Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też dostałam @...wczoraj wieczorem zwymiotowalam z bólu. Ciężko mi dziś w pracy, strasznie boli Jeszcze tylko kilka godzin. Temperatura jeszcze nie spadła, 37,1...z tym że to już raczej nie ma znaczenia. Cycki nadal bolą. Eh..
Kropka, piesek uroczy ważne że się dobrze bawił haha
Zazwyczaj temperaturę zaczynam mierzyć po @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 12:46
-
Ana, Domi tulę.
Qrde, miało być inaczej.
Kropka, pieseł boski
Moris, kumpela miała jechać w czwartek na ostatnią chemię - ale nie wiem czy w tej sytuacji jej podadzą...Miało być pięknie - wyszło jak zawsze...
Robiłam dziś przemeblowanie w bibliotece i już ubrałam choinkę - nastrój jest
Jestem padnięta - pogoda niesprzyjająca i nic tylko położyć się spać. A właśnie mi się przypomniało, że jutro lekarz - i okaże się co z moją torbielą - czy jednak coś dodatkowego po operacji zostało czy się wchłonęła... -
Kropka pies rewelacja jak ja uwielbiam labradorki i goldeny
Ana tulaczek :*
Kena trzymam kciuki musi być dobrze!
Arturowa ja się zbieram w sobie już jakiś czas żeby zacząć NP. obecnie moja mama odmawia NP
Ojjj dziewczyny czemu żadnego Zielonego Kropka nie ma...?? Ja jakoś w ten cykl u siebie też nie wierze... -
Plamienie i ból w ciąży...??? natychmiast lekarz!!! Prawdopodobnie zaczyna się poronienie!!! Nie zastanawiaj się jak to wygląda módl się o zdrową ciąże bo to naprawdę nic przyjemnego mieć krwawienia i plamienia w ciąży - uwierz straciłam dwie ciąże to najgorsze co może cie spotkać!!!
-
czesc baby! wrocilam, weszlam na chwilke i zaraz lece do pracy
rockyheavy rob test albo bete i sie dowiesz, nic innego Ci nei doradzimy
Kena - biedna ta Twoja kolezanka:(
Moris - sen z kropka - MISZCZ:D
Madlenka kuchnia swietna:)
Domi i Ana - przykro mi z powodu @
kropa - ladny wykres:D a zdj z psem tez miszcz:D
u mnie weekend spokojnie dosyc, w sobote troche popilismy ale na lajcie, wczoraj wizyta u kuzyna i zony bo miala urodziny, potem w powrocie musielismy zaliczyc sex w aucie bo u babci ciezko(kuzyn i tesc z nami w pokoju spia) - nie wiedzialam ze mam tyle miejsca w aucie! zjechalismy do lasu jak jakies ten teges ekhm
zaraz po pracy lece do moich siostrzencow bo musze im prezent zawiezc:) -
ej a wogory miss wczoraj?! mysallam ze sie wsciekne, najlepsza wg mnie byla nr 1 i 30 (chociaz szkoda ze miala krotkie wlosy bo by pewnie wygrala) wybrali jakas nr 8 i ta sie w ogole nie cieszyla! jakby juz wiedziala:/
aaa i moj maz mnie rozwalil, pyta sie mnie ''wzielaś CIPKOMETR?":DWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 15:21
-
nick nieaktualnyDo ginekologa umawiam się jutro. Przed świętami jeszcze pójdę na wizytę. Boję się o tego jajnika z tą paskuda
Kamka, niestety...my z mężem też mieliśmy taki problem. Tylko że u nas było dużo wiercenia, kladlismy panele itp. Cały ten pył, kurz, przestał osiadac na meblach i podłodze po jakimś miesiącu. Dzień w dzień szorowalam panele i szafki po 3 razy...grrr
Ooo...Dominika, wstyd się przyznać, ale jeszcze nigdy nie byłam na łyżwach a chętnie bym się wybrała zazdraszczam
Klaudia, dobre haha -
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Kamka, niestety...my z mężem też mieliśmy taki problem. Tylko że u nas było dużo wiercenia, kladlismy panele itp. Cały ten pył, kurz, przestał osiadac na meblach i podłodze po jakimś miesiącu. Dzień w dzień szorowalam panele i szafki po 3 razy...grrr