Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
te pierwsze są naj! Cudo!
-
Klaudia taki spadek to nie spadek
Co do gina to lepiej znaleźć takiego który ma więcej dobrych opinii niż znów tracić czas na niewiadomego. Widzę tu jakiś lek przed ginekologiem facetem ;p tez to miałam ale potem się przekonałam ze są lepsi.
Madlenka trzymam kciuki. Domi pospieszylas się z testem, jeszcze nic straconego.
Ale miałam chory sen. Zakonnica poronila przy mnie dziecko (w 2 mcu a wyglądało jak z 6) i kazała nikomu nie mówić tylko jednemu księdzu (chyba ojciec ;p)
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Ja tylko do facetów chodzę. W całej swojej karierze byłam raz u babki, sama się umowiłam i drugi ostatnio tylko na cytologii
-
aaagaaatka wrote:Klaudia taki spadek to nie spadek
Co do gina to lepiej znaleźć takiego który ma więcej dobrych opinii niż znów tracić czas na niewiadomego. Widzę tu jakiś lek przed ginekologiem facetem ;p tez to miałam ale potem się przekonałam ze są lepsi.
Madlenka trzymam kciuki. Domi pospieszylas się z testem, jeszcze nic straconego.
Ale miałam chory sen. Zakonnica poronila przy mnie dziecko (w 2 mcu a wyglądało jak z 6) i kazała nikomu nie mówić tylko jednemu księdzu (chyba ojciec ;p)
nie wlasnie bylam u dwoch gosci teraz chce do baby -
mam nadzieje ze jako kobieta bardziej zrozumie chec posiadania dziecka;p
moja glupia siostra mnie wkurwila, zaczela dopytywac o dzieci ze kiedy mowie nie wiem moze Ty wiesz, a ona mi ze ma mnie uswiadamiac jak sie dzieci robi czy jak? wiecie, typowa gadka szmatka baby co zaszla w pierwszym cyklu... najlepsze jest to, ze ona mysli, ze ja slucham jej zlotych rad, i ze mowila ze najpierw mam skonczyc szkole a potem dzieci, nawet nie wie ze sie od roku staramy bo by mnie zameczyla... -
oczywscie nie zapomniala nadmienic, ze lozeczko wlasnie pare dni temu spakowali i wyniesli na strych i czeka. wychodzi na to z zakupow wyprawkowych chyba tylko wozek o.o oczywiscie to nie jest tak, ze narzekam, super ze chce mi pomoc, ale te jej ciagle gadanie masz to masz tamto wiecie, denerwuje. poza tym odlozyla mi chyba tone ciuszkow! przeciez nie musiala wszystkiego odkladac, chyba sie z Wami podziele bo tyle tego bedzie;p (30 kartonow...)
-
Klaudia prześliczne kolczyki Co do ginekologów, ja w większości przypadków chodzę do facetów ale z babkami też miałam do czynienia i trudno mi jednoznacznie stwierdzić kto lepszy:) na pewno troszkę mniej krępuję się u babki która robi badanie dowcipnie:P
-
Klaudia N. wrote:oczywscie nie zapomniala nadmienic, ze lozeczko wlasnie pare dni temu spakowali i wyniesli na strych i czeka. wychodzi na to z zakupow wyprawkowych chyba tylko wozek o.o oczywiscie to nie jest tak, ze narzekam, super ze chce mi pomoc, ale te jej ciagle gadanie masz to masz tamto wiecie, denerwuje. poza tym odlozyla mi chyba tone ciuszkow! przeciez nie musiala wszystkiego odkladac, chyba sie z Wami podziele bo tyle tego bedzie;p (30 kartonow...)
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Kamka ałłła
Co do mnie.. w trawie piszczy.. prawdoposobnie torbiel.. nie miał Świrski niestety usg w gabinecie wièc jedynie mogl wymacac no i lewy jajnik mocno powiększony, tkliwy czyli ten co mnie najbardziej napierd..a..
Geberalnie mam zrobić raz jeszcze progesteron, zrobić insulinę i glukozę (ale powiedzial, że normalnie, nie krzywa bo zapytałam), dał mi maila, numer - mam mu wyslać na maila. W tym cyklu dupek.
Mam siè zglosic do niego na NFZ i nawet jak bedą kolejki to umowimy siè z dnia na dzień, dopiero zleci mi resztę badan jiż na NFZ.
Acha, TSH powinno być poniżej 2,3 wiec u mnie lekko na granicy normy ale jeszcze nie zbijamy lekami - nam brać Femibion i ta dawka hodu powinna zalatwić takie wahania.
Brać wit. D, Inofolic jeszcze.
Iii chyba jeszcze coś mówil ale na chwile obecną tyle pamietan a o transfer mi sie skonczył i onternet tragicznie chodzi wiec jak mi się przyponni to chyba dopiero z domu napiszę..