Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek, jutro nie. Niedziela i nie ma bata, nie zlamie sie wczesniej nie wiecie gdzie mieszkam, nie weźmiecie mnie sila
-
No, grzeczny kociolek vel morisek ;p
ja wrocilam z pracy. nei zdarzylam Wam wczesniej napisac ze przed sama praca prfzyszla do mnie ta dziewczyna (co wam mowilam ze w sobote tam byla haja i interweniowalam) i ta laska mowi, zeby jej cos pomoc bo stol sie zepsul i czy przyjde z R mowie ok, pytam jej jak tam sie ma a ona zaczyna plakac i ze ten jej adam 9go wzial cala wyplate spakowal rzeczy i sie wyprowadzil do tej co to z nia ja zdradzal... i nie odbiera telefonow a jak jego synek do niego zadzweonil i uslyszal ze to on to sie rozlaczyl szkoda mi jej, bedzie miala ciezko z 2ka dzieci..,. -
Zaraz mnie zjedzą na fb za mój ostatni post xD
-
Już się rozpetała.. no cóż..
Mh własnie zaczęlismy oglądać RED, może też się czegoś do tego napiję w sumie :)apotem sie ogarnąc, kąpiel i spaciukki bo na 10 jutro u brata -
Niee oni jeszcze bardziej aspołeczne dzikusy niż ja a rodzina od strony A. taka, że generalnie nie zapraszają na ślub. W związku z tym moich rodziców też nie będzie. No coż. dla nich to tylko formalnośc, blablabla itede. Tylko cywilny, świadkowie i mój K jako fotograf choć oni tak się lubią fotografować..
-
Ja pitole....będę jutro "na gwałt" tzn. na pregnyl lekarza szukała...powtórzyłam teraz test ovu - bo w południe był podejrzany no i taki prawie pozytyw jednak...
qrde no...nie chcę kolejnej torbieli...a jak na złośc żadnego lekarza nie mogę wyklikać w sieci... -
No niestety Morisku.. i jakoś wcale mnie to nie dziwi spodziewałam się tego po określonych osobach
Chyba czas niedlugo znow zrobić weryfikację znajomych. Coraz częściej stwierdzam, że sporej liczby mogłabym się pozbyć.
Morisku przy jakims stanie zapalnym tak może chyba być, mam nadzieję, że to nic poważnego Słonce
Kena mam nadzieję, że jakiegoś znajdziesz -
hej babeczki.
moj maz wieczorem troche mnie zaskoczyl, widac ze sie wkrecil w klimaty starania bo mowi tak: bedziemy obserwowac Twoja temperature i jak spadnie to musimy sie kochac bo moze byc owu, i musimy wieksze przerwy robic (nie zebym to mowila od kilku miesiecy;p).
Troche mnie zdziwil i mowie ale co, to bez sensu, mam biegac za Toba i temperatura mi spadla idzmy robic dziecko?! nie chce tak. na co moj maz stwierdzil ze skoro tyle razy sie nie udalo nie mamy wyjscia heh
kropka, chcialam skomentowac tego posta o tym rozdraciuchu ale nie bede tykac gowna bo bedzie smierdzialo;p pragne tylko powiedziec, ze widocznie niektorych rodzicow przerasta czytanie ze zrozumieniem i wspolczuje ich dzieciom ze ich matki nie grzeszą inteligencją. podejrzewam ze poszlaby niezla fala hejtu, tsunami by sie krylo;pWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 09:22
-
Morisku Vanessa i Kaspian..
Domi nam najbatdziej pomaga i zawsze stawia na nogi Tabcin :*
Mnie to po prostu przeraża. Serio. Tam samo jak i mamusie wrzucajace zdjecia gołych dzieci na fb.. nie zdawałam sibie do niedawna sprawy, że można być tak głupim..