Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba dobrze z tym śluzem jak się tak rozciąga. Działaj ja nie wiem jak tą szyjkę badać. Kiedy nie wsadzę tam palucha to ledwo ją dotykam (bo to taka gulka tak) i jakoś tak bardziej z lewej niż po środku. A czy otwarta to już wogle dla mnie czarna magia jak wy to rozpoznajecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 20:22
-
trzeba bedzie meza wziac w obroty nawet wolne sobie dzisiaj zrobil zeby sie nie przemeczac:D oczywiscie wczoraj u rodziny, 2 kuzynki mojego R jedna 2ka dzieci 3 w drodze druga 1 dziecko no i ciotka R mowi wez no klaudia podotykacj tego brzucha albo nie wiem ilez bedziemy czekac a moja nieoceniona i niezastapiona tesciowa, mimo ze chcialaby w tym roku juz miec wnuki powiedziala ze ja to tak specjalnie robie zeby dzieciatko na wiosne a nie na zime miec ) nic jej nie mowilismy o staraniach, wczoraj o malo nas nie przylapala na :D chcialabym za niedlugo moc powiedziec jej ze bedzie babcia ale cieszy mnie to bardzo ze nie naciska chyba widziala ze troche mi sie glupio zrobilo i wziela mnie w obrone:)
-
Mi się też wydaje, że dobry skoro taki rozciągliwy
Ja szyjki też nie potrafię badać, oodchodzę do tego jak pies do jeża jakoś bo nie ogarniam może z czasem -
Witajcie
Dawno nic nie pisałam, bo zawsze jak rozwinie się jakiś temat to w czasie kiedy jestem w pracy, a tam nie wchodzę na forum, a później już jak wchodzę to jest po temacie. Tym sposobem ominęła mnie akcja z FB
U mnie ostatnio ciężki okres był, choroba męża (a chłop chory to masakra jest totalna), później śmierć babci, ech ciężko, powoli z tego wychodzę.
Czytałam was regularnie, co widać po moich lajkach niektórych wypowiedzi, ale pisać nie miałam weny.
Z aktualności to oczywiście
FUFCIA GRATULACJE!!! MEGA MEGA MNIE TO UCIESZYŁO!!!
Ekstra jest ta 1 strona, że widać co najważniejszego się wydarzyło danego dnia i jak zobaczyłam, że FUFKA jest wpisana w marcu to, aż krzyknęłam z zachwytu - mój mąż leci z drugiego pokoju i pyta co się stało a ja mówię mu, że fufka jest w ciąży
Ja miałam testować dziś, ale nie miałam testu. W sumie zrobiłam to celowo, że go nie kupiłam, żeby testować dopiero po terminie miesiączki, bo zwykle robiłam test i na następny dzień przychodziła @.
Dziś pofatygowałam się do apteki i jutro sikne, boję się, choć wiem, że już teraz nie mam na nic wpływu, ale boję się, że lada chwila zacznę plamić i jednak ten okres przyjdzie.
Ale nic nie zrobię muszę te 10h wytrzymać.
Fufcia jeszcze raz gratki, super, spokojnej ciąży Rozsiewaj wiruski
Fufka30 lubi tę wiadomość
-
madlenka wrote:Kassandra co z tą betą? 3mam kciuki. Patrzę na ten twój wykres i nie ogarniam, 16 w poniedziałek zaznaczony okres hmmm potem się zczaiłam że to w lutym było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 20:45
-
Morisek28 wrote:Klaudia,jak taki śluz,to do ataku!
ja dopiero ucze sie z ta szyjka i zapisuje w notatkach, poczytalam troche po forum i mniej wiecej wiem czy nisko czy wysoko i owtarta zamknieta ale nie wiem jak z twardoscia -
Kaludia Ty sie nie zastanawiaj tylko męża w obroty bierz bo od siedzenia na forum napewno w ciążę nie zajdziesz jest sluż rozciągliwy tzn ze trzeba działać, jak ovu nie ma to chociaż przyjemność bedzie !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 21:08
arturowa lubi tę wiadomość
-
kassandra wrote:Kaludia Ty sie nie zastanawiaj tylko męża w obroty bierz bo od siedzenia na forum napewno w ciążę nie zajdziesz jest sluż rozciągliwy tzn ze trzeba działać, jak ovu nie ma to chociaż przyjemność bedzie !!
no juz bylo rano, a teraz jak uslyszal o rozciagliwym sluzie to od razu do sypialni mnie zaciagnal:D
jeszcze go pomecze dzis:Dkassandra lubi tę wiadomość
-
ciekawe jak on przetrwa te pare dni ale powiedzialam sobie ze musimy ten czas wykorzystac do maximum uraczylam go jajkownica na kolacje na wzmocnienie