Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
agata83 wrote:Dziewczyny wy chyba sobie zartujecie! To nie prima aprilis tylko mikolajki:( Wyjatkowo kiepskie poczucie humoru ma w tym roku mikolaj:( Przykro mi i tule was mocno! Bede jednak nadal wierzyc, zejeszcze los sie do was usmiechnie.
Na szybko przejrzalam co napisalyscie. Smutno, ze sie dzieje to co sie dzieje. Zycie jest ciezkie i niesprawiedliwe. Zycze wam, abyscie przez ten weekend odnalazly swoje szczescie i na nowo zaczely sie cieszyc kazdym dniem! Wszystkie na to zaslugujemy.
Ja dzis mam intensywny dzien, ale moze wieczorem znajde chwile aby pobyc z wami dluzej. Tymczasem milego dnia!
To zabrzmiało jakbyśmy wszystkie były w depresji :p Ja tam się życiem cieszę.
Dziewczyny, a może to ja nie kminię? U Was aż tak źle? -
U mnie też jeszcze bez depresji
Mam wielkiego migdała prawego, to chyba od dziąsła u gory po prawej stronie za ósemka. Mam nadzieje ze szałwia pomoże i tantum verde. Nie wiem co tam się stało, ale nie chce znów stówy u stomatologa zostawiać za to ze zobaczy i zdezynfekuje chyba jakaś ranka bo boli jak dotykam.
-
Zetka to płucz, może Ci przejdzie, mnie tak bolało za 8 dwa dni temu, ale samo przeszło. Za to teraz ćmi mnie podbrzusze, albo już sobie wmawiam.
Morwa, to walnij sobie na poprawę humoru to piwko z fajeczką I szczerze polecam Ci inofolic, wydaje mi się, że mógłby Ci pomóc w owulacji. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja nie dawno wstałam ale nie mogłam spać i męczyłam się prawie do 4
Martika przykro mi wiem że Ty już jesteś negatywnie nastawiona ale my wierzymy dalej że może się uda jeśli owu źle wyznaczona to jeszcze nic straconego może bąbel się dopiero zagnieździł nie chcę Ci robić żadnej złudnej nadziei po prostu czasem malutkie ale jakieś szansy są
She również przykro mi z powodu minusa ... Do lekarza możesz się wybrać nie za szkodzi a może faktycznie będziesz potrzebować jakiś antybiotyk ... Dalej wierzę i trzyamm kciuki :*
Cosma to samo kurczę strasznie mi przykro ale dalej wierzymy !!
Zetka dużo zdrowia dla Babci nie miej w sobie poczucia winy , czasem los tak układa nasze karty ja mieszkam w UK moi rodzice w Szwecji i w Piątek zadzwoniłam do mamy a ta ledwo mówiła (grypa ją dopadła) a ja normalnie w płacz że nie ma mnie z nią itd. ... Też strasznie przeżywam wszystko jak się dzieje w rodzinie więc rozumiem i wspieram
Morwa :* to odpoczywaj ile się da czasem trzeba zrobić sobie dzień lenia tym bardziej że ostatnio nie spałaś za dobrze
Kotowa życzę udanego dnia z maluszkiem i rozmowy z mężem !!!
Ja dzisiaj z mężem w domku więc często zaglądać nie będę
Miłego dnia Wam życzę i uśmiechów :*Kotowa, stacey lubią tę wiadomość
-
Ja się wykąpałam i weszłam z powrotem do łóżka do czystej pościeli Mąż właśnie piecze domowe frytki i będziemy oglądać bajkę Tylko browka brakuję, okropną mam dzisiaj ochotę na zimne piwo.
Staraczka, tak po cichu Wam powiem, że ja od owulacji czułam, że się udało i czuję się chwilami okresowo i rano jak się budzę t jestem pewna, że dostanę, ale jakoś cały czas wierzę, że się jednak udało, już się chyba nastawiłam, tylko boję się o tym pisać, bo boje się, że będę przeżywać, a w zeszłym cyklu jakoś tak miałam w nosie to, że @ przyszła i jest to łatwiejsze niż te rozczarowania. Od 3 dni codziennie rano mam mdłości, ale nawet tego nie zaznaczam, bo nie chcę się jeszcze bardziej nakręcać i być nakręcaną przez inne dziewczyny.
Lecę oglądać z mężem "Krainę Lodu" i jeść frytunie25staraczka25, Morwa, Nusia, Madlene84, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartika wrote:Ja się wykąpałam i weszłam z powrotem do łóżka do czystej pościeli Mąż właśnie piecze domowe frytki i będziemy oglądać bajkę Tylko browka brakuję, okropną mam dzisiaj ochotę na zimne piwo.
Staraczka, tak po cichu Wam powiem, że ja od owulacji czułam, że się udało i czuję się chwilami okresowo i rano jak się budzę t jestem pewna, że dostanę, ale jakoś cały czas wierzę, że się jednak udało, już się chyba nastawiłam, tylko boję się o tym pisać, bo boje się, że będę przeżywać, a w zeszłym cyklu jakoś tak miałam w nosie to, że @ przyszła i jest to łatwiejsze niż te rozczarowania. Od 3 dni codziennie rano mam mdłości, ale nawet tego nie zaznaczam, bo nie chcę się jeszcze bardziej nakręcać i być nakręcaną przez inne dziewczyny.
Lecę oglądać z mężem "Krainę Lodu" i jeść frytunie
-
nick nieaktualnyWrocilam ze szkoly, nie poszłam na ostatnie zajecia i tak już mam przesrane :p
Rozpisałyscie się na amen !
Nie wiem czy jest sens udostępniac wykres, po pierwsze dopiero 6dc. A zaznaczylo mi że 5, a po drugie jest w czarnych barwach :p narazie to taki pic na wodę, bo się uczę obsługi. . -
Zetka
Staraczka, od następnego cyklu tak zrobię i tak już dzisiaj skasowałam jeden komentarz, bo dostałam rządek takich tańczących Mikołajów i doprowadzał mnie do szału ten widok.
Cigaretta, czemu przesrane? dawaj wykres, my go będziemy widziały jako kolorowy, jeśli dodasz sobie miniaturkę w podpisie i będziesz na niego przez nią wchodzić to tez w tedy będziesz widziała w kolorze, tylko jak będziesz chciała coś edytować, to będziesz musiała wchodzić przez "bieżący wykres" i będzie czarny. -
nick nieaktualny
-
Widać Ustaw jako miniaturkę jak dziewczyny wyżej piszą. Trzeba wejść najpierw pod wykresem:
udostepnij wykres - miniatura - skopiować link
a potem wchodzisz u góry w ustawienia - społeczność - i tam wrzucić nad sygnaturkę link skopiowany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 16:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja mam psychopatologie, dziś właśnie miałam i babka nam opowiada ciekawe historie z jej życia zawodowego, pracowała min. w szpitalu psychiatrycznym dla dzieci.. różne smutne przypadki, niektóre też na szczęście mają szczęśliwy finał, ale bywają też gorsze niestety.