Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dawno do Was nie zagladalam i nie wiem co sie dzieje?Ktos cos?
Kena jak tam po tych szpitalnych historiach?
Moris?
Wazka?
Ana to musisz mieszkac 20 km ode mnie bo ja mam do Niemiec -50!
Ja na etapie stymulacji ivf- wy mam nadzieje doczekacie naturalnie
Oczywiscie Wszystkie pozdrawiamgretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja jak zwykle przeczytałam co innego niź jest napisane..
Nie ma to jak: "w jakim kartonie mieszkasz".. oczywiscie bez obrazy
Mój mózg (albo chyba jego brak) nie przestaje mnie zadziwiać
Gretka powodzenia!!
To co się dzieje ostatnio u mnie w robocie można określic tylko jednym zwrotem: burdel na kółkach.. masakra..
Odebralam wlasnie wyniki cytologii i pierwszy raz w źyciu mam taki dziwny opis. Coś czytałam własnie, że teraz są w nowym systemie opisywane, jakis system bethesda i to to chyba już to.. i chyba jest ok. Tylko wyszly mi liczne komórki erytrocytów i leukocytow ale to chyba stan zapalny oznacza po pristugretka, Mariola Lis***ka lubią tę wiadomość
-
kr0pka wrote:A ja jak zwykle przeczytałam co innego niź jest napisane..
Nie ma to jak: "w jakim kartonie mieszkasz".. oczywiscie bez obrazy
Mój mózg (albo chyba jego brak) nie przestaje mnie zadziwiać
Gretka powodzenia!!
To co się dzieje ostatnio u mnie w robocie można określic tylko jednym zwrotem: burdel na kółkach.. masakra..
Odebralam wlasnie wyniki cytologii i pierwszy raz w źyciu mam taki dziwny opis. Coś czytałam własnie, że teraz są w nowym systemie opisywane, jakis system bethesda i to to chyba już to.. i chyba jest ok. Tylko wyszly mi liczne komórki erytrocytów i leukocytow ale to chyba stan zapalny oznacza po pristu
Karton czsasem nie jest zly, zobacz:https://www.facebook.com/brightside/videos/750750961720316/Mariola Lis***ka lubi tę wiadomość
gretka -
Ello!
No, ja raczej Gretka, się nie doczekam...ale decyzja podjęta w styczniu uderzamy do kliniki, tzn. będziemy rozpytywać czy podejmą się in vitro z potworniakiem.
Uff, torbiel znikła...został po niej tylko mały ślad...mój kawałek zdrowego jajnika jest bardzo malutki, ale widać dwa małe pęcherzyki - jak będę miała czas i nie przegapię śluzu - pojadę profilaktycznie na pregnyl. A jak przegapię to znów będzie torbiel...lekarz kazał się określić - co dalej - więc trzeba wziąć się w garść...
Wstrętna jestem, ale dziś (co prawda w myślach) ale życzyłam jakiejś laluni problemów z zajściem w ciążę...stoję w kolejce w sklepie AGD...i słyszę rozmowę dwóch lampucer przede mną...czytałaś nowy wpis nowoczesnej o in vitro...no i qrwa dobra, że cofnęli ten program...co to ma qrwa być - sponsorowanie dziecka...jak nie stać kogoś na in vitro - to jak dziecko chcą mieć- niech się za adopcje wezmą a nie....qrwa...
Gdyby nie to, że spieszyłam się na pociąg...ech...
-
no kena zabieraj sie za to!
do kolezanki co pytala o testy - no co mozemy myslec? chyba fajnie ze pozytywny nie? zrob kolejne jutro idz na bete i zycze Ci aby to byla ciaza i zebys zostala szczesliwa mama;)
ja czekam na meza, za jakas godzine w koncu powinien byc w domu.
spalam dzisiaj do 10 a juz bym z mila checia poszla spac
i narzerkalam ze nie ma R a mial juz od wczoraj brac syrtop a kretynka nie kupila flegaminy. mam tylko prawoslazowy -
M8risek, Kena takimi idiotkami to się nie ma co przejmowac,, choc fakt, ciężko.. sama się ostatnio na fb z jedną kłocilam i to na priv w wogóle do mnie napisała i też rzucała tekstami, że jak kogos nie stać na in vitro to jak go potem bedzie stac na dziecko itd... że teżsię będzie do państwa zwracał, zbiórki robił itp?
Własnie stwierdziłam, że idąc tym tokiem rozumowania będę na takie teksy odpowiadać, że w takim razie niech wycofają również 500+ i jakąkolwiek zapomoge na dziecko.. przecież jak kogoś nie stać to niech sobie nie robi co nie?
I te teksty o adopcji, że tyle dzieci w domach dziecka, że z domu dziecka by wzieli.. i zawsze leci ode mnie pytanie pt: a ty baranie/idiotko masz dziecko? Własne? Ale czemu? Czemu chcialaś wlasne skoro tyle dzieci w domach dziecka jest. Trzeba było adoptowac, a nie własne robić....
Grrrr.. wystrzelałabym wszystkie takie tępe pizdy.. i tak, owszem, takim mimo tego, że nie powinno się źle życzyć to życzę.. ale niestety głupota rozmnaża się najszybciej...Kena1983, Klaudia N., ważka, Morisek28, Mariola Lis***ka lubią tę wiadomość
-
a wg mnie wszystko jest kuzwa dla ludzi! i nie powinno byc tak ze komus czegos sie zabrania, dopoki innych tym nie krzywdzimy, startuje na prezydenta!
-
Hehe...ale małża wkręciłam...naturalne starania mają co najwyżej cel rekreacyjny a nie prokreacyjny...ale... podobno miałam dziś ładne endometrium -6 dc - 0,62 i ta dziwna biała linia była pięknie równa...mówię małżowi, że to od orzechów włoskich - i że mam kontynuować przynajmniej do ovu. biedny siedzi teraz i łupie.... sasasasssa
Morisek28, kr0pka lubią tę wiadomość