Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie u mnie ciezko stwierdzic, mam nadzieje ze owu pojawi sie kolo 14 dnia a nie jak kiedys okolo 20dc wiec jak wyznaczy owu to wtedy potwierdze kiedy testowanie, obawiam sie ze tez w sylwestra moze mnie zalac a nie bede u siebie i nie wiem jak to bedzie, albo meczyc sie i upic sie albo brac leki i sie nie upic, to bedzie zgryzota;p
w ogole obczailam ostatnio fajna rzecz do samochodu i musze sobie kupic:D
https://www.google.pl/search?q=bmw+led+emblem&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjwgPuLus7JAhVBkhQKHbw1CJgQ_AUIBygB#imgdii=eYX5RpCYFEUFHM%3A%3BeYX5RpCYFEUFHM%3A%3BxgpRB4YdBA4UHM%3A&imgrc=eYX5RpCYFEUFHM%3A
sa sa sa ^^ -
Witajcie! Wchodzę tu co jakiś czas i podczytuje i tak sobie myślę że napiszę, otóż Kena, ja generalnie mam problemy z zasłabnięciami z byle pierdół nieraz, np. w szkole ciągle kręciło mi się w głowie, bo okazało się że mam źle dobrane okulary. Ale to dawno, a teraz mam takie akcje z prawie mdleniem dość często. Ni doczytałam jak to się u Ciebie objawiało, ale ja mam tak że robi mi się duszno, za chwile jakoś tak słabo i niedobrze, zaczyna mi drętwieć twarz i robi mi się ciemno przed oczami. W takim momencie muszę usiąść a najlepiej się położyć, nawet świerze powietrze nie do konca pomaga bo ja po prostu nie moge stać. I co się okazało, dopiero jak byłam w pierwszej ciąży, położna zwróciła uwagę na moje dziwne ciśnienie. Od lat leczyłam się na to że jest niskie (teraz odstawiłam, bo wystrzeliło), miałam nieraz 70/45 90/60 itp. Ale o co chodzi z dziwnym, mam rzekomo za małą różnicę pomiędzy górnym a dolnym, powinno być około 40 pkt, a ja mam zwykle od 20 do maks 30, a przyczyną takiej małej róznicy jest niedotlenienie mózgu. Pani położna stwierdziła, że prawdopodobnie w momencie tego słabnięcia mam jeszcze mniejszą tą amplitudę, i te stany "przedmdeniowe" to jest właśnie apogeum niedotlenienia. Oczywiście byłam z tym u lekarza rodzinnego i potwierdził że to jest bardzo prawdopodobne, jednak nie bardzo jest na to lekarstwo, trzeba prowadzić aktywny tryb życia, dużo przebywać na świeżym powietrzu ale przede wszystkim, uwaga starać się nie wychodzić na dłuższe wycieczki samemu. No po prostu żyć nie umierać.
W tej ciązy tez mi sie tak dzieje ale to raczej od tych konskich dawek progesteronu, bo mi cisnienie wyjechało około 160/120 ale nie bardzo mogę brać teraz jakies leki na obniżenie. O dziwo chyba się do niego przyzwyczaiłam, bo głowa boli mnie ostatnio jakby mniej a cisnienie dalej w górze.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Morisku, ale ja w efekcie też nie mdleje, raz mi się tylko zdarzyło totalnie odpłynąć. No i jeśli to są takie odczucia jak u mnie to nie dziwie się, że masz schizy, bo ja też mam. Nie wiem czy będę w takim momencie lecieć na podłogę czy puszczę pawia i to jest conajmniej nieprzyjemne.
Na sylwka, możecie też wpaść do mnie, mąż mnie uziemił na dobre do maja haha:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Morisek28 wrote:Współczuję przeżyć,bardzo się balas? Tak pytam bo ciekawi mnie jak zdrowy czlowiek sie zachowuje w takiej sytuacji. Ja bym się pewnie położyła na ziemi albo bym data jamochłon ze umieram zeb wezwać karetkę
Jak czuję, że zemdleję to siadam np. na krześle i "wsadzam" głowę między kolana dziwnie to trochę brzmi albo stojąc zgiąć się w pół i schylić głowę jak najniżej. Ostatnio jak prawie padłam na poczcie to dali mi krzesło i jedna babka położyła mi rękę na głowie i kazała pchać tak jakbym miała głową wypchnąć jej rękę nie wiem czy mniej więcej kminicie o co mi chodzi i jest jeszcze 3 metoda raczej do stosowania w domu: położyć się o podnieść do góry nogi (chociaż i tą metodę stosowałam na dworze;) ) -
Cześć dziewczyny! Mogę się zapisać na testowanie? Termin @ mam w Wigilię, ale chyba będę robić betę 22.12, bo jakby sikaniec odpukać nie wyszedł, to trochę zepsuta kolacja. Lepiej wiedzieć wcześniej, już wtedy powinno coś wyjść(13 dpo), co nie?Buziaki i miłego starania się :*
-
Hej ja kiedyś zemdlalam w urzędzie miasta (wykrzywilam kostkę na stopniu i jakoś tak to na mnie wpłynęło). Złapała mnie koleżanka na szczęście bo bym walnela na podłogę. Jak się ocknelam to dostałam napadu śmiechu, nie mogłam przestać, aż się popłakałam
Co do testu 13dpi powinien wyjść,ale zdarzają się przypadki, że jeszcze nie wychodzi.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
byłam u Zuzu znowu zasnela u mnie na rekach, mam jakies czarodziejskie moce chyba:D
spadam do pracy, wieczorem jestem umowiona z mezem na jakas mała orgie:D wiec nie wiem czy napisze cos jeszcze dzis;p pewnie tak, jak nie to milego dnia i wieczorku;) -
Moris, ja kupiłam mp3...jakieś dwa lata temu moja bratanica zepsuła mu niechcący...a teraz sama sobie zażyczyła...moja mama zdecydowała się jej kupić...małż się śmiał, że fajnie - będzie mogła mu oddać...jednym zdaniem wyręczył mnie z główkowania - dostanie taką samą tylko w innym kolorze