Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
no półpupki sa fajne:D - mąż lubi;p
wsunełam całe pomelko mogę iść spać. o ile zasnę bo mąż nie napisał mi nic i sie martwie:/ chlopy to sa jakies glupie, ciezko zrozumiec ze baba sie martwi?! i napisac jednego glupiego esa?
dobranoc Wam:) -
Eeee, nie sądzę opowieści o kotach atakujących dzieci są mocno przesadzone wiadomo Twoja decyzja, choć dla mnie koty to członkowie rodziny i nie umialabym ich po prostu oddać. Chyba ze faktycznie coś by robiły dziecku,ale wtedy tylko w dobre ręce, NIGDY PRZENIGDY do schroniska.
Klaudia a nie miałby kto po prostu przychodzić karmę dać i żwirek zmienić? Ja tak zostawiam koty i brat przychodzi jak coś
Kurde ta zgaaaaaagaaaa
P.s. Nigdy nie jadłam pomelo. Dobre?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 23:55
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Zieeew wlasnie siè obudziłam
Pomelo potwierdzam, że dobre
Haha, pólpupki w sumie akurat też lubię ale są w mniejszości u mnie. Kiedyś sobie nie wyobrażałam, że w ogóle w stringach będę chodzić a jak już zaczełam to nie wyobrażam sobie przestać
Nymeria a dajesz mu jaakiś koperek/rumianek do picia czy cos? Nie wiem dokładnie co u mojego brata pomogło chyba właśnie rumianek do popijania zaczeli małemu dawać <oczywiście dopiero jak ich matka opierdzieliła, że tego nie robią> i pomogło -
No mój brqt z A też nie chcieli nic w ogole dawać ale pomogło, tak jakb co:)
U mnie dalej wysoko temp ale fakt faktem znow sie budzilam w nocy, nie ogarniam, owu przesuwalo mi już kilka razy, zignorowalam i dzisiejszą temp, wrocilo na 11 dc. Popieprzonybten mój cykl
Jeszcze nad ranem też sie pare razy wybudzałam bo jasnie czworonożny cierpi na poranne tęsknoty i się tupta, sprawdza czy spimy, chwilę czeka i tak za niedługo kolejna kontrola.. więc po kolejnym tuptaniu zwatpilam już w sen.. jestem po sniadanku, wypić kawkę zbożową, prysznic i pora na spacer. Nie ma to jak sie wyspać w weekend, tiaa
Jedyny plus, że weekendowe spacery teraz lubię najbardziej bo mogę iśc do lasu przynajmniej -
nick nieaktualnyaaagaaatka wrote:Eeee, nie sądzę opowieści o kotach atakujących dzieci są mocno przesadzone wiadomo Twoja decyzja, choć dla mnie koty to członkowie rodziny i nie umialabym ich po prostu oddać. Chyba ze faktycznie coś by robiły dziecku,ale wtedy tylko w dobre ręce, NIGDY PRZENIGDY do schroniska.
On jest inny.
Ciężko mi będzie go oddać bo jest z nami cztery lata, ale jeżeli nie będę miała wyjścia........... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już na nogach od 7.00 muszę posprzątać mieszkanie. Na szczęście w styczniu wyprowadzamy się, mamy tutaj po raz kolejny grzyba...I to w każdym pokoju, eh...te stare szwajcarskie mieszkania
Popołudniu jedziemy z M na zakupy, lodówka świeci pustkami. Wieczorem wybieramy się do babeczki odkupić orbitreka Kupiła go z zamiarem zgubienia kg po ciąży, nie zdążyła na niego wsiąść, tak szybko schudła bez żadnej pomocy.
Co do bielizny, zanim poznałam mojego męża, nosiłam zwykłe gatki, czasem jakieś koronkowe. Natomiast teraz tylko i wyłącznie stringi. W czasie małpy jedynie wkładam na tylek zwykłą bieliznę...pantalony firmy sony, jak ja to mówię haha
Dziś 28dc, @ brak, temperatura ponownie poszła do góry, bolą mnie cycuchy po bokach, tak jakbym miała zakwasy czy siniaki a od wczoraj lekki ból okresowy. Mam dziwne przeczucie i czuję jakiś niepokój. Niech ta @ już przychodzi bo to mnie wykończy!!
