Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • martika Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata83 wrote:
    Dziewczyny wy chyba sobie zartujecie! To nie prima aprilis tylko mikolajki:( Wyjatkowo kiepskie poczucie humoru ma w tym roku mikolaj:( Przykro mi i tule was mocno! Bede jednak nadal wierzyc, zejeszcze los sie do was usmiechnie.

Na szybko przejrzalam co napisalyscie. Smutno, ze sie dzieje to co sie dzieje. Zycie jest ciezkie i niesprawiedliwe. Zycze wam, abyscie przez ten weekend odnalazly swoje szczescie i na nowo zaczely sie cieszyc kazdym dniem! Wszystkie na to zaslugujemy.

Ja dzis mam intensywny dzien, ale moze wieczorem znajde chwile aby pobyc z wami dluzej. Tymczasem milego dnia!

To zabrzmiało jakbyśmy wszystkie były w depresji :p Ja tam się życiem cieszę.
    Dziewczyny, a może to ja nie kminię? U Was aż tak źle?

• Zetka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też jeszcze bez depresji :)

Mam wielkiego migdała prawego, to chyba od dziąsła u gory po prawej stronie za ósemka. Mam nadzieje ze szałwia pomoże i tantum verde. Nie wiem co tam się stało, ale nie chce znów stówy u stomatologa zostawiać za to ze zobaczy i zdezynfekuje :/ chyba jakaś ranka bo boli jak dotykam.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka to płucz, może Ci przejdzie, mnie tak bolało za 8 dwa dni temu, ale samo przeszło. Za to teraz ćmi mnie podbrzusze, albo już sobie wmawiam.

Morwa, to walnij sobie na poprawę humoru to piwko z fajeczką :) I szczerze polecam Ci inofolic, wydaje mi się, że mógłby Ci pomóc w owulacji.

• Zetka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika, u Ciebie to 13dpo, u mnie też jeszcze był minus, dopiero za dwa dni miałam plusa, podbrzusze tez może być na dzidzie wiec szczerze Ci tego życzę, ale też nie nakręcam bo sama u siebie też bym wątpila.

Zaraz będę płukała.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja nie dawno wstałam :O ale nie mogłam spać i męczyłam się prawie do 4 :/
    Martika przykro mi wiem że Ty już jesteś negatywnie nastawiona ale my wierzymy dalej że może się uda jeśli owu źle wyznaczona to jeszcze nic straconego :) może bąbel się dopiero zagnieździł nie chcę Ci robić żadnej złudnej nadziei po prostu czasem malutkie ale jakieś szansy są :)
    She również przykro mi z powodu minusa :( ... Do lekarza możesz się wybrać nie za szkodzi a może faktycznie będziesz potrzebować jakiś antybiotyk ... Dalej wierzę i trzyamm kciuki :*
    Cosma to samo :( kurczę strasznie mi przykro ale dalej wierzymy !! :)

Zetka dużo zdrowia dla Babci nie miej w sobie poczucia winy , czasem los tak układa nasze karty ja mieszkam w UK moi rodzice w Szwecji i w Piątek zadzwoniłam do mamy a ta ledwo mówiła (grypa ją dopadła) a ja normalnie w płacz że nie ma mnie z nią itd. ... Też strasznie przeżywam wszystko jak się dzieje w rodzinie więc rozumiem i wspieram :)
    Morwa :* to odpoczywaj ile się da czasem trzeba zrobić sobie dzień lenia tym bardziej że ostatnio nie spałaś za dobrze :)
    Kotowa życzę udanego dnia z maluszkiem i rozmowy z mężem !!! :) :) :)

Ja dzisiaj z mężem w domku więc często zaglądać nie będę :)
    Miłego dnia Wam życzę i uśmiechów :*

Kotowa, stacey lubią tę wiadomość

• martika Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wykąpałam i weszłam z powrotem do łóżka do czystej pościeli :D Mąż właśnie piecze domowe frytki i będziemy oglądać bajkę :) Tylko browka brakuję, okropną mam dzisiaj ochotę na zimne piwo.

Staraczka, tak po cichu Wam powiem, że ja od owulacji czułam, że się udało i czuję się chwilami okresowo i rano jak się budzę t jestem pewna, że dostanę, ale jakoś cały czas wierzę, że się jednak udało, już się chyba nastawiłam, tylko boję się o tym pisać, bo boje się, że będę przeżywać, a w zeszłym cyklu jakoś tak miałam w nosie to, że @ przyszła i jest to łatwiejsze niż te rozczarowania. Od 3 dni codziennie rano mam mdłości, ale nawet tego nie zaznaczam, bo nie chcę się jeszcze bardziej nakręcać i być nakręcaną przez inne dziewczyny.

Lecę oglądać z mężem "Krainę Lodu" i jeść frytunie ;)

25staraczka25, Morwa, Nusia, Madlene84, stacey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika wrote:
    Ja się wykąpałam i weszłam z powrotem do łóżka do czystej pościeli :D Mąż właśnie piecze domowe frytki i będziemy oglądać bajkę :) Tylko browka brakuję, okropną mam dzisiaj ochotę na zimne piwo.

Staraczka, tak po cichu Wam powiem, że ja od owulacji czułam, że się udało i czuję się chwilami okresowo i rano jak się budzę t jestem pewna, że dostanę, ale jakoś cały czas wierzę, że się jednak udało, już się chyba nastawiłam, tylko boję się o tym pisać, bo boje się, że będę przeżywać, a w zeszłym cyklu jakoś tak miałam w nosie to, że @ przyszła i jest to łatwiejsze niż te rozczarowania. Od 3 dni codziennie rano mam mdłości, ale nawet tego nie zaznaczam, bo nie chcę się jeszcze bardziej nakręcać i być nakręcaną przez inne dziewczyny.
    Lecę oglądać z mężem "Krainę Lodu" i jeść frytunie ;)
    :* :* <3 zablokuj wykres nie będą Cię wkurzać ja mam tylko odblokowany dla znajomych :) :)

• Zetka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika, super to słyszeć, też tak po cichutku mówię <3

Staraczka, dziękuję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 15:39

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam ze szkoly, nie poszłam na ostatnie zajecia i tak już mam przesrane :p
    Rozpisałyscie się na amen !

Nie wiem czy jest sens udostępniac wykres, po pierwsze dopiero 6dc. A zaznaczylo mi że 5, a po drugie jest w czarnych barwach :p narazie to taki pic na wodę, bo się uczę obsługi. .

• martika Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka <3

Staraczka, od następnego cyklu tak zrobię i tak już dzisiaj skasowałam jeden komentarz, bo dostałam rządek takich tańczących Mikołajów i doprowadzał mnie do szału ten widok.

Cigaretta, czemu przesrane? dawaj wykres, my go będziemy widziały jako kolorowy, jeśli dodasz sobie miniaturkę w podpisie i będziesz na niego przez nią wchodzić to tez w tedy będziesz widziała w kolorze, tylko jak będziesz chciała coś edytować, to będziesz musiała wchodzić przez "bieżący wykres" i będzie czarny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostepnilam, widac go :p?

• Zetka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać :) Ustaw jako miniaturkę jak dziewczyny wyżej piszą. Trzeba wejść najpierw pod wykresem:
    udostepnij wykres - miniatura - skopiować link
    a potem wchodzisz u góry w ustawienia - społeczność - i tam wrzucić nad sygnaturkę link skopiowany.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 16:50

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezalkoholowe Morwa ;)

stacey lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny :* i jak to tam się prezentuje jak na początek ? :D

• Zetka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda super, tylko czekać owulki. Tylko nie wiem czy godzina mierzenia nie jest za późna? Ale to dziewczyny będą wiedziały lepiej.

Cigaretta lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra najwyżej od przyszłego cyklu nastawie budzik na 7 :)
    a jeszcze mi powiedźcie, jak biorę inne witaminy i leki na prolaktyne itp. to gdzie to zaznaczyć ? bo nie ma tego na liście :> :P?
    sorry, że was męczę :*

• martika Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa to nie szalej tam z tym piwkiem jak nie masz pewności, bo potem na mnie będzie :p

Cigaretta jak wejdziesz w leki, to tam masz "edytuj pola" i sobie dopisujesz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 17:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Martika :) dobra, muszę to wszytko doprowadzić do ładu składu :P

• martika Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, może pytania nie zrozumieli :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam psychopatologie, dziś właśnie miałam i babka nam opowiada ciekawe historie z jej życia zawodowego, pracowała min. w szpitalu psychiatrycznym dla dzieci.. różne smutne przypadki, niektóre też na szczęście mają szczęśliwy finał, ale bywają też gorsze niestety.

‹‹ 13 14 15 16 17 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