Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karmelku, bardzo mi przykro. Rozumiem twoje uczucia...
Trzymam kciuki Nymeria5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
Cześć Laski
U mnie niestety temp. spada więc cudów już się mogę przestać spodziewać. No cóż -
Nymeria gratki!!
Nymeria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek - musi być dobrze !!!W tym cyklu ja skupiłam na sobie wszelką torbielowatość, więc zarządzam - co następuje - od dnia dzisiejszego mają być same pozytywy!!!
Ważusia - a Ty sikaj - zielony kropek chce się ujawnić!!!ważka, Morisek28, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no Morisek - ewentualnie trzecia ewentualność - pot spowodowany intensywnym kichaniem - zapomniałam...przepraszam
Ważusia - ale Ty ćwiczysz naszą cierpliwość....
Ok, zmykam do pracy....spałam może z 4h więc mój zapał jest oooggrrroooommmnnyyy....miłego dnia! -
nick nieaktualny
-
Morisek ja tez trzymam kciuki:)
Nymeria gratulację
Wazka mistrz saspensu
ja przed chwila wstalam i ledwo zyje, wczoraj poszalelismy z R w sumie serducho bylo az 4 razy heh dobry dzien mielismyNymeria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNymeria gratulacje:) kolejny kropek do kolekcji marcowej
Klaudia no to nieźle poszaleliście:) ale podobno lepiej raz a dobrze bo się żołnierzyki męczą i słabną. A śluz rozciągliwy może być nawet kilka dni przed owulką bo on ma za zadanie stworzyć odpowiednie do przetrwania środowisko dla żołnierzyków, wiadomo potrafią sobie tam koczować nawet z 3 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 07:55
Nymeria lubi tę wiadomość