Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróciliśmy do domku, ja dzis na trzeźwo więc byłam kierowcą choroba mnie jeszcze nie opuściła, więc zamierzam cały dzień leżeć w łóżku
A jak u was wieczór minął? U nas tylko ja z mężem i para przyjaciół
Zuzia widzę, że nową fote masz, pierwsze co mi się rzuciło w oko po wejściu na forumZuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Wróciliśmy do domku, ja dzis na trzeźwo więc byłam kierowcą choroba mnie jeszcze nie opuściła, więc zamierzam cały dzień leżeć w łóżku
A jak u was wieczór minął? U nas tylko ja z mężem i para przyjaciół
Zuzia widzę, że nową fote masz, pierwsze co mi się rzuciło w oko po wejściu na forum
My też siedzimy sami mąz pije piwko na mojego absoluta mango się czai ale nie dam mu
mnie tak szczerze już się oczy kleją więc zaraz odpłynę ano zmieniłam tamtego avatara bo w sumie już nie potrzebuje zmian potrzebuję szczęścia i wiesz czego buziaki spij dobrze i niech odpuszcza już ta choroba :*Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualnyZuzia.zuzia wrote:My też siedzimy sami mąz pije piwko na mojego absoluta mango się czai ale nie dam mu
mnie tak szczerze już się oczy kleją więc zaraz odpłynę ano zmieniłam tamtego avatara bo w sumie już nie potrzebuje zmian potrzebuję szczęścia i wiesz czego buziaki spij dobrze i niech odpuszcza już ta choroba :*
ja już uciekam spać, muszę się w końcu wykurować miłej nocy ! :* -
Morwa wrote:Ja dzisiaj sylwester z tvp2, kot mi wariowal latał po całym domu bo myślał, że to do niego strzelają wiec musiałam go z mężem uspokajać teraz w sumie się ciesze , ze nigdzie nie poszliśmy bo dla kota była by to niezła trauma. Mąż zadeklarował ze przez cały miesiąc zmywa naczynia także mam nawet prezent noworoczny :p uciekam spać dobranoc:* i jeszcze raz wszystkiego najjj w Nowym 2015 ! Niech się na tym forum zazieleni i kolejnego Sylwestra już w większym składzie;)Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
Cigaretta wrote:A no tak już zmiany w Twoim życiu są i tego stanu Ci zazdroszczę :* ale wszystko w swoim czasie, miejmy nadzieję, że ten rok będzie szczęśliwy.
ja już uciekam spać, muszę się w końcu wykurować miłej nocy ! :*Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Na początek życzę starajacym się dużo cierpliwości, cudnych owulacji, pięknego śluzu, masy i zielonego końca
Zafasolkowanym życzę spokojnej ciąży i bezproblemowego rozwiązania, abyście w przyszłym roku ponarzekaly w sylwestra, że nigdzie nie możecie wyjść
Wróciłam juz do siebie, więc będę wpadać częściej.
Trochę was podczytywalam, ale chyba nie uda mi się nadrobić, przepraszam
Miłego dniaMadlene84, Zuzia.zuzia, Emilia77, stacey lubią tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku kochane!
Zuzia, a co to za absolut mango, całkiem bezalko?
U nas sylwester w domu, w łóżku przed tv i tabletek kiepski dzień miałam, ale liczę ze dzisiaj będzie lepszy. Mąż był najlepszy, bo poszedł spać jak mój budzik rano dzwonił o 6Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 12:13
Kotowa, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
Madlene, w sylwestra wstalismy przed 5, bo mieliśmy wczesnie samolot, wiec jestem juz na nogach, bo bawiliśmy się tylko do 3
Dziewczyny, jakieś postanowienia noworoczne?
Kotowej plan na ten rok:
- Zdrowiej się odżywiać
- Przestać swirowac z ciążą, ale oczywiście w nią zajsc
- Częściej chodzić na basen, może jakaś siłownia?
- Zrobić dwa kolejne poziomy w szkole językowej
- Zrobić wszystko, żeby do końca roku zmienić pracę
- Przydusic męża do rzucenia palenia
Na razie tyle... Nie wiem czy nie za ambitnieZuzia.zuzia, Madlene84, stacey lubią tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Zetka to jest normalny alkoholowy tylko się śmieje że specjalnie go kupiłam na sylwka a że się udało niespodziewanie to pić nie mogę mężu już był po kilku piwkach i zerkał na niego ale nie dałam mu niech sobie czeka Kotowa dziękujemy za życzenia i wzajemnie :-* :-* cieszę się że jest lepiej
Madlene też tak mam często także nie przejmuj się
Kotowa lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Kotowa wrote:Madlene, w sylwestra wstalismy przed 5, bo mieliśmy wczesnie samolot, wiec jestem juz na nogach, bo bawiliśmy się tylko do 3
Dziewczyny, jakieś postanowienia noworoczne?
