Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMOrwa super, że włoski fajne wyszły na pewno pięknie wyglądasz
Agatka dziękuję:* wyjeżdzamy o 7 rano a ja nawet jeszcze nie jestem spakowana, mąż poszedł spać i twierdzi, że rano się będzie pakował
Kochana TY nie możesz się tak przesilać, tak naprawdę to nie powinnaś nosić synka, wiem że nie masz wyjścia, ale to ryzykowne. Uważaj na siebie!!!
Zetka dobrze że już w domku jesteście w domku najlepiej -
nick nieaktualny
-
Nusia wiem, ze nie moge sie tak przesilac, datego ciesze sie, ze jutro i pojutrze maz tez bedzie w domu, wiec bede odpoczywac. Poza tym zauwazylam, ze jak sie stresuje czy denerwuje to wtedy zaczyna mnie brzuch bolec.
Co do pakowania to ja zawsze jestem za to odpowiedzialna. Maz czesto narzeka, ale potem sie cieszy, ze go spakowalam Bo sam to potrafi nawet o majtkach zapomniec hehe.
Zuzia dobranoc. Spij slodko. Ja tez juz za chwile zmykam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrej nocki Kochane! NO i udanego Sylwestra Wam życzę, bo jutro to racze już nie będę miała jak tu zaglądanąć.
Wszystkiego najlepszego z Nowym Roczku, aby przyniósł każdej z nas upragnione dzieciątko Spełnienia marzeń:* buźkaMadlene84, She Wolf lubią tę wiadomość
-
No teraz to juz sam sobie pakuje bielizne, ale musze mu przypominac hehe. Bawcie sie dobrze! My to chyba bedziemy w domu. A jutro na bank dzien lenistwa :)Choc juz dzis jak maz wrocil z pracy to sie zajmowal synkiem, dokonczyl rozpakowanie walizek, nosil pranie, pali w kominku a ja odpoczywam :0
Jesli nie uda mi sie zajrzec do was jutro, to juz teraz zycze wam wszystkim wspanialej zabawy w doborowym gronie, pieknych fajerwerkow o polnocy oraz pomyslnosci w Nowym Roku!
Dobranoc !Madlene84, Nusia, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie śpię mój mężulek mnie obudził i o to pokazuje mi foto na telefonie że on chce to dla swojego syna
http://www.fotoszok.pl/upload/3ab623c8.png
chlapnął piwo w pracy i wszystkim powiedział że jestem w ciąży a tak chciałam tego uniknąć
ehhh nie umie trzymać języka za zębamiNusia, Cigaretta, agata83 lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Morwa wrote:Właśnie dzwonił do mnie mąż pytał czy jeszcze może trochę posiedzieć powiedziałam mu ze ma czas do 24 i ma zawijac do domu bo jutro będzie dętka a to jutrzejszą noc jest przecież na zabawę to usłyszałam w odpowiedzi "ok to o 3 mam być? " wiec się Wkurzyła i powiedziałam ze albo taksówka go zaraz przywiezie albo ja go znajdę taksówką a wtedy straci majątek i ma ryj obity ... i mam męża po 10 minutach w domu powiedział ze mu i tak się spać chciało i ze oni już pijani wiec on przecież z nimi nie będzie siedzieć i ze się cieszy ze mnie widzi , zdążył mi po drodze kwiatka kupić jakiegoś takiego co "może dwa lata przetrwać bo był konserwanty w najlepszym rozkwicie" słowa męża.. faceci ..Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
Mirabelka, przepraszam odpisałam Ci już na tamtym wątku. Mój progesteron to dokładnie 25,97, także szaleństwo
Ceska, gratulacje!
Zetka, dziękuję, że pamiętałaś, jak już pisałam progesteron idealny A na bęte jeśli pójdę to w piątek, ale jeszcze się zastanawiam :p
Morwa lubie takie eksperymenty i ten dreszczyk emocji z powodu niepewności co wyjdzie Dobrze, że wyszło git.
