X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA dobrej nocki <3

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna my tu wszystkie trzymamy kciuki :*

Zajsonek, cholera, ciezka ma prace.
    Bialy sluz to dobry znak :) beda II kreski :)

Nusia no wlasnie te zwierzaki nie maja zadnej orientacji. Wskakuja prosto pod auta :(
    Jedz powoli w razie czego!

Ja tez lece, bo mi moj obiecal masaz stop :D
    Slodkich snow :*

Zajsonek lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laski ja też idę przymknąć oko, może usnę :P
    Dobranoc <3 graphics-baby-pooh-042550.gif

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She - no ciężką, ale co poradzisz..
    Miłego masażu, a w domyśle później miłej zabawy :*

She Wolf lubi tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego wieczorku She Wolf :) bawcie się dobrze :)

ja mam takie łaskotki że u mnie nie ma opcji żaden masaz stóp hehe

Zajsonek, She Wolf lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO niby jakieś tam przejścia budują, ale najgorsze jest to że one po prostu podchodzą coraz bliżej domów, gdzie kilka lat temu jeszcze żadna sarna nigdy by się nie pojawiła...a my nie mieszkamy nawet pod lasem, więc nie wiem skąd ich tu tyle...ja jak wracam wieczorem do domu to na tym naszym odcinku drogi jadę bardzo pomału, bo nigdy nic wiadomo kiedy wypadną.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam stresa przed jutrem, czeka mnie niemiła rozmowa z nauczycielką z praktyk. Chyba bede musiała zrezygnować , bo zadzwoniła do mojej szkoly do opiekunki praktyk, bo coś jej się nie podobało i wyszła jakaś afera. W ogóle nie wiem o ch*j jej chodzi ale mam jutro przyjechać na rozmowę o 10...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOrwa no właśnie jeszcze nie wiem, może koło 1 gdzieś, ale licze na to, że którys z kolegów będzie taki miły i go odwiezie :)

Cigaretta to kurcze nie fajna sytuacja. Ta nauczycielka to jakaś chora chyba, co jej się może nie podobać? nie mogła tego Tobie powiedzieć zamiast robić aferę??

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż się boje co mi jutro powie, zdam wam relacje bo sama nie wiem o co chodzi..

Byłam dziś u fryzjera, mam piękne ombre na włosach w brazach. I jeszcze u kosmetyczki bylam i się mnie pytala czy hestem na cos chora bo mi sie łuszczy skóra na brwiach i pod oczami mam wysypke. Ledwo nałożyła mi henne i już mialam czerwona skórę. Poradziła mi calcium zażywać i smarowac wieczorem brwi kremem nawilżającym

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta to w takim razie czekamy do jutra na jakieś info od Ciebie, mam nadzieję, że skończy się dobrze ta rozmowa...

super, że włoski masz ładne, też muszę coś z moimi zrobić

Cigaretta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Nusia widzę , że już powoli szykujesz się na tą córeczkę taka piękna emotka w podpisie:*

hehehe no a jak :) córeczka musi być :) może przyniesie mi to szczęście :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg Morwa nie strasz :( jakąś mam dziwna wysypke pod oczami, zeszła mi spod jednego, a od wczoraj mam pod drugim okiem. Takie maleńkie banki jakby.. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez uciekam, jutro ciężki dzień. Rano rozmowa z tym babskiem a potem zjazd na uczelni do 20.. :( dobranoc :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrej nocki Kochane:* cium

Morwa dziękuję:*

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dalej męczę, chyba nie usnę, masakra jakaś :/

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaale sie dziewczynyn rozpisałyscie, a mnie tylko na kilka godzin wywialo (wziełam sie za rozebranie choinki i spakowanie całej reszty).

Cigaretta rzeczywiscie dziecinne zachowanie, jak jej cos sie nie podobalo, to powinna powiedziec to Tobie, ewentualnie podpowiedziec co i jak w koncu jestes na praktyce! Anyway trzymam kciuki zeby to byla jakas blahostka i wszystko sie ulozylo dobrze.

Kotowa ja Cie prosze uwazaj na siebie. Unikaj publicznych miejsc gdzie duzo ludzi :( Smutne to i straszne jednoczesnie. U nas w IRL tez jest ich sporo, ale moje poczucie jest takie ze jakikolwiek atak na ten kraj nic by im nie przyniosl....chociaz cholera wie kto tam zna ich motywy :(

Zetka ciesze sie ze sie chociaz troche uspokoilas, albo po prostu nie masz czasu wymyslac :P Odpoczywaj ile mozesz.

Morwa to jest rzeczywiscie tragiczne, ze profesjonalistow brak. Mnie doprowadza to do białej furi, ze w 21 wieku najprostszych rzeczy nie mozna załatwić tak jak się powinno. KJa ze zlosci chyba bym nie zaplacila za taka wizyte, serio. Nie zmienia to faktu, że czytajac Twoja relacje usmialam sie niesamowicie.

Niepokorna testuj testuj,czekam z rana na iformacje o dwoch kreskach.

U mnie sluz piekny i to w takiej ilosci ze plywam prawie :P dzis juz na "poprawki" nie ma szans, ale jutro rano meza dopadne :P

Zajsonek skad Ty? Sukienki ładne... ja też ostatnio szukam, tyle ze komunijnej dla córki :P

She fajny plan ze slubem, ja gdybm mogla cofnac czas, tez darowalabym sobie spraszanie rodziny, ktora tylko przychodzi zeby oceniac a pozniej komentowac. Wybralabym Twoja wersje na jakichś Karaibach :P

Nusia mam nadzieje, ze jednak nie musialas juz nigdzie po nocy jezdzic. :*

Uciekam spac i ja. DOBRANOC <3

Zajsonek, Kotowa, She Wolf lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 01:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene ja z Lubina :)
    Dziewczyny, u mnie cóż dziwnego..
    Poszłam do toalety na 2 :D
    I normalnie wyciekło ze mnie mnóstwo mlecznego śluzu.. dziwne to nigdy czegoś takiego u siebie nie zaobserwowalam :/

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 02:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to właśnie ciążowy objaw :) oby

Zajsonek lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 02:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie by było :)
    Kurde nie usne :P
    Mój P., będzie za 20 minut w domku :*

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 02:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze ty tez Madlen nie możesz spać :P

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
‹‹ 178 179 180 181 182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