Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mariola może masz rację ale prawda jest taka ze nie jedna ma tym forum obserwuje objawy zapisuje je a jednak w ciaze zachodzi. Ale fakt nie przeczę może jestem nakręcona a wmawiam sobie ze nie. Myslalam wczoraj nawet ze teraz w tym cyklu nie będę zaznaczac żadnych objawów na wykresie a jak wyznaczy mg owu to rzucę w kat termometr.
-
na poprawe humoru:D
Neil Armstrong ląduje na Księżycu. Wysiada z lądownika i mówi:
- To jest mały krok dla człowieka, ale duży dla... Zaraz, co to?
Patrzy, a parę metrów dalej pali się ognisko, przy którym siedzi trzech facetów. Rozmawiają i pieką kiełbaski. Okazuje się, że są to Ukrainiec, Egipcjanin i Polak.
- A wy co tu robicie? - pyta zbity z tropu Armstrong.
- No, ja akurat doiłem krowę i jak pieprznęło w Czarnobylu, to aż tu doleciałem - mówi Ukrainiec.
- A ja - mówi Egipcjanin - chodziłem po piramidach i tak jakoś mnie przerzuciło.
- No a ty? - pyta Polaka.
- K***a, nie wiem. Z wesela wracam.Morisek28, Mirabelka30, Nymeria, ważka, Kena1983 lubią tę wiadomość
-
dzięki eunice, może masz racje i tak będzie:) trzeba sie umowic do endo na kontrole teraz i pojade do przychodni umowic sie do ginekologa moze ona cos wymysli, poprosze o skierowanie na hsg chociaz pewnie wczesniej powie mi zebym zrobila mnostwo innych badan ale zobaczymy:)
-
Dziewczyny! Ja tak za was trzymam kciuki a wy nic. Żadnych zielonych groszków?
Z tymi objawami to bzdury najczęściej. Każda ciąża jest inna. Może ich nie być, mogą być wzmocnione jak na okres. I nigdy z tego się nie wyczyta. 4 razy byłam w ciąży. 3 razy się nie udało. Ale każda była inna i inne objawy niosła.
Ja może szybko zachodziłam w ciąże, ale same wiecie... Więc z dwojga złego.
Klaudia a może faktycznie ta płynność u męża. Po jednym miesiącu to byłoby za szybko, że się wszystko unormowało. -
Klaudia N. wrote:no ale wydaje mi sie ze to jest normalna procedura, ze najpierw robia hormony a potem jakies zabiegi nie?
-
a ja bym chciała się tam do Was przejechać i jeszce na taki jarmark na przykład.. eechh.. jakooś mi tam wciąż nie po drodze.. teraz jak z pracy jechali to niestety kolega z którym się nie trawię i dyrektor więc się nie wpraszałam
-
dobra, to pojde do niej i powiem ze chce te hsg niech mi daje te skierowanie i w trakcie czekania mozna zrobic te hormony tez nie? musze meza na urologa namowic. ja pierdole, jakby nie mozna bylo po prostu zajsc. zycie to suka!
-
Klaudia N. wrote:dobra, to pojde do niej i powiem ze chce te hsg niech mi daje te skierowanie i w trakcie czekania mozna zrobic te hormony tez nie? musze meza na urologa namowic. ja pierdole, jakby nie mozna bylo po prostu zajsc. zycie to suka!
HSG najlepiej robić tuż po miesiączce, ale przed hsg trzeba zrobić jeszcze wymazy. A poza tym na początku cyklu strzel sobie część hormonów:) -
Morisku nie, tamten na szczęście jest z innej jednostki i nas tylko czasem odwiedza.. jkaby tu był na stałe to bym się pochlastała chyba.. i nie tylko ja
no ja się właśnie tak przymierzam i przymierzam do tego brownie z fasolki tylko teraz jak mi znowu waga skoczyła od tego obżarstwa to sobie wolę darować chyba -
Nymeria wrote:Viki ty już za miesiąc będzie tulac córeczkę, jak samopoczucie? Wyprawka? Przygotowania?
No już gotowa. Teraz to już czekam na termin CC.
Samopoczucie zajebiste. Brak wszelkich objawów ciążowych oprócz brzuszka:P
Ciąże przechodzę milutko jak na razie.
A jak tam Twój skarb Nymeria? Podczytuje czasem jeszcze listopadówki. Fajną tam miałyście ekipę brzuszkową. Dobrze się was czytało:) Teraz to już prawie wszystkie rozpakowane. -
Cześć Dziewczyny!
Powiem Wam laski, że głupie takie gadanie o nakręcaniu się już to przerabiałysmy i powiedzcie same jak nie myśleć o tym i choć trochę się nie nakręcać jeśli na ciąże czeka się już rok...??? Denerwuje mnie takie gadanie za bardzo chcesz.... jak można się starać o dziecko i nie chcieć???? ehhhhKlaudia N. lubi tę wiadomość
-
Mateuszek chowa się bardzo dobrze, rośnie w oczach i trzeba codziennie zdjęcia robić żeby zmiany uchwycić. Narazie dużo śpi ale ma takie już po godzinkę zrywy, że sobie poznaje świat.
Ekipa rzeczywiście fajna, teraz przeniosłysmy się w większości na fb bo tam łatwiej dziewczynom wejść i wstawiać fotki. Nierozpakowana została jedna z tych udzielajacych się.Fufka30 lubi tę wiadomość