Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Te co Aneczka robiła na tocznia takie jest moje zdanie napisz do niej
No tak mi się wydawało właśnie, że już była o tym mowa, dzięki Morwa, poczekam może Aneczka się pojawi, a jak nie to napiszę.Morwa, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
martika wrote:Agaja, mogła być dzień wcześniej.
Dziewczyny jakie badania trzeba zrobić żeby potwierdzić lub wykluczyć zespół antyfosfolipidowy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 22:21
Morwa, stacey lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
kahaśka wrote:U mnie wszystko ok. Ryzyko z wieku matki podwyższone, ale po badaniach jest 5 razy mniejsze. Także chyba na tym poprzestanę i odpuszczę PAPPA.
A to konto to już na stałe?Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Zuzia.zuzia wrote:Kochanie idziesz do labo i prosisz o wykluczenie zespołu antyfosfolipidowego i tam Ci zrobią przeciwciała IgG i IgM oraz przeciwciała antykoagulantu tocznia
Dzięki kochana, chociaż nie wiem czy w luxmedzie na recepcji są na tyle ogarnięte babki żeby wiedzieć, bo przecież tam mają wszystkie specjalności i badania, to musiałyby wszystko ogarniać. A ma znaczenie w którym dniu cyklu to zrobię? -
martika wrote:Dzięki kochana, chociaż nie wiem czy w luxmedzie na recepcji są na tyle ogarnięte babki żeby wiedzieć, bo przecież tam mają wszystkie specjalności i badania, to musiałyby wszystko ogarniać. A ma znaczenie w którym dniu cyklu to zrobię?Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
martika wrote:Dzięki kochana, chociaż nie wiem czy w luxmedzie na recepcji są na tyle ogarnięte babki żeby wiedzieć, bo przecież tam mają wszystkie specjalności i badania, to musiałyby wszystko ogarniać. A ma znaczenie w którym dniu cyklu to zrobię?
martika lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
She, gratulacje teraz jeszcze groszek do pełni szczęścia :*
Kurcze, doczytać Was nie mogę
Staraczka, super beta
Martika, powodzenia na badaniach Ja bym zrobiła jak dasz rade tak jak lekarz mówił.
Nusia, udanego wyjazdu
Morwa, mam nadzieje kochana że szybko Ci się wszystko wyreguluje :*
My jutro wracamy, już za długo jak dla mnie. Imprezowanie teraz jakoś mi nie podchodzi, mecze się. Powiedziałam tylko Tacie, siostrze i mojej przyjaciółce. Dla reszty była ściema pt. antybiotyk.
Czuje sd ie średnio, boli brzuch i krzyż, mdłości malutkie. Wizytę pierwsza mam 8.01, to będzie 8 tydzień. Mam nadzieje ze zobaczę serduszko.
Dziewczynki, co do wątku na fioletowej to mi jak najbardziej pasuje nasz wspólny, bo prawdę mówiąc prawie się w tych sierpniowych nie udzielam. Także czekam z niecierpliwością na Was.Nusia, She Wolf, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matrika podejrzewalam ze cos jest na rzeczy ale nie bylam pewna. Wczoraj kazal mi szukac niespodzianki. Po dluzszej chwili zauwazylam pierscionek zawieszony na choince potem padl na kolana i sie oswiadczyl
Co do badan to pamietaj zespol czesto dopiero wychodzi w ciazy. Jesli jednak nie chcesz czekac to nie ma roznicy ktory dzien cyklu. Diagnostyka ma pakiet na zbadanie krzepliwosci. Nawet fajny jest tylko troche drogi. W przychodni niekoniecznie beda wiedzieli ktore zrobic badania. Badania ktore powinnas wykonac to przeciwciała antykardiolipinowe oraz antykoagulant tocznia. Ja zrobilam mase dodatkowych po stracie.
Zuza super beta :* ciesze sie bardzo
Zetka ja tez mysle ze powinnas brac magnez i nospe. Mam nadzieje ze poczujesz sie lepiej :*
Madlene oby udalo Ci sie znalezc wymarzone miejsce :*
Morwa, Madlene84, agata83 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dziekuje Morwa :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Nusia, proszę Cie... Wymyślę Ci znaczenie snów, uwierzysz w to co akurat przyjdzie mi do głowy? Morwa dobrze napisała, ja nie wierzę ani w senniki ani w sny. Tzn wierzę, że zdarzają się sny prorocze, ale rzadko np dwa tysiące lat temu
Zuzia.zuzia, Agaja, Nusia, Morwa lubią tę wiadomość
-
hej wpadlam tylko powiedzoec dobranoc
She Gratulacje:)
jakbyscie mialy wolna chwilke to zajrzyjcie na ta strone https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/antykoagulant-tocznia,5692.html zadalam tam pytanie do eksperta i jestem ciekawa odpowiedzi:) bede wdzieczna za polubienia mojego pytania.
Kolorowych snow wam zycze, zwlaszcza Tobie Nusia:) oby te zeby juz Ci sie nie snily tylko same bobaski:)Zuzia.zuzia, Nusia, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry
Staraczka cudownie :* piękna beta. Bardzo się ciesze kochana i trzymam kciuki za spokojną ciążę. I czekaj na nas fioletowej, dołaczymy wszystkie
She gratulacje kochana :* kiedy ślub planujecie?
Cigaretta do sylwestra się wyleczycie, to dopiero jutro zdrowka dla was kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 08:48
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość