Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny :-*
Ja dopiero wstałam wyspana na maxa
Chciałam wam życzyć szczęścia pomyślności dużo zdrówka i każdej z was zielonej kropki to oczywiste! miłego dnia wam życzę i te które imprezują dzisiaj , udanej zabawy
Buziaki ściskam mocno i do później ja idę ogarniać mieszkanietriss, Madlene84, She Wolf, agata83 lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualnyJa wam życzę kochane spełnienia marzeń, magicznego 2015 roku i ślicznego zdrowego bobaska ! Żeby ten 2015 był jeszcze lepszym rokiem od poprzedniego i żebyśmy zawsze miały w kimś wsparcie, jak w realu tak i na forum
No i udanej zabawy !!!triss, Zuzia.zuzia, Madlene84, She Wolf, agata83 lubią tę wiadomość
-
Kochane moje! Zycze Wam wszystkiego dobrego w 2015 roku. Przede wszystkim zdrowego dzidziusia!
Dla tych ktore sie dzis bawia - szampanskiej zabawy a dla tych ktore zostaja w domu - milego wieczoru
Moj T sie dzis spytal jakie mam noworoczne postanowienie - oczywiscie zajsc w ciaze, mowie Tego samego zycze wszystkim Wam, ktore o tym marza :*Zuzia.zuzia, agata83, Madlene84 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Kochane moje! Zycze Wam wszystkiego dobrego w 2015 roku. Przede wszystkim zdrowego dzidziusia!
Dla tych ktore sie dzis bawia - szampanskiej zabawy a dla tych ktore zostaja w domu - milego wieczoru
Moj T sie dzis spytal jakie mam noworoczne postanowienie - oczywiscie zajsc w ciaze, mowie Tego samego zycze wszystkim Wam, ktore o tym marza :*She Wolf lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki kochane jeszcze w starym roku
Odebralam dzisiaj drugie badanie
Defakto nie bylo po 48h ale po 37 h
Pierwszy w 13dpo 218.28
Drugie w 15 dpo 392.30 myslicie ze jest okey lanie przyroslo ale czy nie jest za duze czy za male ???
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU I KAZDEJ SZCZEŚCIA O UPRAGNIONE MALEŃSTWO )Zuzia.zuzia, juwelka lubią tę wiadomość
-
ceska wrote:Hej dziewczynki kochane jeszcze w starym roku
Odebralam dzisiaj drugie badanie
Defakto nie bylo po 48h ale po 37 h
Pierwszy w 13dpo 218.28
Drugie w 15 dpo 392.30 myslicie ze jest okey lanie przyroslo ale czy nie jest za duze czy za male ???
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU I KAZDEJ SZCZEŚCIA O UPRAGNIONE MALEŃSTWO )
Tobie również dużo szczęścia i zdrówka :-*Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Madlene84 wrote:Kochane aby następny rok nie był gorszy od odchodzącego. Aby nowy był tysiąc razy lepszy a każda doczekała się cudzego zdrowego dzieciatka!Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat