Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetka wrote:To wcześniej ode mnie, ja mam dopiero 8 stycznia
To super ze w miarę się czujesz
Teraz musimy pozarazac dziewczyny i to szybko na Nowy Rok
No nie ma wyjścia dlatego siedzę tu i ocieram się o wykresy dziewczyn żeby jak najwięcej wirusów ciążowych zostawić
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Hej dziewczyny,
Ja juz po urlopie, zmeczona po podrozy. Zabieram sie za nadrabianie was!
Triss kochana strasznie mi przykro z powodu babci
Klaudia tobie tez wspolczuje!
sh2 witaj!
She ogromne gratulacje z okazji zareczyn! Czyli mialas dobre przeczucia co do planow swojego mezczyznyZuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Zuzia.zuzia wrote:A to już nawet serduszko usłyszysz , masz cierpliwość ja to już bym dzisiaj siedziała i patrzyła na kropka
No nie ma wyjścia dlatego siedzę tu i ocieram się o wykresy dziewczyn żeby jak najwięcej wirusów ciążowych zostawić
Chciałam wcześniej, ale z powodu Świat terminów nie było mimo że prywatnie. Zastanawiam się, czy nie iść do innego gina na NFZ chociaż po skierowanie jakieś, bo pewnie rodzinny mi nie da.
Morwa, życzę spełnienia marzeń!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:47
Zuzia.zuzia, stacey lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Chciałam wcześniej, ale z powodu Świat terminów nie było mimo że prywatnie. Zastanawiam się, czy nie iść do innego gina na NFZ chociaż po skierowanie jakieś, bo pewnie rodzinny mi nie da.
Morwa, życzę spełnienia marzeń!Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Morwa wrote:A ja mam życzenie na nowy rok : chce dostać @ 1 stycznia i chce zrobić badania, zacząć się stymulować i mieć dzidzie w październiku 2015r- żeby nie było ale by było fajnieKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
Aneczka powodzenia ze wszystkimi badaniami, zebys szybko mogla wrocic do staran!
Ja dzis bylam z synkiem na sankach i od tego czas boli mnie brzuch. Az musialam nospe wziac. Teraz jest lepiej, ale strasznie sie strsuje, bo poprzednim razem tez mialam taki bol i nie wyszlo z tego nic dobrego ...
Morwa tez ci zycze, abys dostala @ w prezencie noworocznym. A jeszcze bardziej ci zycze zielonej kropeczki
Nusia moze faktycznie wybierz sie na monitoring do gina.Nusia lubi tę wiadomość
-
Zetka no ogolnie to tez mnie boli codziennie, czasem tak cmi, ale dzis to mocno mnie bolalo. Pewnie to po wysilku z tymi sankami. Staram sie tlumaczyc sobie, ze codzienie mam wysilek, bo synka musze nosic przez ten gips (choc juz coraz mniej bo przyzwyczail sie do gipsu i calkiem niezle sam sobie radzi), a to chyba wiekszy wysilek niz ciagniecie sanek, jednak i tak sie stresuje A ry bierzesz jakies leki p-bol czy magnez? Bo widzialam, ze dziewczyny o tym pisza.W ogole jak sie dzis czujesz? Bo jeszcze nie doczytalam
-
agata83 wrote:Zetka no ogolnie to tez mnie boli codziennie, czasem tak cmi, ale dzis to mocno mnie bolalo. Pewnie to po wysilku z tymi sankami. Staram sie tlumaczyc sobie, ze codzienie mam wysilek, bo synka musze nosic przez ten gips (choc juz coraz mniej bo przyzwyczail sie do gipsu i calkiem niezle sam sobie radzi), a to chyba wiekszy wysilek niz ciagniecie sanek, jednak i tak sie stresuje A ry bierzesz jakies leki p-bol czy magnez? Bo widzialam, ze dziewczyny o tym pisza.W ogole jak sie dzis czujesz? Bo jeszcze nie doczytalam
agata83 lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Właśnie wzięłam nospe. A magnez to tak normalnie codziennie. Dziś tak właśnie średnio, ciągle mi się przewala w jelitach i naciska i wtedy najbardziej boli.
To staraj się odpoczywać trochę i nie misiu często synka. Wiem, że nie jest łatwo Ja swojego klocka juz radzić nie mogęagata83, kahaśka lubią tę wiadomość
-
Cigaretta szybko zdrowiej, bo jutro sylwester
Nusia co do snow i horoskopow to ja tez w to nie wierze. Moj kolega pracowal kiedys na infolinii gdzie mozna bylo zapytac o horoskop. Masakra! Odpowiadali ludziom co im slina na jezyk przyniosla Sny moze i sie sprawdzaja czasami, jednak nie wiem czy to przypadek czy nie.
Zetka juz doczytalam u ciebie o lekach. Nadrabiam czytanie po kolei hehe. A powiedz jaka dawke magnezu bierzesz? Lekarz cos ci zalecil? -
nick nieaktualny
-
Ceska gratulacje bety!
Zetka moj synek jest wlasnie na etapie, ze jak nie ma mnie lub meza w poblizu to jest placz i krzyk. Jakby sie bal, ze znikniemy i go zostawimy. Ma tak od ok 3 tyg. A przeciez chodzi do przedszkola juz drugi rok, wiec caly czas ma kontakt z obcymi ludzmi. -
Agata, napisane ze 56,25mg magnezu i 1,4 b6 a lekarza mam dopiero 8.01.2015 jeszcze nie byłam na usg. W pierwszej ciąży też byłam dopiero w 8 tyg. Biorę jeszcze Femibion Natal Classic ale to zaczęłam brać juz jakieś 2 mce temu.
Mój też miał takie etapy, przejdzie muWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 22:21
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Cigaretta jak się teraz czujesz lepiej trochę?
-
Cigaretta wrote:Ciut lepiej, ale nadal zatkany nos i lewe ucho :p no i kicham jak dzika.. ale myślę, że jutro już będzie ok. Mam nadzieję, że to przeziębienie nie wpłynie jakoś na owulke, bo chcę ją w końcu mieć bez wspomagaczy, w zeszłym cyklu chyba jednak nie było . Po sylwestrze dzwonie do gina umówić się na monitoring, no i da mi to obiecane skierowanie do kliniki na badania mnie i męża :<Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
Zetka ja tez najchetniej poszlabym juz na jakas kontrol, ale jak bylam ostatnio to gin mi powiedziala, zebym przyszla tak miedzy 7 a 8 tyg, zeby juz bylo cos widac i ze wtedy jest wieksza szansa na zobaczenie serduszka. Poza tym tutaj do 12 tyg w panstwowych placowkach nic ci nie zrobia i w ogole podchodza do wczesnych ciaz, ze co ma byc to bedzie. Masakra jakas! Dlatego postanowilam chodzic prywatnie. Jednak wizyty sa bardzo drogie, wiec poczekam do tego 7 tyg.