Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisku jak się to mówi - im lepiej poznaję ludzi,tym bardziej kocham zwierzęta. Tez to mam. Ja właśnie siedzę w laboratorium na krzywej cukrowej, za 30min trzecie klucie. Glukoza obrzydliwa.
Kropka przytulam:(
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
hej baby
ja juz po rozmowie kwalifikacyjnej, poszlo mi dobrze, zobaczymy czy dostane jakas robote, zalezy czy firma dalej jest zdecydowana na zlecenie kursu i czy spodobalam sie pani dyrektor;) i czy sie nie przerazila jak jej powiedzialam ze chce 50 zl netto za godzine, ale nie bede sie pierdolic, to bedzie grupa ludzi do tego dojazdSurfGirl, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Morisku biedactwo to nie jest chyba zbyt normalne, ze tak się z Ciebie leje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoris, ja mam tak co któryś cykl. Jeśli ktoś teraz je, proszę nie czytać
Pamiętam jak miałam lat 16, wtedy to był potop, moja mamuśka zmieniała mi pościel praktycznie codziennie przez 6dni! Pomimo że w nocy budziłam się i zmieniałam co nieco. Doszło do tego że musiałam nosić jakieś podpaski dla kobiet po porodzie...albo po wstaniu z łóżka cieklo mi po nogach. Nie miałam na nic siły, źle się czułam. Współczuję morisku
Klaudia, co racja to racja...a pani dyrektor na pewno się spodobasz
Kropka, jejku...przykro mi
Mi od rana dokucza okropny ból w prawej pachwinie. Jestem pewna na 99% to przepuklina, albo cholera wie co.
Na dzisiaj koniec pracy, jadę z M odebrać mój dowodzik
Wrócimy do domu, zrobimy pizzę, obejrzymy jakiś horror...a dalej to nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 17:06
-
nick nieaktualnyJa po prenatalnych, dzieciątko zdrowe i duże bo wg usg o dwa tygodnie większe. Z mojego brzucha pozdrawia Was Kubuś waży 532 g i jest bardzo ruchliwy. Wreszcie wiemy kto sobie w brzuchu mieszka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 20:08
Nymeria, Klaudia N., Kena1983, gretka, kr0pka, Morisek28, AnaAna, Fufka30, arturowa, Ajka, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaa Ważka super!!
'''''
A ja myślałam, że to ze mnie się lało w czasach nastoletnich. Widzę, że niektore miały jeszcze gorzej
Pizzzzzzzzzaaaaa Booooziu muszę się ogarnąć z tym żarciem..
My musimy w końcu chatę ogarnąć i jakoś niedługo ubrać choinkę. W sumie już większość posprzątałam, odkurzanie i mycie podłogi na jutro. Muszę w końcu zrobić ten harmonogram sprzątania co planowalismy i zacząć stosowaćważka lubi tę wiadomość
-
no to ja mam dla Was sikozagadkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08652f1364af.jpg
Już wiesz Morisek dlaczego podejrzewam, że będzie bezowulacyjny?
Bo ja tam żadnego pozytywu nie widzę - a dziś krecha druga prawie w ogóle niewidoczna...
a w sobotę w południe pęcherzyk miał tylko 11mm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 21:30