Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Ja to miałam Mikołaja...
Zabrałam z małżem trójkę "moich" dzieci i bratową i psiapsiókę (ta, która walczy a rakiem)na basen i do knajpki na obiad...wszystko szło pięknie...wyszliśmy najedzeni - więc mówię mykamy na rynek - choinka już świeci a do tego ustroili w lampki ogromną filiżankę (miasto ceramiki)...tak się psiapsióła zerwała, że wycięła szlifa i wylądowaliśmy na SOr'ze....złamany nos....ta to ma qrna pecha...
no i tym sposobem dopiero też dotarliśmy do domu... -
Dzieki. Ciasna ale wlasna wyszlo tak jak chcialam. Ale zamawialismy meble w firmie przez neta. M robil sam pomiary. Pomimo krzywych scian w starym bloku wyszlo dobrze, duzo pierniczenia sie bo sam wszystko skladal i wieszal (tzn bez pomocy tej firmy). Ale duzo taniej bo cos takiego w brw nam wycenili za 11 tys i to juz z rabatem a przez internet wyszlo nam ok 5tys.
-
Domi tulę :*
a u mnie najbardziej popieprzony cykl czyli 3 dni z rzędu 36,93° dziś 36,92°. Piękna prosta linia, tiaaa
Ta wysoka temperatura to chyba od torbieli? Bo tak kojarzę, że chyba coś wspominałyście, że przy torbieli jest wysoka? -
nick nieaktualny
-
no dawaj! dawaj! na gołe klaty!
no zobaczymy Morisku, zobaczymyMorisek28, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Z racji tego, że mordy mej zbytnio na tym zdjęciu nie widać to pochwalę się Wam jak próbował mi K. zrobić takie ładne słodkie zdjęcie jak się przytulam do psa... tiaaa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/980b905d36e8.jpg
z kopa ją! Z kopa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 09:23
Morisek28, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Domi tule :*
Ja mierze po @ dowcipnie
Ciekawe czy ja zdążę do testu dotrwać
A w ogole to witam Kochane Panie mam dziś całkiem fajny humor i robię dziś farsz na pierożkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 09:58
-
Ja mierzę też dowcipnie i cały czas, od 1dc
-
no jak Pańcię skopał to i szczęśliwy