Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedna, ile musialas sie nacierpiec. Dobrze ze masz zwolnienie. Ksiazka i do lozka. Albo przed tv i odpoczywaj :*
Generalnie 12 czasami 14. Wieczorem przejrze dokladnie moje wykresy. Ale zawsze mialam tak ze spadalo spadalo a potem skok. A teraz nic. Ciekawa jestem jak to dalej bedzie wygladac.
-
Eunice biedaku Ty:(
skoro temat snow na tapecie to i ja sie wypowiem... wiec tak, od samego poczatku czytam pamietnik ciazowy sosenki (sosenka80) i ze dwa miesiace temu napisala ze idzie na wizyte i kilka dni nic nie pisala, i mialam sen ze napisala ze jest w szpitalu i co? wchodze dzien czy dwa pozniej a tam nie wpis ale komentarz pod starym wpisem innej dziewczyny ze jest w szpitalu. 3 dni temu snilo mi sie, ze urodzila. no i nie zganiecie co dzisiaj zobaczylam u niej w pamietniku...
moze ja pojde do tego gina moze faktycznie jestem w 6 tygodniu ciazy? haha nie no zarcik, po okresie z temperatura dzisiejsza 35,82 to nawet glupi by w to nie uwierzyl:D -
Eunice miałam tak samo po lyzeczkowaniu. Skrzepy się blokują, stąd te skurcze. Wiem, że boli okropnie Ale z dnia na dzień będzie lepiej, trzymaj się!
Ważka gratuluję Synkaważka lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Eunice dobrze, że w końcu się coś ruszyło i macica się oczyszcza lub oczyścila. o bólu to się szybko zapomina, porodowy będzie jeszcze większy hormony zanim się unormuja to chwilę jeszcze potrwa, także spokojnie. Ta ciąża troszkę trwała więc możliwe że zaczniesz od drugiego cyklu dopiero owulacje.
Ja mam duży próg bólu z tego co czytam. Szczególnie ciążowego. Przez całe życie moje ja wzięłam może z 20 tabletek przeciwbólowych, nie Licząc tych po zabiegach operacyjnych. -
Nymeria to tak jak ja. Baaaardzo rzadko sięgam po przeciwbólowe.
Apap i Nospa No ewentualnie nospa forte, max czy jak jej tam), szaleństwo normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 12:06
-
no moja koleżanka pierwszego dnia bez Ketonalu nie przeżyje a i to wiele nie pomaga
a co do plakatów: ten w sumie jest nawet fajny, nie tak jak tamte 3 ale fajny
http://www.pakamera.pl/dodatki-plakaty-ilustracje-obrazy-grafika-grafika-star-wars-gwiezdne-wojny-darth-vader-nr1393138.htm -
nick nieaktualny
-
Mój mąż kupił dzisiaj 25 kuponów lotka i trafił trójkę i czwórkę i jest zawiedziony bo za 4 tylko 110 a wcześniej było kolo 200 zł ale sie cieszy
-
No my dostaliśmy na ślub jeszcze więcej a trafiliśmy tylko trójkę w plusie heh tak mnie plecy bola ze nawet kubek z herbata ledwo podnosze:/ zaraz na korki musze jechać a się nie wyspalam ;/
Karmelek211 lubi tę wiadomość