Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się dziewczynki
She, ale super z ta choinka
Cigaretta, zdrowiej kochana.
Nusia, ja też mam różne sny, tez takie gdzie mówią ze to niby coś złego. Dziś np tez mi się śniło coś co wg sennikow coś złego mówi ale już się nie nakręcam, bo tak jak dziewczyny mówią to podświadomość.
My dziś wracamy do domu. Fajnie było, ale u siebie najlepiej
Ale pogoda piękna, minus 10 i super śnieg, cudnie
Aha, biorę magnez, nospe wzięłam póki co raz. Nie boli mnie non stop i nie strasznie mocno wiec zobaczymy.
Miłego dnia
-
Nusia tu siedzi Ci podświadomie w glowie. Niby się wie z ze to głupoty ale jednak coś nie ma co się martwić wszystko będzie dobrze:)
Na choróbsko najlepsza herbata z cytryną im modem:) zdrówka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 10:23
-
Morwa bez zmian... tylko że już brzuch nie boli "jak na @" tylko raz na jakiś czas coś zakłuje. @ dalej brak .
tak zaczęłyście mówić o wyjazdach że i ja nabrałam ochoty na jakąś "wycieczkę"Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:00
-
nick nieaktualnywypiłam theraflu zatoki i trochę mi przeszło, nawet wysprzątałam pokój, powiesiłam pościel na balkonie żeby zarazki wymarzły zjadłam z mężulem pyszne śniadanie i uciekł mi do garażu : [ a sylwester i tak zapowiada się w domu, przed tv i z winkiem
sh2 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Cigaretta zdrówka kochana :-*
Morwa ja dzisiaj też normalnie głupoty mi się śniłw straszne ale koło 7 wstałam i poszłam dalej spać
teraz trzeba już wstac choć połamana się czuje
Aneczka już lecę polubić :-*
Miłego dnia dla wszystkich jeszcze raz bardzo wam dziękuję :-*
Ściskam mocno :-*triss lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Czesc dziewczyny:)
Ja dzisiaj wstalam tez o 7, a potem poszlam spac i wstalam o 10
Zaraz sie zbieram na badanie progesteronu, a potem dzien z rodzenstwem, obiad w knajpie i potem wizyta u kosmetyczki z siostra
Cigaretta, zdrowiej kochana!Cigaretta, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
A wiecie co :>
Zastanawiam się ponieważ mam małego ktoa w domu tzn 6mc , myslicie że on by mógł mieć ta toksoplazmoze? nie je mięsa surowego ani anwet gotowanego ( nie mam czasu pracue całe dnie ) sasetki whiskasa, puszki whiskasa suchą karmę, jakiś twarożek..
zrobiłabym mu badania ale kurcze nigdzie w okolicy nie robią takich badan a jak juz zrobią to życzą sobie 200 zł -
Cześć
Ale u mnie dzisiaj przymroziło i śniegu troszkę spadło. Jak ja kocham zimę, ale jakoś większość się dziwi tej mojej miłości
Lasagne w piekarniku to pasuje trochę dom ogarnąć
Cigaretta zdrówka :*Cigaretta lubi tę wiadomość
-
ceska wrote:A wiecie co :>
Zastanawiam się ponieważ mam małego ktoa w domu tzn 6mc , myslicie że on by mógł mieć ta toksoplazmoze? nie je mięsa surowego ani anwet gotowanego ( nie mam czasu pracue całe dnie ) sasetki whiskasa, puszki whiskasa suchą karmę, jakiś twarożek..
zrobiłabym mu badania ale kurcze nigdzie w okolicy nie robią takich badan a jak juz zrobią to życzą sobie 200 złKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
klaudia1534 wrote:Cześć
Ale u mnie dzisiaj przymroziło i śniegu troszkę spadło. Jak ja kocham zimę, ale jakoś większość się dziwi tej mojej miłości
Lasagne w piekarniku to pasuje trochę dom ogarnąć
Cigaretta zdrówka :*Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny