Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Fufka masz rację. Ale bądź co bądź ja też zaszłam w cyklu gdzie skupiłam się na wakacjach, choć oczywiście nadal bardzo chciałam żeby to był ten cykl.
Klaudia ja myślałam że u Ciebie problem jest wykryty, czyli ta gęstości...Mariola Lis***ka lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mnie dalej napierdala jajnik
serio, czuję go coraz bardziej, nie podoba mi się to jakoś.. już nawet jak siedzę to mnie czasem boli. To już nie to, że kłuje tylko boli...
Ech..
do dupy z tym wszystkim... -
nie wiem jak moja prolaktyna
zgadzam sie z tym co mowicie o nakrecaniu
co do okresu to juz jest... i zaczyna mnie brzuch napierdzielac skurczybyk nie mogl do poludnia tylko teraz jak do pracy sie zbieram!? dwa apapy extra i jazda:/ -
ciężko stwierdzić, może bardziej ucisk bo w sumie tak jak siadam np to najbardziej czuję
-
Klaudia N. wrote:nie wiem jak moja prolaktyna
zgadzam sie z tym co mowicie o nakrecaniu
co do okresu to juz jest... i zaczyna mnie brzuch napierdzielac skurczybyk nie mogl do poludnia tylko teraz jak do pracy sie zbieram!? dwa apapy extra i jazda:/
Za wysoka prolaktyna może utrudniać zajście w ciążę, ale łatwo ją zbić lekami. -
ech. i bylam zapisac sie u tej babki i sie okazuje ze juz nie przyjmuje w tej przychodni tylko prywatnie w innnym miejscu w miescie a tam nie pasuja mi godziny:/ zadzwonie jeszcze raz moze cos wykombinuje bo nie dosc ze za wizyte trzeba zaplacic to jakbym odwolala korki to wyszloby mnie raz tyle to chyba lepiej szukac gdzie indziej.
Kena widzialam ze nie wpisalas mnie na liste:) to dobrze w sumie bo mam zamiar sie zalapac na testowanko w tym miesiacu. jezeli wypadnie owu 12 dc np to zatestuje w wigilioooo a jak nie to mam nadzieje najpozniej sylwester
ide zdychac do pracy. -
Morisku teoretycznie w okolicach 13-15 miałam zawsze (a przynajmniej wg OF) ale teraz ten jajnik takie jaj od początku odwala.. w sumie to chyba jeszcze pod koniec poprzedniego cyklu coś bolał ale nie zwracałam uwagi większej.. w każdym razie najbardziej to mnie bolału w okolicach 8dc dlatego pytałam czy Ashwa może przyspieszyć owulację.. teraz to już sama ne wiem co o tym mysleć i czy się martwić czy nie..
-
no ja osobiście strzelam, że z poprzedniej ale ja tam się nie znam..
Wiesz, przy owulacji chyba nie miałabym aż takiego bólu no i nie stwierdziłby, że moocno powiększony jajnik. teraz się boję tę ashwagandhe brać bo kurde cholera go wie..
wiesz Morisku, ja to panikara jestem, znaczy nie byłam dopóki nie przeczytałam, że pęknie, zapalenie otrzewnej, operacje i takie cuda. i wtedy dopiero zaczęłam się przejmowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 14:44
-
Klaudia przykro mi no ale czekaj skoro z taką gęstościa ciąża jest mało prawdopodobna to może warto się tym zająć porządnie, bo Ty się diagnozujesz na prawo i lewo a może u Ciebie wszystko ok?
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Kornelia85 wrote:Fufka30 i Rafaello Przepraszam Was, głupio napisałam
Nic się nie stało.
jestem załamana najnowszymi wieściami dot. in vitro jak zaczęłam się tak konkretniej leczyć od lipca to ni ch... nie mam szans na rządowe iv:( a w najgorszym wypadku to mnie czeka -
nick nieaktualnyRafaello naprawdę bardzo mi przykro
Pocieszę, że moja przyjaciółka długo się leczyła... w końcu zaszła w ciążę z bliźniakami, a po pół roku po porodzie wpadła z 3 dzieckiem. Wszystko jest możliwe, nigdy nie można tracić nadziei... czasami los zaskakuje w najmniej spodziewanym momencie