Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaagaatka dziękuję ale to chyba nie pomoże, ale zobaczymy
Ale Tobie życzę zielonego i czekam za pozytyw
Ja mimo wszystko nie wiem czy wytrzymam do 21 no:20tego aczkolwiek mi nie po drodze do apteki ostatnio więc problem z głowy
PS. mi się dziś śniły dwie grube krechy na teście.. ech.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 10:05
-
no właśnie ja też zawsze jakieś miałam więc stwierdziłam, że tym razem nie kupuję bo będą ciągle robić "już? Już? może już? niee? to moze dziś"
-
Ja pewnie bym nie robiła do terminu @, ale muszę wiedzieć bo nie wiem czy przerywać branie luteiny czy nie. Dlatego choćbym chciała wyluzować to nie ma jak ;/
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek nie jesteś nieudacznikiem! Nie powiem Ci przestań narzekać bo też mam takie dni - czasem trzeba, ale NIE JESTEŚ ŻADNYM NIEUDACZNIKIEM!
Znowu durna teściowa Ci coś nagadała?
<tuli> -
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5caf9ceea862.gif
Morisek28, aaagaaatka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Może Mysza może
fakt faktem wśród moich znajomych tylko jedna przeszła ciążę praktycznie bezobjawowo ale przeszła i to beż żadnych problemów. Nic jej nie było, przez 9 miesięcy raz miała zgagę i raz ją zemdliło, na uczelnie chodziła do końca, bałyśmy się, że kiedyś zacznie rodzić na wykładach -
Morisek Ty też będziesz panikować jak zajdziesz, mogę się założyć, to już jest wpisane w naszą naturę
-
nick nieaktualny
-
Myszka może być, ja w pierwszej ciąży doszłam do hcg 66tysięcy i ani razu mnie nie zemdliło, a jak wiesz te wszystkie objawy zależą właśnie od hcg.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]