Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusia, kurcze, ale jej sie udalo to i tobie sie uda
Niepokorna troche dziwne ze nie mialas monitoringu, bo jesli wyhodowalas wiecej jajeczek to tez powinno sie wtedy wstrzymac ze staraniami. Tak gdzies wyczytalam...
Ale teraz to mozemy sobie gdybac. Niedlugo sie okaze co tam sie wykluloNusia lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Nusia wrote:No szzcerze mówiać to trochę tak nieodpowiedzialnie postapił...fakt, to że kazał się cieszyc seksem to akurat dobrze ale skoro już jakaś tam torbiel była, mała bo mała, ale była, więc powinien sprawdzić czy pod wpływem CLO nie urosła...no nie wiem...
mam nadzieję, że torbiel jednak się wchłonęła! a jak się czujesz? brzuch Cię nie boli, jajniki???
Nusia, sęk w tym, że nic mnie nie boli. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki, ale naskrobalyscie
Dziękuję za stawianie do pionu, działa :*
Juz mi lepiej, znaczy brzuszek żniw pobolewa
Madlene, trzymam kciuki za owulke.
Z tą miłością o której pisałas to mam identycznie. Nie wiedziałam czy mi hej na dwoje starczy, ale od paru dni jakoś juz potrafię uwierzyć że starczy
Aneczko, dziękuję za przepis. Musze kupić zurawine i zrobię
Niepokorna, powodzenia w testowaniu.
Agata, jak się czujesz?
Tak ostatnio miałam Wam napisać, że mój pierwszy objaw ciąży to było to że musiałam częściej jesc bo mi się robiło niedobrze jakby z głodu do tej pory tak nam. Wstaje w nocy i musze np kawałek banana zjeść bo mi niedobrze
Morwa, jak badania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 20:24
Dagn lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:Hej dziewczynki, ale naskrobalyscie
Dziękuję za stawianie do pionu, działa :*
Juz mi lepiej, znaczy brzuszek żniw pobolewa
Madlene, trzymam kciuki za owulke.
Z tą miłością o której pisałas to mam identycznie. Nie wiedziałam czy mi hej na dwoje starczy, ale od paru dni jakoś juz potrafię uwierzyć że starczy
Aneczko, dziękuję za przepis. Musze kupić zurawine i zrobię
Niepokorna, powodzenia w testowaniu.
Agata, jak się czujesz?
Tak ostatnio miałam Wam napisać, że mój pierwszy objaw ciąży to było to że musiałam częściej jesc bo mi się robiło niedobrze jakby z głodu do tej pory tak nam. Wstaje w nocy i musze np kawałek banana zjeść bo mi niedobrze
Morwa, jak badania?
Ja też ostatnio tak mam, że z głodu aż mnie ssie i nie zasnę jak czegoś nie ugryzę -
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:No to dobrze, to oby torbieli już nie było a była dzidzia ale na przyszłość pamiętaj o tym aby pytać o wielkość torbieli i się upewniac czy nie masz przyjść tego skontrolować
She Wolf Kochana mam nadzieję że i mi się kiedyś uda...
Pytam zawsze o wszystko, ale jak już pisałam lekarz twierdził, że mam się nie przejmować. -
Morwa wrote:Niepokorna pisałaś wczoraj Nusi aby nie brała CLO bez konsultacji z lekarzem bo jest niebezpieczny a sama bierzesz tak jakby tej konsultacji nie było . Nie ufalabym lekarzowi gdyby mi przepisał takie leki i powiedział " widzimy się za 3 miesiące albo jak pani zajdzie w ciążę" bo to chore przez ten okres tak możesz sobie namieszać ze hej . Więc jedno jest pewne ja przy clo nalegałabym na monitoring i tym bardziej gdyby była u mnie jakaś tam torbiel.
Teraz to ja się po prostu umówię na wizytę z lekarzem, ale po wypłacieMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny,
ja sie kiepsko czuje. W pracy wzielam 1 nospe, a pol godz temu druga, bo nadal brzuch mnie bolal. Nie wiem co jest. Jak do jutra nie przejdzie to bede dzwonic do lekarza. Brzuch mam wzdety i jajniki mocno daja o sobie znac. Czuje sie podobnie jak przy zapaleniu pecherza. No ale zobacze co bedzie jutro. Zmykam spac. Dobranoc wszystkim.