Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Domniki zrób sobie oklad z młodej piersi. W sumie nie,ty kobietą jesteś. To,zrób sobię okład z młodego członka
agatka a dus! Byle szybko co bym wie męczyć nie musialaMorisek28, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:To ciężka sprawa:/ nie wiem moze dildo albo inne wibratory pomoga kto wie.
ewentualnie Ajka,kiedyś pisala ze w razie czego,mozemy na nią liczyć
Oj Moris, człowiek coś nieopatrznie chlapnie ... a potem mu się wypomina.... no cóz na przyszłość trzeba się bedzie pilnować...
PS witajcie ale się za Wami stęskniłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 17:04
Morisek28, Nymeria lubią tę wiadomość
2020
2023 -
A ja właśnie w biedronce kupilam sajgonki tylko za chwile je sprobuje cztery sztuki dosyć duże chyba 5 złoty czy cos.
CO do Blanki to tak. Ma małego kota. Pytam się jej czy to ona czy on a ona. W sumie nie wiem ale wydaje mi się ze on bo mu piersi nie rosną juz myslalam ze walne po czym ona mówi ze ogólnie kotek jest trochę w domu trochę na polu ale ON WIE ZE JAK NAWALI KUPĘ NA DYWAN TO WYLATUJE WIEC SIĘ PILNUJE -
A idźta mi z tymi sajgonkami no, smaka robicie.
Ael to ja powiem, że własnie piecze nam się crumble wg przepisu koleżanki ale moje chyba nie wyjdzie tak zajebiste (w ogóle pierwszy raz kruszonkę robiłam więc no.. ciekawe co z tego wyjdzie -
Zdjęcie nie oddaje smaku ale wrzucę zaraz. Zajebiste to jest.. serio. Co prawda nie aż tak dobre jak u mojej koleżanki ale ona robi to chyba ze razy w tygodniu a ja jak mówiłam nigdy nawet nie robiłam kruszonki
Morisku nie sikam na teściową miałam tylko jednego testa więc o ile mnie coś nie podkusi żeby kupić to chyba dopiero beta. Dupka mam brać do 26dc więc jeszcze 5 dni. Może w niedzielę jesli sie przełamie i jakis kupię