Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no nie nakręcam bo w styczniu szczerze powiedziawszy też miałam lekkie plamienie jakby implantacyjne (wtedy 9dpo)- pierwszy raz coś takiego zauważyłam (ba, ja do stycznia nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego więc sobie nie wmówiłam) i co, skończyło się jak się skończyło niestety. A byłam święcie przekonana, że coś jest na rzeczy. beta mnie boleśnie sprowadziła na ziemię. Więc cóż, czekam na dalszy rozwój wydarzeń, bez żadnej euforii póki co
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaga nie wiem dopiero drugi raz mi się to zdarzyło ale cholera go wie niestety
-
nick nieaktualny
-
gaga wrote:oj dziewczyny ja od 7 w pracy i prawie nic konkretnego nie zrobiłam, to dopiero leń a o tej godzinie to już w ogóle nie opłaca się niczego zaczynać bo do 15 już niedaleko
-
Cześć, cześć. Karmelek, dziękuję za wyczerpującą odpowiedź wczorajszą Postaram się poczekać ten jeden miesiąc. W tym będziemy uważać. Też znalazłam opinie, że nawet nie trzeba czekać, bo organizm jest przygotowany. Tylko co lekarz, to opinia;)
Fufka!serdeczne grayulacje! Rośnijcie, przyrastajcie zdrowo!Trzymam kciuki
Mnie też się dziś nic nie chce. Z pracy już wróciłam, bo rekolekcje, więc tylko pilnowanie dzieciaków w kościele i do domu. Teraz powinnam usiąść jednak do pisania. Mam do połowy kwietnia napisać około 30 stron. Każde zdanie przychodzi mi z trudem. Teraz najchętniej ucięłabym sobie drzemkęDroga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualnyw poniedziałek nie powinno się pracować to powinien być relaksacyjny dzień w pracy, żeby się przyzwyczaić/oswoić
Hafte to kimaj, taka 30min drzemka jest zdrowa i potrzebna dla organizmu, a po tym od razu lepiej się poczujesz, po co się męczyć i przysypiać na stojąco mi czasami wystarczy 15min drzemki żeby odżyćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 13:35
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
no niestety...
ostatnio mój stwierdził że może mamy za dobrze a wszystkiego ponoć mieć nie można... ale to doprowadziło tylko do tego że sie na niego wnerwiłam i poryczałam sie... ale może to nam było potrzebne bo potem sobie tak od serducha pogadaliśmy... -
nick nieaktualny