Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamka w poniedziałek się nie pracuje
spłukałam się w tym mc totalnie:/ 9 była wypłata, trochę odłożyłam, kupiłam opony, zatankowałam, zapłaciłam za lekcje, dałam na chrzest, itp. drobiazgi i zostało 450 do następnej wypłaty czyli do 9 kwietnia:/ a gdzie jeszcze zakupy świąteczne w międzyczasie? PorażkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 14:35
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Udało się obyć bez drzemki. Kawa pomogła. Co z tego skoro i tak prawie nic nie zrobiłam. Jeszcze jak poczytałam, że Wam też ciężko się zabrać za pracę, to stwierdziłam, że dziś widocznie taki leniwy dzień Teraz jednak idę robić obiad - niedługo mąż wraca z pracy, to niech ma ! Zrobię na 3 dni od razu, będzie z głowy.Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Umilając sobie lenistwo (tzn. miała być to motywacja do pracy) zjadłam kawał tarty cytrynowej, którą zrobiłam w weekend i kilka czekoladek. A miałam od dziś wprowadzić małą dietę, żeby zrzucić kilka kilogramów. No nic to, od jutra! A teraz... "ooostaatniiaa"Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Hafte, ja od dziś też miałam dietę wprowadzać, też średnio wyszło
-
Kena, jako, że Ty jedyna chyba bierzesz ten progesteron w kremie to mam do Ciebie pytanie.
Zdarzyło Ci się na początku przy pierwszym stosowaniu spóźniał Ci się okres? Bo ta moja koleżanka która bierze ma właśnie ten problem, że jej się spóźnia i to już jakieś 5 dni. Ciąża raczej wykluczona bo testy robiła już 2 różne i oba negatywne. I tak się zastanawiałam czy może coś wiesz -
No własnie nie - z tego co pamietam to też jakoś po owu i miała skończyć 2 dni przed @. Tak zrobiła i do tej pory nic..
-
No właśnie - a teraz (uwaga!!!może być niesmacznie) tylko jakoś tak dziwnie się dzieje - mam nowe torbiele - a cykl trwał tylko 26 dni...do tego dziś @ miała się rozkręcić a jest mocniejsze ale ciągle plamienie w kolorze brązowym z małymi kawałkami jakby błony...WTF ?? czegoś takiego jeszcze nie doświadczyłam....
-
Hej.
Fufcia gratuluje kochana :*
Ważka trzymam kciuki aby zielony kropek sie pojawil
Hafe moja kolezanka poronila i miala lyzeczkowanie, zaszla odrazu. Ale ja bym chyba zaczekala chociaz 1 cykl...
Mirabelka dziwne troche z tym jajnikiem ja na sluz bralam dong qai i powiem Ci ze sluzu mialam duzo i endo pieknie wzrastalo zawsze, wiec jak sie nie uda tym razem to zaopatrz sie w te tabletki. Bierze sie je od skonczenia okresu do wystapienia owulacji. Ja osobiscie polecam
Ja w pracy juz powiedzialam o ciazy. Super przyjeli to informacje. Od szefa dostalam kwiaty i czekoladki milo mi sie zrobilo nie pwiem poki co to oprocz mdlosci i bolu piersi nie doskwieraja mi zadne objawy ciazowe, mam nadzieje ze to dobrze
no i pracuje poki bede mogla, a po macierzynskim czekaja na mnie narazie wprowadzac bede dziewczyne na moje miejsce a pozniej ide na zwolnienieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 17:15
-
A ja dziewczynki na razie odpuszczam, przestaje obserwować i się starać o dziecku. Muszę odpocząć jakiś czas, bo zwariuję i jeszcze sobie cos zrobię...
Dostałam okres i dupa blada po zielonym, po fasolce, groszku itp...
Nie wierzę w te wykresy, objawy, niech to szlag wszystko trafi!!!
Jestem zła i nie dlatego, że dostałam tą kure..ską @, ale dlatego, że tyle się staram, kasę wydaję na super extra leki ( do dupy z nimi wszystkimi ), tyle kilometrów jeżdżę na monitoringi, odmawiam sobie wielu rzeczy, nie wychodzę z koleżankami nigdzie, bo nie chcę pić alkoholu, żeby organizm był zdrowszy, a to i tak efektu nie daje:/
Dosyć tej farsy!
Nie mogę zajść to nie, niech te moje po..bane jajniki i tak głupia macica sobie zrobią dziś imprezkę z okazji wolności for ever!!!
ps. i nie ma, że cień, cienia, jak są dwie intensywne krechy to dopiero jest ciąża, nie że boli Cię brzuch jak na @, że cycki bolą i inne śmieszne objawy, bo jak będzie ciąża to i bez objawów będzie! A te wszystkie super, hiper objawy są urojone i robią sobie z nas jaja!!!
Co do mnie to myślę, że ten cały duphaston mnie przeczołgał przez ostatnie dni, to przez niego tak się czułam i jego też mam głęboko w 4 literach!
I TO BYŁO BY NA TYLE