Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eeeee! to jest dobry trop! ha ha:D tylko ze wiecie w czym jest etz problem? jak jedziemy gdzies to pieski mozemy spokojnie dac do tesciow, ale tesciowa nie lubi kotow:/ i to by bylo troche chamskie:/
-
pamietam jak wracajac ze spaceru z tesciami znalezlismy 4 male kociaki i pamietam tesciowa ''tylko nie bierz ich do domu!'' ostatecznie je wzielam, przekonalam R po paru godzinach ze one zdechna i ze je wszsystkie oddam. jedyna nadzieja zeby znalezc gdzies jakiegos kota przy R i zaczac plakac ze musze go wziac;p
-
madlenka wrote:Ja tez bym chciala kiciusia ale m nie pozwala ze wzgledu na sciersc, a lyse mi sie nie podobaja. Poza tym jak sie napatrzylam na kolezanke jak sie nachodzila po weterynarzach to nie wiem czy bym tak chciala. Poza tym coraz dziwniejsze mam te okresy. Wczoraj plamienie caly dzien, na wieczor sie lekko rozkrecilo i baaardzo bolalo dzis do wczesnego poludnia. I co? To by bylo na tyle? Bo z tego jak to teraz wyglada to jutro jakies plamienia i po wszystkim. I gin twierdzi ze to normalne. No nie wiem...
zapomnialam napisac, widze ze mamy podobny problem, u mnie 1 dnia bylo troche wiecej krwi a wczoraj i dzisiaj tylko troche albo tampon zabarwiony na brazowo delikatnie i tylko troche krwi. a w zeszlym miesiacu tydzien okres mialam:/ -
ok, jak bedziesz chciala to ja je tu wrzuce:)
czas na spacer z pieskami, dzisiaj wieczorny spacer wyjatkowo w pojedynke bo R pojechal do garazu. Przy okazji miał odwiedzić przyjaciół, urodziło im się dzieciątko, synuś (oczywiscie nieplanowane ale kochane tak czy tak) razem z misiem, ktory kupilam jakos prezent. Brat nowego tatusia za pare dni tez zostanie ojcem syneczka, ale sie zgrali bracia:)
nie mam pojecia co robic ze soba, zadzwonilam do babci godzinke popeplałam zaraz spacer a potem bede sie nudzic jak mops -
Ja miałam dziś sprzątac ale mam takieeeeego lebia. K też stwierdził, że p8sprzątamy jutro. Zaleglam na kanapie, przejrzałam sephore, gazy pieprzowe bo musze zamówic, stringi iii mam 5% baterii na tablecie więc go podlącze i chyba jednak cos posprzatam.. albo wskocze znowu na orbitrek bo znow wpierdzieliłam meeega ilośc czekolady
A i przyszło body dla Hubcika ;)chyba ladnie opakuję i w niedzielę wpadnę do brata, niech mały ma pierwszy Mikołajkowy prezent od ciotki
Urocze body.. ciekawe czy kiedykolwiek będę takie dla swojego kupowała.. -
Ja też chcę kuchnię zobaczyć !
Będziesz będziesz kropka!
Ja też wzięłam się za sprzątanie kuchni, bo jutro muszę poodkurzać, zmyć podłogi i zrobić sernik, a jak zostawię kuchnię to się nie wyrobię, a wieczorem mamy gościWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 21:05
-
Kr0puś będziesz, będziesz! A stringi są niezdrowe!
A ja właśnie się polewam z mojej dzisiejszej rozmowy z bratem. Bratanica pierwszy raz pojechała na wycieczkę "z nocką". Odwiozłam ją do szkoły...dzwoni brat. Acha młoda jest w 4 klasie....
-Ogr już pojechał?
-Niop.
-Kurde, nie zdążyłem do niej zadzwonić...
- A co się stało?
-No nic chciałem jej powiedzieć parę rzeczy i coś sprawdzić
- Alkoholu nie wzięła - sprawdziłam.
- A narkotyki?
- Kurde, nie zauważyłam....ale na wszelki wypadek wrzuciłam jej paczkę prezerwatyw do plecaka...
- Ufff, no to będę spokojny.....
Jakby tą rozmowę usłyszał jakiś inny rodzic dziecka, które jechało na wycieczkę to chyba już by tam policja byłakr0pka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Wiem Kena wiem, matka mi dupe truje o to, że stringi niezdrowe i tampony niezdrowe.. ale jakoś sobie nie wyobrażam innych opcji. Normalne figi to ja zakladam co najwyzej do spania.. czasem.. rzadko..
Aa chyba zamiast się wysilac czy to fizycznie na sprzatanie czy umysłowo na porzadkowanie dokumentow po prostu pojde i zrobie sobie znow omowe SPA -
nick nieaktualnyaaagaaatka wrote:Ważka w jakim sensie głupi?
Klaudia a nie mieszkacie czasem u Ciebie? -
Jakoś mi się udało kuchnie ogarnąć, choć młody płakał strasznie chyba brzuszek go bolał
Ja nie noszę stringów od kad jestem z moim mężem czyli jakieś 10 lat około bo mu się nie podobają. Noszę tylko te polpupki leża w szufladzie z trzy pary stringów ale zakurzone