Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
a u mnie juz wczoraj wodnisty sluz, owu za pare dni, szkoda ze ten cykl nie zaczal sie ze 3 dni wczesniej moze zdarzylabym z testowankiem na wigilie, a tak tio chyba jednak sylwester;)
-
nick nieaktualnyFufka30 wrote:Tak Morisku z tego samego
Klaudia ale test dziś negatywnyFufka30 lubi tę wiadomość
-
Morisku z tym językiem to nie mam pojęcia. Moje czasem zapomną schować po myciu i wtedy też tak chodzą. Ale przez chwilę. Wiem ze pies wystawia jak mu gorąco. Noże miałabyś możliwość podejść do weta?
Fufka ja miałam rozciagliwy i w szczęśliwym cyklu i w innych też. Ja bym poczekala ze 2 dni i jak nie będzie małpy to powtórka. Trzymam kciuki
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
no wlasnie nie ma co sie nakrecac;)
ja postanowilam jebnac cipkometr w kat jak mi owu wyznaczy i mam napisane ze jest to cykl BEZOBJAWOWY i nie mam zamiaru zaznaczac zadnych objawow i potem patrzec w te punkty jak sroka w gnat jezeli bedzie bol owulacyjny to tylko to zaznacze bo potem porownuje jak to sie schodzilo z temperatura, ale to tylko jak bedzie mnie fest jajnior napieprzal (chociaz od kilku cykli tego nie zauwazylam)
wazka a Ty potem 14 15 16 17 dpo robilas testy czy nie?
-
nick nieaktualny
-
Wiem ze nie do mnie pytanie ale ja przeczucie miałam.
Morisek to dbaj żeby miała dostęp do czystej wody przede wszystkim i obserwuj. A ugryzla bo pewnie się bała.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moris daj mi spokoj z tym piekarnikiem Ty kociołku ;p
spadam do pracy:) na dzien dobry zajęcia z Blanka, opowiadałam Wam o jej teoriach o kocie?;p rozwala mnie praktycznie za kazdym razem jak u niej jestem:D i wcale moj instynkt macierzynski nie szaleje po wizycie u niej... jak nie opowiadalam to Wam opowiem po powrocie tylko mi przypomnijcie;pMorisek28, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
Sajgooooooooooooonkiiiiiiiiiii!! ja też chceeeeeeeeeeeeeeeeee!