Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Sama jestem zdegustowana
Modliłam się dziś w Godzinie Łaski za nas wszystkie więc musi być dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 22:26
madlenka, Morisek28, Ajka, Mariola Lis***ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoczytałam uff
Kena, cieszę się że nie ma śladu po torbieli. Jakie to orzechy wcinasz???
Fufcik, nie boimy się, tylko testujemy!!
Kropka, popieram to co napisałaś w 100%!!
Klaudia, oddaje na Ciebie głos w razie w
W ogóle to mój mąż się na mnie dziwnie patrzy...że jeszcze nie śpię, wpatruje się w telefon i głośno się śmieję co chwilę
No więc uciekam, muszę wcześnie wstać. Dobranoc kobitki. -
Morisku może Ty się powinnać ze swoimi lękami wybrać do psychologa? I nie mówię tego złośliwie w żaden sposób ale przecież wiele fobii da się chyba trochę opanować :*
Stresem w takim momencie jeszcze bardziej sobie szkodzisz Słońce
Wiem, że jeszcze za wcześnie ale zrobiłam teściora.. wynik oczywiście jak zwykle.. i wiem, że inny nie będzie.. po prostu czuję, że to nie ten cykl.. test miałam jedyny więc następna już tylko profilaktyczna beta przed odstawieniem dupka. Swoją drogą jak na podwójną dawkę to go jakoś dobrze znoszę. Poszła mi tylko waga w górę i pewnie jeszcze pójdzie bo puchnę po nim zawsze ale poza tym to w sumie ok -
kuzwa. nie wyspalam sie, poszlismy spac jakos po 12 po czym dopiero co dobrze zasnelam to mojego meza natchnelo na sex no i pobudke mi zrobil (o 1;20:D) i wstalam o 8 bo korki i wlasnie mi dziolcha napisala ze sie rozchorowala, o zly losie. a tak czulam doslownie 2 minuty wczsniej ze mi zaraz cos napisze, to kara za to ze wczoraj nie chcialam robic tych zajec bo mialam miec pozniej jeszcze 5 godzin a dzisiaj mam mniej