Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ceska za niski to jest mój wynik <0,1 a Ty się ciesz z takiego ślicznego
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
ceska wrote:A czy nie jest za wysoki za niski ??Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
Morwa wrote:Hey to znowu ja
Ceska gratulacje bety ładna jest powtórz żaby zobaczyć jak przyrasta
Ja właśnie sobie włosy robię sama bo za późno pomyślałam o fryzjerze i wszystko zajęte nie ma jak się wcisnąć gdzie kolwiek a mąż mi dzisiaj zadeklarował ze idziemy na imprezkę na sylwestra a ja takie odrosty , że meksyk do tego nie miałam się w co ubrać ale już mam :p nalatałam się po sklepach jak glupia i wszędzie autobusem bo mąż auto sobie robił z kolegą nie miał kiedy Robić Tylko DzisiajKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Morwa wrote:Mój nowy kolor tak teraz patrze to kakao no to ładnie sobie nazwę wybrałam odpowiednią do kupy jaka mi wyjdzie na włosach haha
Morwa lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Morwa wrote:Tez miałam siedzieć w domu ale do męża przyjechał kolega z prośbą o rozmowę przy piwku , mąż bał się po ostatnim ze to zły pomysł i nie chciał mnie wpieniac ale jak to wyszło , że zostałam postawioną przed faktem dokonanym wiec nie mogłam wyjść na zolze i powiedziałam , że niech sobie idą i bawią się dobrze więc kolega stwierdził , że właśnie takich kobiet zawsze brak na imprezie (bo sa tylko te co ciagle narzekaja ) i ze u niego szykuje się gruba biba na sylwestra ze przyjeżdżają znajomi skądś tam i ze oficjalnie zaprasza mnie i męża abyśmy im towarzyszyli
Morwa lubi tę wiadomość
Morwa wrote:Właśnie splukalam farbę o dziwo włosy dobrze pokryte nie ma żadnych łat a tego się mogłam spodziewać po pierwszym razie aleeee wyszedł ciemny jakiś cholera a mąż mówił każdy kolor byle nie czarny i blond bo te do mnie nie pasują kompletnie , czarny mnie strasznie postarza a blond nie pasuje do moich ciemnych oczow , mam nadzieję , że jak się wysuszy to będzie git. Bo pani z farby na zdjęciu wyglądała git
Morwa lubi tę wiadomość
Dziewczyny przepraszam, potem Was nadrobie, bo mam gosci.
Wpadlam tylko na sekunde napisac, ze ostatnio jak robilam progesteron w 7dpo to wynosil 10,12 dzisiaj tez mam 7 dpo i moj progesteron wynosi ponad 25, odrobine wykracza za ogolna norme dla fazy lutealnej, ale miesci sie drugiej podanej normie dla srodka fl.Morwa, Nusia lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Jeszcze co do moich włosów bo juz wysuszylam i wyprostowalam nawet iiii wyszły kasztanowe - bardziej kasztanowe niż gdy mi fryzjerka kasztan na głowę kładla hehe wiec jestem zadowolona bo ładne są
Morwa lubi tę wiadomość
martika wrote:Dziewczyny przepraszam, potem Was nadrobie, bo mam gosci.
Wpadlam tylko na sekunde napisac, ze ostatnio jak robilam progesteron w 7dpo to wynosil 10,12 dzisiaj tez mam 7 dpo i moj progesteron wynosi ponad 25, odrobine wykracza za ogolna norme dla fazy lutealnej, ale miesci sie drugiej podanej normie dla srodka fl.Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Martika, to Chyba dobrze idziesz w piątek na bete? Czy czekasz do soboty i potem powtórka w poniedziałek
Morwa, ja też się zbieram do pomalowania włosów, chyba na dniach to zrobię, zobaczę co zmajstruje
Zuzia, jak się czujesz? Kiedy wizyta? Agata, a u Ciebie?
She kochana kiedy testujesz?
Cosma, żyjesz?Zuzia.zuzia, stacey lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Martika, to Chyba dobrze idziesz w piątek na bete? Czy czekasz do soboty i potem powtórka w poniedziałek
Morwa, ja też się zbieram do pomalowania włosów, chyba na dniach to zrobię, zobaczę co zmajstruje
Zuzia, jak się czujesz? Kiedy wizyta? Agata, a u Ciebie?
She kochana kiedy testujesz?
Cosma, żyjesz?Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat