Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eunice. wrote:Cześć
Wiecie co, nie sądziłam, że będzie mnie martwił pozytywny test owulacyjny (krecha testowa ciemniejsza od kontrolnej) drugi dzień z rzędu w 10 dc.
Owulacja raczej mało prawdopodobna, bo ciągle jeszcze krwawię- of mi zaznaczał dziś zielone światło, a jak wpisałam drugi test i krwawienie to zmienił zdanie na czerwone:) Ale temperatura już spadła o 0,1 stopnia xD Pierwszy raz od ponad miesiąca mam poniżej 37, bo... 36,99 Ale to znaczy, że jakoś wracam do normy i może w końcu organizm powróci na normalne obroty. Czasem to mam taką cichą nadzieję, że coś się pozmieniało i owulacja będzie dawała radę bez leków:D
Test owulacyjne wychodzą jak się jest w ciąży. I jak się jest w trakcie poronienia. Nawet do kilka dni po...I temperatura jest podwyższona również z tego powodu. Więc raczej bym się nie sugerowała, że to owulacja. Miałam 3 razy to za sobą to wiem. Ale w następnym cyklu będzie na 100%. Owulacje po poronieniach są wyjątkowo szybko i szybko się zachodzi w następną ciążę. -
nick nieaktualny
-
Czuję się jak ostatnia sierota. Wczoraj uderzylam małym palcem stopy o komodę aż trzasnelo w nim coś. Do 3 w nocy nie spalam tak bolało, teraz nie boli tylko jak leżę, jak chodzę promieniuje do kolana
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Dawno mnie nie było... Eunice strasznie mi przykro... mam nadzieję że czujesz się lepiej...
Mnie ostatnio jakaś depresja dopadła...
A w ogóle to byliśmy klinice.... myślałam, że od razu będą IVF gadać, a tu mówią o IUI jeśli następne wyniki M. będę co najmniej takie same jak poprzednio... w połowie stycznia powtarzamy...
niby szansa mała, ale w sumie krótko się jeszcze staramy, więc ...
IUI jakoś przełknę, to z IVF mam problem, ale coraz bardziej się boję, że jeśli nie zdecydujemy się na IVF to nie będzie dziecka nigdy...
PS między świętami będziemy się przeprowadzać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 19:53
2020
2023 -
ellloooo...ale tu dziś cisza....
Ajka - trzymam kciuki jednak za naturalną niespodziankę
Ja z racji braku czasu (dziś z pracy wróciłam o 19.00 - jutro będę jeszcze później, a wWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 20:09
Ajka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry..
Czekam właśnie na lekarza rodzinnego i myślę jak go zakręcić,żeby dał mi receptę na dupka...będzie pewnie kwiczał i ryczał,ale mam nadzieję,że wymięknie. Mamy w szkole małą epidemię jelitówki i tak się zastanawiam czy wczorajsze 4 i dzisiejsze 2 wizyty w toalecie to wstęp? Coś czuję,że trzeba się zaopatrzyć w cole i sucharki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 20:10
-
Witam was serdecznie, jestem tu nowa i chciałabym się poradzić. Jestem ok 2 dni po spodziewanej miesiączce ( Mówię ok bo nie mam regularnych cykli co do dnia). Wczoraj czyli 1 dzień po spodziewanej miesiączce zrobiłam test ciążowy i od razu wyskoczyły 2 grube kreski z czego oczywiście bardzo się ucieszyłam Dzisiaj kupiłam test innej firmy, zrobiłam przed chwilą lecz nie był to pierwszy poranny mocz i druga kreska jest widoczna ale dużo słabiej niż w przypadku pierwszego testu. Czy jest to możliwe? Czy to zależy od testu, czy może coś się dzieje złego i beta hcg spada Zazwyczaj jest odwrotna sytuacja, że pierwszy test pokazuje słabą kreskę a kolejne coraz mocniejsze.. Jeżeli coś wiecie na ten temat albo macie podobne doświadczenia to napiszcie proszę Do lekarza dopiero dzisiaj idę się umówić. Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
no nie wiadomo czy zobaczycie bo moze byc za wczesnie:) ale idz zrob beta hcg bo podejrzewam ze lekarz i tak moze Ci kazac ja zrobic, po 2 dniach powtorz.
-
Witajcie
Łoooo matko ale imię
Paulina nie obraź się ale skoro test pozytywny po co pytać czy jest się w ciaży bo nie rozumiem (???) ale ja ostatnio mam ciężko zrozumieć ludzi...
jeee dlaczego tu nie ma żadnego nowego groszka się pytam???