Kotowej plan na ten rok:
- Zdrowiej się odżywiać
- Przestać swirowac z ciążą, ale oczywiście w nią zajsc
- Częściej chodzić na basen, może jakaś siłownia?
- Zrobić dwa kolejne poziomy w szkole językowej
- Zrobić wszystko, żeby do końca roku zmienić pracę
- Przydusic męża do rzucenia palenia
Na razie tyle... Nie wiem czy nie za ambitnie
Kotowa, Emilia77 lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
To skoro tak to moje postanowienia:
- jak Kotowa zajść w ciążę ale nie świrowac. Zajść w styczniu albo latem - tak ambitnie
- zrobić kurs z Digital Marketingu
- znaleźć pracę soon a do końca roku otworzyć swoje własne małe cos żeby z maluszkiem pracować domu
- w ramach niespodzianki wyremontować dom moim dziadków
- przypilnowac męża żeby pokonczyl swoje kursy i znalazł lepsza prace.
- przeprosić się ze zdrowym jedzeniem i chociaż niewielka ilością ćwiczeń bo mi tylek rośnie
To tak na dobry początekWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 13:37
Zuzia.zuzia, Kotowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to jeszcze ja
- skończyć studia, obronić się przynajmniej na 4
- znaleźć pracę, najlepiej w zawodzie
- dieta i ćwiczenia, schudniecie z 5 kg
- zacząć z mężem budowę domu
- no i oczywiście zajść w ciążę
Tak mi dopomóż Boże. .Zuzia.zuzia, Kotowa, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Ja nie dotrwalam do polnocy hehe. Potem fajerwerki mnie obudzily, wiec je poogladalam i dalej spac. Widze, ze maciecambitne postanowienia noworoczne. Super, zycze wytrwalosci w dazeniu do nich!
My po spacerku, synek tak sie dotlenil ze wlasnie zasypia a ja ogladam skoki narciarskie.
Zetka, Zuzia jak samopoczucie w nowym roku?
Kotowa cieszd sie, ze doszlas juz do siebie:) Fajnie miec cie z powrotem!
Cigaretta a tobie juz lepiej? Mojego meza tez choroba rozlozyla i przespal caly wczorajszy wieczor.
Martika synek calkiem dobrze, dzieki ze pytasz. We wtorek idziemy na kontrol i mam nadzieje ze juz zdejma mu gips. Daj jutro znac jak u ciebie beta. Co za emocje;)
Nusia, Shy u was dzis duzy kac?
Morwa biedulek z twojego kotka. Dobrze ze przy nim byliscie. Rodzice mi mowili, ze z naszym psem nie bylo tak zle w tym roku. Moze temu ze juz troche gluchy sie robi to nie slyszal wszystkich strzalow. A tak w ogole to nam weterynarz przepisuje zawsze relanium na uspokojenie dla psa, wiec mize i wy sprobujcie w przyszlym roku.
Madlene znalazlas juz jakies miejsce ns narty?Kotowa, Madlene84, Zuzia.zuzia, Morwa, stacey lubią tę wiadomość
-
Przeglądałam na razie wstępnie. .. Bukowina Tatrzańska, okolice Istebny albo jak w zeszłym roku Murzasichle. Ale nic jeszcze nie wybraliśmy. Ja koniecznie muszę mieć drewniany domek z kominkiem a przy stoku musi być jakaś ciepła kawiarnia... gdzie w razie czego mogę przesiedziec przy książce gdy reszta będzie jeździć (to tak gdyby się styczeń zielonym objawił )
Zuzia.zuzia, stacey lubią tę wiadomość
-
agata83 wrote:Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Ja nie dotrwalam do polnocy hehe. Potem fajerwerki mnie obudzily, wiec je poogladalam i dalej spac. Widze, ze maciecambitne postanowienia noworoczne. Super, zycze wytrwalosci w dazeniu do nich!
My po spacerku, synek tak sie dotlenil ze wlasnie zasypia a ja ogladam skoki narciarskie.
Zetka, Zuzia jak samopoczucie w nowym roku?
Kotowa cieszd sie, ze doszlas juz do siebie:) Fajnie miec cie z powrotem!
Cigaretta a tobie juz lepiej? Mojego meza tez choroba rozlozyla i przespal caly wczorajszy wieczor.
Martika synek calkiem dobrze, dzieki ze pytasz. We wtorek idziemy na kontrol i mam nadzieje ze juz zdejma mu gips. Daj jutro znac jak u ciebie beta. Co za emocje;)
Nusia, Shy u was dzis duzy kac?
Morwa biedulek z twojego kotka. Dobrze ze przy nim byliscie. Rodzice mi mowili, ze z naszym psem nie bylo tak zle w tym roku. Moze temu ze juz troche gluchy sie robi to nie slyszal wszystkich strzalow. A tak w ogole to nam weterynarz przepisuje zawsze relanium na uspokojenie dla psa, wiec mize i wy sprobujcie w przyszlym roku.
Madlene znalazlas juz jakies miejsce ns narty?
A ty jak się czujesz ?? :*
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat