Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
agata83 wrote:hej dziewczyny,
ja sie kiepsko czuje. W pracy wzielam 1 nospe, a pol godz temu druga, bo nadal brzuch mnie bolal. Nie wiem co jest. Jak do jutra nie przejdzie to bede dzwonic do lekarza. Brzuch mam wzdety i jajniki mocno daja o sobie znac. Czuje sie podobnie jak przy zapaleniu pecherza. No ale zobacze co bedzie jutro. Zmykam spac. Dobranoc wszystkim.
Kochana, jeśli masz wątpliwości to zadzwoń do lekarza. Zawsze lepiej dmuchać na zimne. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, nie zdążę Was dziś doczytać, bo dopiero wracam do domu, a tam czeka na mnie towarzystwo z piwkiem straaasznie stresująceY dZień dZiś miałam, nerwy w strzepkach, Ale już wszystko ok.
Wpadłam się tylko przywitać, A jutro wszystko nadrobię :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 21:30
-
nick nieaktualny
-
I ja wpadłam się przywitać. Miałam dzis bardzo stresujący dzień, wkurzyłam się bardzo w pracy. Wróciłam do domu, wszystko mnie bolało, oczy i kręgosłup od ciągłego przesiadywania przy komputerze, położyłam się więc, mąż zrobił mi masaż i smacznie przespałam popołudnie Juz czuję się jak now narodzona ale nie będę siedziała przy komputerze, pieką jeszcze troszkę oczy. Zajrzę do kuchni, wyobrażam sobie co tam zastanę
Miałam zamiar od następnego cyklu pić zioła ojca roki. Czy próbowałyście ich??? Słyszałam, że są dobre.
Miłego wieczoru życzę i dobranoc:)Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Morwa no to relaks
Agatka dobrze dziewczyny mówią. Podpisuje się.
Mówiłam Wam ostatnio, ze zagineły mi cliparty z McOffice, o ile sie dobrze doczytalam, to je wycofali, sa wciaz obrazki, czy zdjecia online, ale slaby ten wybor Kicha bo sporo z tego korzystalam. Taka tam dygresja.
Ide siemie wypic -
Zetka, dobrze, ze brzuch znowu daje znaki i ze lepiej sie przez to czujesz :*
Morwa, Wy to nawet u lekarza musicie biznesowe sprawy zalatwiac kiey beda Twoje wyniki?
Agata idz do lekarza koniecznie. Z tym nie ma zartow :*
Monika, baw sie dobrze :* i staraj sie nie stresowac
Biedronka, Ty tez sie nie denerwuj, zrelaksuj sie - jutro bedzie lepszy dzien.
Mnie tak dzis na spanie mulilo, ze zasnelam na sofie na cale 5 minut
Teraz juz w lozeczku, bedziemy ogladac film
No wlasnie, gdzie Zuzka?
Cosma tez sie dawno nie pokazywala....25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyBry :* ale zalatany dzień, wreszcie chwila wytchnienia
Morwa no to mnie pocieszyłaś, boję się tylko że mąż się nie będzie umiał skupić :p i fajnie ,że wyniki przysla ci pocztą, ja jeszcze jutro dopytam czy jest taka możliwość, ale wstępnie przez telefon powiedziała mi babka, że odbiór osobisty
co tam dobrego? ? -
nick nieaktualny
-
Przepraszam, nie nadrobię Was dzisiaj, rano jak się obudziłam to się przeciągnęłam i bardzo mocno zabolało mnie podbrzusze i cały dzień, boli mnie macica i jajniki.
Staram sie jak najwięcej leżeć, mam nadzieję, że jutro już będzie ok
Wpadłam tylko się wytłumaczyć, mam nadzieję, że u Was wszystko ok.
Przepraszam i dobranoc :* -
Martika odpoczywaj, a jak sie nie poprawi to do lekarza, po prostu na wszelki wypadek. Ja pamietam takie bóle macicy, tez mialam, z tego co pamietam - nospa, odpoczywac, nie przemeczac sie. Uwazaj na Was.
Dobranoc Wam :* -
Martika to pewnie nic powaznego, ale lez i odpoczywaj jak Madlene mowi. A jak nie przestanie bolec to idz do lekarza :*
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ale Wam fajnie, że możecie się już starać. Ja bardzo miło wspominam ten czas. Odliczam czas. Jeszcze tylko 3 tygodnie i już bez zabezpieczenia. Dzięki za informacje. Podziękuję ziołom a zaopatrzę się w inofolic.
Córka 8 lat
Nie śledziłam waszego wątku od początku. Tak się zastanawiam czy rozmawiałyście o "pozycjach sprzyjających zajściu" ?? Dyskutowałyśmy kiedyś o tym na forum. W tamtym roku 2 razy zaszłam w ciążę. Próbowałam różne pozycje, łącznie ze świecą po... Sprawdziło się jednak to co wyczytałam gdzieś , że najlepiej po...jest spokojnie położyć się na brzuchu i poleżeć sobie. Ja raz nawet zasnęłam. Bałam się na początku, że coś może wypływać itp ale nic takiego się nie działo.
Moim zdaniem właśnie to pomagało mi w zajściu. Wcześniej starałam się kilka m-cy stosując świecę i to nie pomagało. Może spróbujecie???Córka 8 lat
Witajcie!
U mnie noc minela spokojnie. Nawet calkiem fajne sny mialam Na razie czuje sie dobrze. Moze to mnie spodnie wczoraj cisnely? Nie wiem. Ale chodzilam z rozpietym guzikiem, wiec niepowinny. W kazdym badz razie dzis wyciagnelam ciazowe spodnie I teraz bardzo mi wygodnie!
Morwa fajnie, ze wy juz po badanich. Teraz czekamy na wyniki! Powodzenia!
Cigaretta daj znac jak u ciebie dzis bedzie.
Zycze wam milego dnia! Jak sie bede dobrze czula to wieczorem do was zajrze!Bo wczoraj to caly czas lerzalam po powrocie do domu. PaaNusia lubi tę wiadomość
-
Niepokorna...w czasie sexu pozycja dowolna tylko po....podnosiłam na sekundę nogi do góry aby to wszystko dalej popłynęło i szybko na brzuch i tak spokojnie leżeć nawet i pół godziny. Wypróbuj To moja sprawdzona metodaCórka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014)