Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi na przeziebienie, grypę i tabletki
Taak Klaudia caly czas siè zbieram i zbieram. W sumie chyba jednak w zooplusie wezme a nie jakąś z allegro -
no wlasnie ja kupilam z allegro i w sumie jest super:) tyle ze one sa dosyc cienkie i podejrzewam na duzego psa to lepiej nie zapinac za nia ale za normalna obroze a ta dodatkowo ja kupilam te i jestem zadowolona:)
http://allegro.pl/obroza-swiecaca-led-dla-psa-rozmiar-xl-nowa-cena-i5024238944.html
tak na moich pieskach w ciemnosci wygladaja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdf9161e0715.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5aa90e7fa63f.jpg
mysle ze nei ma co przeplacac w zoologicznym:) -
Moris ja bylam w belgii 2 mce i myslalam ze umre z tesknoty za moim, ale jezeli mialabys mozliwosc widzenia sie z nim chociaz raz na dwa tygodnie to moze. Szczegolnie ze kasa zawsze sie przyda.
-
narazie biore ten fervex i chyba troche lepiej, zobaczymy. jutro musze juz isc do pracy, ale poniedzialek i wotrek mam wolne, moze pojde do lekarza.
morisku czemu swieta osobno? ja juz sobie kurcze nie wyobrazam swiat bez P...
a co do wyjazdu, sa plusy i minusy, jak zawsze zreszta.
Kena to bedziesz bardzo blisko mnie, ja mam 30km do Wroclawia:) -
Moris biedna Ty:( ja pewnie na Twoim miejscu tez bym miala takie odczucia:/ ciezko masz...
A ja sie zastanawiam, czy nie mam dzisiaj owu ? bo temp spadla dosc mocno a od wczoraj jajniki bola. jakby byla dzisiaj to @ wychodzilaby na 27.12, to bym jeszcze przed sylwestrem wszystko wiedziala. dziwne, zeby tak wczas owu? raz tylko mialam 12dc. Czemu los mnie nie obdarzyl regularnymi cyklami?! -
nick nieaktualnyMorisek28,a Ty nie jesteś czasem w ciąży?
Mi z Liwką też tak sie zdarzało,zrywałam sie w nocy,zlana potem,pewna,że to krwotok a to właśnie śluz był.
Mi wiadomo że przy przekwitaniu śluzu właśnie brak.
u mnie jakiś tam cień widoczny.
Ale nie ekscytuje sie,bo roznie to bywa z testami.
w poniedziałek idę na badanie beta hcg.
sumasumarum czuje sie normalnie.
słonecznego weekendu dziewczyny! -
Hehe z tymi zdjęciami to prawda, ja już mam zablokowane parę osób np dupe która wrzucala z 5 zdj dziennie pt "x w czerwonym samochodziku", "x i zachód słońca", "x lubi śnieg" itd itp.
Ja to się nawet zastanawiam czy wrzucać zdjęcia z sylwestra jak będziemy mieć jakieś ładne bo przecież widać brzuch. Jakie macie zdanie na ten temat?
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Przez mojego męża muszę być wredna, ciągle krzycząca jedzą. No bo ileż razy można prosić - gaś po sobie światło, spłukuj umywalkę po goleniu, nie łaz w butach po domu (przed chwilą myta podłoga)???????? Jak grochem o ścianę!grrrr
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Agatka rozumiem Twoj bol, ja wlasnie popierniczalam z odkurzaczem, mopem sciera robilam pranie w rekach gdy moj sobie lezal na kanapie... BO ON WSTAL O 6! o mamo straszne, a nie byl w pracy tylko pojechal blache zalatwiac na garaz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny