Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi sie wręcz agresor wlącza przy takich tlumach. Szczególnie jak łazi to to jak bydło czyt swiete krowy.. nie znoszę tlumow w centrach handlowych :/a jutro czeka nas wizyta bo Teściu ma jakis kupon do Wolczanki ważny tylko jutro jezcze i jedziemy K jakies koszule kupic bo do nowej roboty bedzie potrzebował
A ja musze piesełowi szelki kupić w końcu i obrożę LED na to chodzenie po nocy na naszych cudnych "oświetlonych" drogach -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny czytam obserwuję wasze posty od jakiegoś czasu i zdecydowałam się do Was dołączyć. A więc u mnie sprawa wygląda następująco PCOS hiperprolaktemia i masa innych rzeczy które sprawiają ze do własnej owulacji nie dochodzi. Ten miesiąc pierwszy raz zazywalam clostilbegyt 1x1 od 2do6dc ww 14dc miałam owulacjepotwierdzona monitoringiem i pekły dwa jajeczka !! Testuję 14 grudnia !! Trzymam za was mocno kciuki
-
Cześć Serducho, powodzenia!
-
Ello....
a ja najpierw z 5h sprzątania domu - a później dokładnie 4,5h kolejnego malowania regałów i półek do wyposażenia swojego miejsca pracy...makabra....w sumie to spędziłam około 20h na przygotowaniu czegoś, co mieli mi kupić....ale jak zwykle brakło kasy...to się wkurzyłam- a, że mam sprytnego ojca przywiozłam (tzn. przywieziono mi)stare regały ze szkoły i przerobiliśmy je na takie, jakie potrzebuję malowanie w barwach Ukrainy(niebiesko- żółte)mi wyszło - ale będzie "piknie"
oczywiście małż się nabija, że doprowadzę bibliotekę do ładu i składu i dyrektor przeniesie mnie na coś innego... tak było z pracownią komputerową - wywalczyłam nową, wspólnie z obsługą "odremontowaliśmy" zajebiście klasę i w roku później zabrano mi informatykę -
Hahah spoko Morisek uwierz mi ja w tej klatce byłabym razem z Tobą Słońce