Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
madlenka przykro mi wykresy to uje!
musze zadzwonic do endo. i do gina. agatka ten co mi poleciłas jest gin endo czy nie? bo tak mysle rozsadnie byloby zaczac chodzic do jednego ale wlasnie najlepiej w moim przypadku gin endo
kamka jak przyjda te robole to im powiedz, ze ich myszy zeżrą, że ciezarnej snu odmowili;p -
niecierpliwa-dominika wrote:kamka jakos nie bardzo rozumiem:)
6-latka:
http://allegro.pl/puzzle-3d-swiecaca-wieza-eiffla-49ele-53cm-za1107-i5817501865.html
3,5 latek:
http://allegro.pl/puzzle-4-w-1-pony-samoloty-spiderman-frozen-pepa-i5748336285.html
u nas zawsze sie sprawdzają takie prezenty... -
ale z allegro to chyba malo czasu zostalo zeby zamowic:) proponuje pojezdzic po biedrach tesco realach itd jest cale mnostwo zabawek na pewno cos Ci wpadnie w oko:)
hehe madrze sie a sama musze jechac kupic dla moich siostrzencow hehWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 10:00
-
Klaudia N. wrote:ale z allegro to chyba malo czasu zostalo zeby zamowic:) proponuje pojezdzic po biedrach tesco realach itd jest cale mnostwo zabawek na pewno cos Ci wpadnie w oko:)
hehe madrze sie a sama musze jechac kupic dla moich siostrzencow heh -
Moris to musi byc podstep ;p
my na sylwestra wyjatkowo teraz wybierzemy sie do znajomych nie oni do nas (ze wzgledu na ich corke, wiadomo, lepiej w domku nie?) do tego bedzie tam siostra i maz kumpeli i moja kumpela z facetem, ekipka 8 osob, mysle czy ich nie namowic na bal przebierancow, Kena mnie bardzo natchnela i chce sie przebrac za papieza:D (masz jeszcze stroj?) -
Hej Laski....
ledwo funkcjonuję...od 3 w nocy na tabsach...wredna @ nie odpuszcza. Jak zawsze mówię fuj...tak zaraz napój energetyczny wciągnę bo oczy mi się same zamykają...
Po wielkich bólach udało mi się umówić do lekarza na 8.12...tyle, że znów będę musiała wziąć L4...
Klaudia - mam jeszcze strój...
-
180 tabletek powinno chyba starczyć na 90 dni.
Klaudia, już kiedyś szukałam zdjęć z naszego przebieranego sylwestra to nie mogłam ich znaleźć. Chyba, że sam strój pstryknę. Ale to dopiero wieczorem. Odsprzedać - nie odsprzedam - ale mogę pożyczyćKlaudia N. lubi tę wiadomość