Oj bardzo bym chciała. Chyba zrobię tą bete 10 dpo, chociaż jeszcze się trochę zastanawiam, bo wiem, że jeśli wyjdzie pozytywna, to się bardzo zestresuje, bo wydaje mi się, że lekarz ją kazał zrobić żeby wykluczyć mikroporonienia, tak jak pisałam więc pomyślę, że zaraz się stanie nieszczęście. Z radości z powodu tego progesteronu kupiłam dzisiaj trzy testy :p
Zuzia dzięki, oby beta była równie piękna u mnie, już bym chciała do Ciebie dołączyć
3mam kciuki za Twoją wizytę i wierzę, że bobas jest we właściwym miejscu. Pięknie się mąż wygadał, ale trudno takie szczęście trzymać i się nie chwalić.
Agata, a jak Twój synek się ma? Odpoczywaj!
Dobranoc Wam
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Właśnie dzwonił do mnie mąż pytał czy jeszcze może trochę posiedzieć powiedziałam mu ze ma czas do 24 i ma zawijac do domu bo jutro będzie dętka a to jutrzejszą noc jest przecież na zabawę to usłyszałam w odpowiedzi "ok to o 3 mam być? " wiec się Wkurzyła i powiedziałam ze albo taksówka go zaraz przywiezie albo ja go znajdę taksówką a wtedy straci majątek i ma ryj obity ... i mam męża po 10 minutach w domu powiedział ze mu i tak się spać chciało i ze oni już pijani wiec on przecież z nimi nie będzie siedzieć i ze się cieszy ze mnie widzi , zdążył mi po drodze kwiatka kupić jakiegoś takiego co "może dwa lata przetrwać bo był konserwanty w najlepszym rozkwicie" słowa męża.. faceci ..
hahahha Morwa, TY to masz wesoło -
nick nieaktualnyMartika trzymam kciuki za Twoje II kreseczki! progesteron masz super, więc licze na to że beta też będzie pozytwyna ja chyba też zrobiłabym na Twoim miejscu w 10 dc. Jak wyjdzie pozytywna to od razu dzwoń do lekarza z pytaniem co dalej, czy masz coś brać itd. Kciukam
Mi coś dzisiaj tempka ruszyła, mierzyłam 2,5 godz. wcześniej, więc może byłaby jeszcze wyższa o 7:30. W każdym bądż razie tempki przez kolejne dni nie będę mierzyć, bo na wyjeżdzie nie za bardzo jak, zobaczymy po powrocie jaka bedzie...
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Nusia, pewnie o 7:30 miałabyś spokojnie 36,7, także super!
Martika, jaki śliczny progesteron! Trzymam kciuki za betę! :*
Dziewczyny, dzisiaj już pewnie nie zajrzę więc życzę Wam wszystkim pięknego roku 2015, aby każdej z Was udało się niedługo urodzić pięknego zdrowego bobaska!Zuzia.zuzia, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Witam się
Zaspalam dziś na badania, chyba pojadę później bo na toxo, CMV, listerioze i różyczka nie trzeba chyba na czczo?
Martika, dokładnie tak jak Nusia pisała może jak będzie beta pozytywna to wtedy lekarz da coś dla bezpieczeństwa. Ale na pewno będzie dobrze
Morwa, ale wesoło
Nusia, tempka w gore, super
Agata, ja wczoraj wieczorem męczył się z tym brzuchem, dziś już lepiej, to pewnie też stres itp.
Miłego dnia, a w ogóle gdyby mnie potem nie było to wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, abyśmy za rok cieszyły się już naszymi bobaskami wszystkieZuzia.zuzia, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje ja dziś pewnie tylko na chwile.
niestety nie udało się tym razem, @ pojawiła się na wieczór a dziś zdycham i jestem na prochach od rana:(
Życzę Wam wszystkim w tym Nowym Roku wszystkiego co najlepsze, spełnienia wszystkich marzeń a w szczególności tego jednego największego! -
nick nieaktualny