Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamka co się dzieje?????
Morisku bo cuda się zdarzają i "czeba" w nie wierzyć Słońce! :*
Cześć SurfGirl i powodzenia!
Co do Prezebtu ja też nie wiem co swojemu kupić, no chciałabym te plakaty ale wciąż nie szukałam tych ramek myślę nad portfelem bo mój akurat potrzebuje i od dawna ma kuoić ale zbiera się do tego już nie wiem ile..
W końcu przyszła paczka z puszką gorącej czekolady miętowej
K. Wracając (wysłałam go do Reserved po torbę dla mnie ) kupił mi podwójnego wiesmaka i ciastko.. dieta.. tiaaa.. Booooże ja nigdy nie schudnę nie ma takiej opcjiSurfGirl lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Witam nową koleżankę.
Klaudia orgię?! Jakims swingersem mi tu zaleciało
kto wie ile Was w tej orgii uczestniczy,nie zebym byla ciekawaake wiesz
Rafaello jak podeśle Ci moja teściową to od razu ciśnienie skoczy
U nas orgia znaczy dużo sexu najlepiej na stole bądź pod prysznicem albo tu i tu :p to jest impreza zamknięta :pkr0pka, SurfGirl lubią tę wiadomość
-
Kamka co jest? Wlasnie doczytałam.
Z orgii chwilowo nici bo mąż po pracy poszedł spać a ja się wzielam za salatke mega zajebista! Milord podaje przepis.
Brokuły gotowane g makaron
ogorek konserwowy i cebula w kostkę i to wszystko łączymy majonezem mniam! -
nick nieaktualny
-
Kamka - zdrówka!!!
Fufka - nie mów mi nic o lampionach i roratach - właśnie zrobiłam 58 dyplomów za konkurs na lampion adwentowy...(qrwa....miało być niewiele)
Moris - obawiam się, że nie przejdzie...po wczorajszych moich orzeszkach powiedział, że przez tydzień nic nie obiera
a tak poza tym - to kto tu Klaudię do pionu chce ustawiać?! Przyganiał kocioł garnkowi.. -
ale sie uplakalam:( jakis tydzien temu zrobily mi sie dwa ogromne koltuny na wlosach, ale takie mega, zbite kule z wlosow, twarde i tak chodzilam z nimi w zwiazanych wlosach, az w koncu P kochany rozplatal mi to, siedzial nad tym i sie meczyl dwie godziny ponad a ja ryczalam z bolu, ale sie udalo:)
Kamka, bedzie dobrze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 22:16
-
nick nieaktualny