-
nick nieaktualnyWażka, ja bym go od Ciebie wzięła i przygarnela no ale mój mąż teraz ledwo co zgodził się na kolejnego kota, mimo że nie jest miłośnikiem kociakow. Powiedział że ma dosyć,bo 2 koteczki już nam zdechły...że nabiegał się po weterynarzach i takie tam. Za kotka mamy już zapłacone i odbieramy go przed świętami. Ja bardzo chętnie ale ta moja małpa nie...
-
Moris placki zerowe?:D domyslam sie ze serowe:D
agatka no mozna tak zrobic, ale jakbysmy pojechali gdzies na 2 tyg to chyba szkoda by mi bylo zeby kociak tyle czasu byl sam:(
ja z rana pobudka i interwencja u sasiadow. mielismy jednych pod nami to nie raz chlali i sie bili, jedno 6 letnie dziecko, masakra jakas. wyprowadzili sie i ci z naprzeciwka ich zaczeli:/ ona nie pije ale ten lubi popic, pocpac chyba tez i sie kurwi chyba gdzies i robi ona mu awantura i on ja leje, 2 dzieci, jedno mniej wiecej roczne drugie z 5 lat. wkurwilam sie i poszlam tam bo slyszalam ze szarpie za dzrwi i drze sie ta dziolcha, i oczywisacie obrzucali sie wina ona to on tamto i im mowie nie interesuje mnie co kto u was zrobil ani kto jest winny, macie do cholery dzieci, policja kolo was sie juz kreci, chcecie zeby wam je zabrali?! jestescie na najlepszzej drodZe. 2 minuty po tym jak poszlam od nich (na odchdone slysze sory od kolesia a ja mowie to nie mnie masz tu przepraszac i mi nic zlego nie robisz tylko swoim dzieciom) przyjechala policja. juz 3 lub4 raz w tym roku maja wizyte. Ech, R pewnie stwierdzi ze nie potrzebnie tam poszlam, ale jakos tak nie moglam. teraz czuje sie lepiej, ze probowalam cos zrobic.
Ana moze to ten cykl?
musze isc z pieskami i leciec do pracy
A pomelo jest pycha tylko trzeba obierac ze skorek, sam miazsz jesc bo skorki sa jakies takie rtwarde i gorzkie:) w tesco byla promocja, aha i wazne zeby bylo zxolciotkie, zielonkawe jest bez smaku ;p -
nick nieaktualny
-
Morisek brzmi smacznie
Co do auta w lesie to nie mam pojęcia, dzis poszlam gdzie indziej.. iii spotkalismy stadko 4 sarenek.. przebiegły nam droge a ja ledwo Niko utrzymałam i uspokoilam.. strasznie wariuje przy zwierzynie. Jakby biegal luzem to podejrzewam, że przy takim spotkaniu już bym go więcej nie zobaczyła chyba
I chyba ktos nielegalnie choinki wycinał ale już sie nie chcialam w to mieszać i ryzykować
Zrobilam sobie po spacerze kapiel, wyleżałam sie, wygrzałam imod razu mi lepiej. Pora ogarnąć chałupę ale to już chyba po dostawie z Tesc. Pierwszy raz u nich robilismy, ciekawe jak będzie z jakościa itp.
W każdym razie zakupy przez internet mają swoje plusy - kody rabatowe syrop klonowy mam gratis -
moris przepis zapisany zrobie na pewno:)
moja fama zawsze, ale to zawsze leci za zwierzyna, nawet jak jej nei widac, wystarczy ze zlapie trop i koniec, nie ma jej z reguly 15 min ;p i wraca ledwo zywa:D ale bez zwierzyny ;p
R zostaje do poniedzialku przy garazu:/ wiec trzeba sie pakowac i jechac tam, nie chce mi sie za cholere ale jak nie pojade to bede tu siedziec sama sie nudzic i tesknic, biore sie za pakowanie;) -
Jezu najpierw rzucil mi sie w oczy tekst Domi: Jezu jakie dzieci sa kochane a potem Fufki:Ja takie robię na obiad
Spookk
Ide pochasac na orbitreku bo potem K bedzie cos ogladał jakąs transmisje live i nie bedę miala okazji więc zostaje godzinka teraz