Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa ja ciagle trzymam kciuki :* moze fasolek juz sie gniezdzi. Tez mysle, ze owulki nie bylo wtedy bo gdyby byla to juz by sie rozwiazalo czy @ czy dzidzia.
Nusia, moja tempka tez nie jest taka sama w kazdym cyklu. Niepotrzebnie mierzylas bo teraz bedziesz sie martwic
Sh2 a mierzysz tempki? Moze owulka sie przesunela i dlatego jeszcze nie ma ani @ ani II kresek?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Triss, klaudia, przykre wieści, nie wiem co powiedzieć, wiec przytulam
She! Cudownie! Ogromne gratulacje! Teraz na dopieczętowanie tego szczescia trzymam kciuki za groszka
Nusia, udanego wyjazdu, ja wlasnie szukam czegos fajnego na luty, tez tamte okolice. Musi byc stok dla dzieci, ze szkolka narciarska i dobra kawiarnia, bo jak zafasolkuje w tym cyklu, to ja bede czytac i popijac herbatke, a reszta bedzie jezdzic Nie moge czekac na bukowanie do konca stycznia bo i ceny pojda w gore
Zycze udanego wieczoru :*Nusia, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje Zuzia już teraz oficjalne piękne beta
Madlene jak wróce to zdam CI relację jak było w Bukowinie i w Białce to raczej wszędzie będziesz mieć szkółkę narciarska. SłyszałM że teraz jest tam ogrom turystów, sypnęło w końcu śniegiem więc wszyscy ruszyli na stoki, boję się, że kolejki będą straszne, bo pamiętam jak byliśmy kilka lat temu na Sylwestra też tam, ale chyba to była Białka, to w kolejce aby wjechać na stok stało się ponad pól godziny, więc porażka...Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:A aaaa Zuzia superrr :*:*:* gratulacje bety śliczna jest:)
My juz w domu dojechaliśmy cali i zdrowi wszędzie dobrze ale u siebie w domku najlepiej
Dziękuję Gosiu i czekam na Was tak jak pisałam nie podoba mi się tamta strona bez Was wszystkichMorwa, stacey lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Morwa wrote:Wiadomix bo my najfajniejsze więc ciężko się od nas uwolnić więc wysyłaj nam zaproszenia z wiruskami na fioletowa stronę mocy :* chętnie do Ciebie dołączymy nawet teraz:* chciałabym abyśmy wszystkie mogły do Ciebie dołączyć i stworzyć swój wątek tam i mam nadzieje , ze nam się to uda a ty będziesz mogła nam dawać wiedzę jaka masz bo będziesz w "wyższej ciąży" więc chętnie się będziemy od Ciebie uczyć na fioletowej stronie czekaj na nas i grzej nam tam miejsce niedługo przybywamy -wszystkie :*Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
Witam, widzę, że powoli przechodzicie na fioletową Stanowczo za wolno
Staraczka, patrzyłam, że przestałas uzupełniać wykres i już się znartwilam, że coś się złego stało. Na szczęście to tylko problemy z kontem Udostępnij nowy wykres.Zuzia.zuzia, stacey lubią tę wiadomość
-
kahaśka wrote:Witam, widzę, że powoli przechodzicie na fioletową Stanowczo za wolno
Staraczka, patrzyłam, że przestałas uzupełniać wykres i już się znartwilam, że coś się złego stało. Na szczęście to tylko problemy z kontem Udostępnij nowy wykres.stacey lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
kahaśka wrote:Witam, widzę, że powoli przechodzicie na fioletową Stanowczo za wolno
Staraczka, patrzyłam, że przestałas uzupełniać wykres i już się znartwilam, że coś się złego stało. Na szczęście to tylko problemy z kontem Udostępnij nowy wykres.Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
martika wrote:She, gratulacje! Opowiadaj, zaskoczył Cię czy się spodziewałaś?
Zuzia, super! Bardzo się ciesze, gratuluję i życzę już teraz tylko dobrych rzeczy, rośnijcie zdrowo
Sh2, witaj, powodzeniaKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat