Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha no niezle niezle:))
my juz po zakupach, kupilismy malemu taki stol rozkladany, warsztat z narzedziami, a jego siostrze taka toaletke na bizuterie z lusterkiem i moze sobie to ozdobic wlasnorecznie sama:) jutro P dokupi slodycze i jedziemy w sobote rano:) -
a mnie sie przypomnialo jak to R na poczatkuy naszej znajomosci jezdzil do domu tylko sie przebrac haha:D (mieszkalam juz sama jak sie poznalismy) u mnie spal, jadl, po jakims czasie przyniosl rzeczy i tyle:D
-
Hellloooo
nie ogarniam co zrobić z tym moim wykresem.. dziś niby miałam 36,93° ale: raz, że wczoraj cwiczyłam, dwa, że się przebudziłam w nocy 2 razy i trzy: zgrzałam się genralnie i nie wiem czy to wiarygodne.. chyba nie bardzo.. ale jak usunę wczorajszą i dzisiejszą to będzie bez owu..
chyba zostawie tak jak jest.. w ogóle to jeżeli była ta owu to mam nadzieję, że faktycznie wtedy tak wcześnie bo to były jedyne nasze / Sęk w tym, że K wtedy jeszcze nie brał Mucosolvanu więc no, i tak wszyscy wiemy jak to się skończy -
Moris, dobrze, ze to Twój były;p
ja tez przeczytałam zrzygałam:D
moj okres jest dziwny. 1 i 2 dzien skapy jak nigdy myslalam ze zejde przy wymianie tamponow bo byly ''suche'' troche i nie wiem jak Was ale mnie to boli jak wyciagam takie:/ sorki za takie opisy z rana:D
jade dzisiaj odwiedzic kumpele na jej nowym mieszkaniu, ona oczywiscie w ciazy, chyba bede macac jej brzuch moim brzuchem moze w koncu sie przyklei;p w tym roku juz 5 brzuchow dotykalam i nic;p -
nick nieaktualnyHej.
Ja również myślałam że kropka napisała "zrzygałam" i to 3 razy...haha za szybko czytam.
Klaudia, ja nie znoszę podpasek...I czasem zdarza mi się wyciągnąć taki właśnie tampon, ała.
U mnie temperatura pnie się do góry. Dziś 27dc. Strasznie się denerwuję, wiem że ten okres będzie okropnie bolesny, a nie chciałabym dostać @ w pracy -
co Wy macie z tym rzyganiem?
ale i tak nie pobijecie mojego małża.. wkleję Wam nasz wczorajszy dialog na Skypie:
- a, bo zapomne, Agnieszka w prezencie mikolajkowo swiatecznym dostala od meza bieznie
- rozumiem ze tez chcesz?
- no ba
- to dostaniesz
- nie ne bez przesady Misiek, sa wazniejsze rzeczy
- a to jest jedna z nich. zwlaszcza do tych fajnych tancy na stole jak ostatnio
- a co do tego ma bieznia??
- fajniej sie wyglada jak sie tanczy. seksowniej
- a Agnieszka ma tą (link)bo mi pokazywala przed chwila
- a ubrala sie w nia?
- chyba nie ogarniam dzis o co Ci chodzi ale spoko
obejrzał link i
- a co ma bieznia do bielizny?
- ja caly czas o biezni mowie
- aaaa... bieznia.. a ja ciagle czytam bielizna
no więc tak się wczoraj probowalam dogadac z Meżem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 11:41
Skali89, Kena1983, Mirabelka30, Nymeria, Morisek28, Fufka30, Ajka lubią tę wiadomość
-
Ja też chcę mieć kotka i będę miała, ale to jak dzieci odchowam troszkę W ogóle to ja chcę dwa rosyjski niebieski i dachowiec rudy - i nie wiem na którego się zdecydować a dwa mój mąż chyba nie przygarnie
U mnie teściowa ma alergię może ją kotek lekko odstraszyćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 16:45
-
Ja tez bym chciala kiciusia ale m nie pozwala ze wzgledu na sciersc, a lyse mi sie nie podobaja. Poza tym jak sie napatrzylam na kolezanke jak sie nachodzila po weterynarzach to nie wiem czy bym tak chciala. Poza tym coraz dziwniejsze mam te okresy. Wczoraj plamienie caly dzien, na wieczor sie lekko rozkrecilo i baaardzo bolalo dzis do wczesnego poludnia. I co? To by bylo na tyle? Bo z tego jak to teraz wyglada to jutro jakies plamienia i po wszystkim. I gin twierdzi ze to normalne. No nie wiem...