Nie wiem czy pomoże, ale one sa bardzo smaczne... :)

2020 :)
    2023 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka wrote:
    Orzechy brazylijskie akurat zjadamy codziennie... :) oboje potrzebujemy selenu

Dzięki Sylwiaśta, ja po prostu uważam że potrzebne sa bardziej radykalne działania... poza tym mam w rodzinie przypadek, gdzie operacja żylaków doprowadziła do tego ze na świat przyszła 2 dzieci (pierwsze zostało poczęte juz 4 miesiące po operacji...)
    Ale ja Cie absolutnie nie odciagam od operacji- to wasza decyzja :) pytam o suplementy, bo w miedzy czasie nie zaszkodza- choc nam nie pomogly :P ale innym czasem pomagaja :)))) Ajka bedzie dobrze :)

Milego wieczoru laski.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka wrote:
    Mam AMH 1,28 przy normie powyżej 1,2... my nie mamy za wiele czasu...

No fakt czas trochę Was nagli. Ale nigdy nie wiadomo czy za chwilę się nie uda ;) Pamiętaj, że to tylko cyferki. Z gorszymi wynikami się udaje. Najważniejsze to iść do przodu i się nie poddać.

Ajka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że moi znajomi zaszli w ciążę po 10 latach. Jego wyniki w normie ona co chwile na monitoringu też ok i nic. Już się poddali i olali temat bo zabrakowało im siły. Za chwilę spóźnił jej się okres. Mały zaraz kończy roczek.

Jak dla mnie tam na górze nie ma sytuacji beznadziejnych ;) ja cały czas trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 19:49

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka wrote:
    Nie wiem czy pomoże, ale one sa bardzo smaczne... :)

Oj wiem, ja siè nawet nie dotykam do nich bo się dorw i nie przestanę :P

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam... wpadniesz?

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Morisiątko...gdybym tylko mogła prowadzić - wzięłabym swój zapas i udała się do Ciebie...

• Ajka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak już trochę wypije bywam nieobliczalna...

Morisek28 lubi tę wiadomość

• Ajka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach no szkoda że daleko... przyszłabym z butelką wina poznać Twoją teściową...

aa tak swoja droga co tym razem odstawiła...?

• arturowa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:09

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj podpadł. Jest nie do wytrzymania, ciągle się sprzeczamy i jeszcze to jego "leczenie". Szkoda gadać.

W zasadzie to chętnie poszłabym na jakiś bal maskowy czy coś w tym rodzaju ;)

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

• Ajka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa... wiesz co mój facet też sam nic nie załatwi, ja wszystko za niego załatwiam... jak dzwonie go umawiać to nikt w recepcji sie nie dziwi, w zasadzie to chyba jest standard, że zona wszystko załatwia... (tylko ten Moriskowy facet to jakiś wyjątek)

zapisz swojego męża na wizytę do lekarza, a potem na spokojnie mu powiedz, że musi być tu i tu bo idzie do lekarza... a Ty idziesz z nim...

PS sprzeczki to nic wielkiego... kłócicie się, godzicie i jakoś idzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 21:30

• Ajka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to wpisałam w google: "bal maskowy Arturowa" byłam ciekawa czy to forum wyskoczy

i trafiłam tu....

http://mordoklejka-i-rodzinka.blogspot.com/2014/02/maski-karnawaowe.html

hmmm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 21:36

• arturowa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:10

• Ajka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm tytuł jest znamienny... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się z moim tez wręcz kłóciłam bo nie chciał sie zarejestrować na badania miał już dosyć tego naszego starania walki o dziecko doszło do tego że ja i tak bede mieć dziecko albo z nim albo z kims innym groziłam rozwdem miałam dosyc wychodziłam z siebie a co sie okazało byłam w ciąży

• madlenka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka wrote:
    Witajcie... wczoraj bylismy u lekarza z M. - robimy operacje za 2 tygodnie nie chcemy czekac i się użerać ze szpitalami, więc płacimy pieniążki... (skutek: w nowym mieszkaniu będą panele zamiast parkietu i może jeszcze z czegoś zrezygnujemy)...

A w ogóle... to M. ma testosteron w dolnej granicy normy... to podobno od tych żylaków, więc chcemy sie jak najszybciej pozbyć...

A po lekarzu poszliśmy do kina na Marsjanina... dawno mi się żaden film w kinie tak nie podobał :)

Ajka ja mam deski drewniane, niby panele ale deski. Kosztuja roznie ok 100 zl ja placilam wiec moze to bedzie dla was rozwiazanie. Tez chcielismy parkiet, a te panele sa plastikowe troche. Wiec deski zostaja niezlym kompromisem.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arturowa wrote:
    Drażni mnie sam jego widok...

Arturowa a możeby tak jedna karczemna awantura... coby atmosferę oczyścić... wyżyjesz się

A tak poważnie ja tak czytałm ten tekst to zrobiłam sobie rachunek zysków i strat na temat mojego m. i wychodzi mi ze nawet ze strajkujaca armnią zrobiłam interes życia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 21:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj na pierwsze badania też sam się zarejestrował i bez problemu jechał ale na 2 juz nie chciał miał dosyć

‹‹ 839 840 841 842 843 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