Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mirabelka30 wrote:madlenka fertil birze się 2x dziennie wic wystarcza na 3 miesiące, a profertil raz dziennie wiec 6 miesiecy.
Ale dwie tabletki chyba...
Nie jestem pewna...
Teraz mamy fertilman plus i jest napisane 2 x po 2 tabletki
Profertil 2 tabsy raz dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 12:28
-
Moris ty udawaj ze ja malujesz, zrob jej tab bardzo delikatnie to wtedy sie wkurzy bo inaczej to pewnie bedzie sie cieszyc z rozowych lub niebieskich powiek.
A u mnie 28 dc i jak w morde strzelił punktualnie @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 12:49
-
Mirabelka, też nie wiem...
Madlenka, nie mów mi nic...taki dodatkowy wydatek akurat w grudniu to dla mnie masakra...ale jakoś damy radę...prezenty nie będą wypaśne i tyle...
Boję się tez Mikołaja ile mnie pociągnie - bo zabieram z małżem trójkę dzieciaków na basen, a później na obiad i pewnie deser...i pewnie dorośli też się dokleją...ech....
Moris, papieżem był mój małż - ja byłam słoniem
-
Mirabelka30 wrote:Hm... kurde... to ja już nie wiem. Mi doktorek mówił o dawkowaniu jak wyżej pisałam, ale jak mówisz że na opakowaniu jest inaczej to może i tak trzeba. W takim razie powiem mojemu H żeby łykał więcej;) a może to zależy od tego jakie wyniki kto ma? sama nie wiem:/
Mirabelka zdaje się, że Fertilman pije sie 1x1 a Fertilman Plus 2x2. Na necie sprawdź dokładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 13:15
-
A u mnie w tym roku swieta bezprezentowe. Wykonczenie mieszkania daje sie we znaki. Ale w koncu w weekend bedzie skonczona kuchnia i zaczniemy normalnie funkcjonowac. M mowi ze jak mamy dziecko zrobic skoro on od 3 dni obiadu nie jadl. Na nic czasu, tylko kanapki i ciagle cos do zrobienia.
-
Morisek28 wrote:Kena ja myślałam ze ty papieżem bylas
madlenka ,jak mnie wkurzy babsko jedne to takiego gonga jej wysadzę ze makijaż będzie miała z opuchlizną gratis
ja z moim k.bede sie musiala ewakuować z domu na sylwestra.tylko nie wiem gdzie:/
ja tez myslalam ze Kena byla papiezem:D
p.s kena to czekam na zdjecia, stroj slonia tez mozesz zrobic:D -
My mamy Fertilman Plus i bierze 2x2, opakowanie na miesiąc
PS. Kena czemu nie zamawiasz w Gemini? jest 28zl taniej
Ja za durny Femibion dałam dziś 38zł ponad a w Gemini jest za 26 więc przy następnym zamawianiu Fertilman zamawiam i Femibion od razuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 13:52
-
madlenka wrote:A u mnie w tym roku swieta bezprezentowe. Wykonczenie mieszkania daje sie we znaki. Ale w koncu w weekend bedzie skonczona kuchnia i zaczniemy normalnie funkcjonowac. M mowi ze jak mamy dziecko zrobic skoro on od 3 dni obiadu nie jadl. Na nic czasu, tylko kanapki i ciagle cos do zrobienia.
oj wiem jak to jest... tez nie wyrabiam... wziełam dzis urlop i tylko od rana siedze i zalatwiam załatwiam...
kasa się nam skonczyla... więc czekam na pożyczkę od mamy....
w srode ekipa ma skonczyc... zostanie tylko wstawic drzwi i meble do kuchni...
reszte urządzenia... zostawimy sobie chyba na poźniej, bo aktualnie wisi nad nami widmo bankructwa....2020
2023 -
To jestesmy w bardzo podobnej sytuacji. Bo nam tez kasa sie skonczyla. Lecimy na karcie kredytowej i ja splacamy jak dostajemy wyplate. Stol i meble do salonu poczekac musza, przedpokoj tez. Moze w grudniu uda sie ogarnac cos na te lyse okna. Jak juz skoczymy kuchnie i w niedziele moze wszystko sobie w szafkach poukladam to bedzie juz inaczej. Moze jakos powoli bedzie sie ukladac reszta.
-
http://images77.fotosik.pl/129/c9c5918193191e9dmed.jpg papież i słoń od tyłu
http://www.fotosik.pl/zdjecie/f8956f544dfcc771 - ja - słoń
http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/a1a5f7131a97ce3d - papież we fragmencie
Możecie się pośmiać generalnie tak odlotowego sylwestra to już chyba później nie mieliśmy...Morisek28, kr0pka, Ajka lubią tę wiadomość
-
No moja koleżanka pierwszego dnia @ bez ketonalu nie przeżyje. wspólczuję dziewczyny, serio, ja to co najwyżej no-spa max
No wlasnie też chciałam napisac, że chudzina
Ja w sumie nie wiem za kogo mogłabym sie przebrać, chyba najprościej za metalówę, glany jeszcze mam, pieszczochę chyba też jeszcze mam, tylko w starą mini z się już nie mieszczę