Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry Pierwsza!
Temperatura spadła do poziomu pierwszej fazy, w ogóle obudził mnie ból brzucha, więc czekam, aż mnie zaleje i proszę o info, w którym dniu cyklu robi się te wszystkie LH-FSH, prolaktyny i inne dziady. I czy trzeba być na czczo
I o rady, co szamać (migdały, ananasy inne takie) i w jakiej ilości
-
Dziewczyny, ale sie uaktywniłyście! Moze dzisiaj uda mi sie Was nadrobić, albo chociaz byc na bieżąco, bo mam wolne.
Morwa przeczytalam tylko Twoj opis wizyty, masakra, co za baba!
Dagn, mi lekarz mowil, ze te badania, to miedz 3-5 dniem. Ja przede wszystkim polecam inofolic. Orzechy brazylijskie mozecie jesc oboje caly cykl dwa dziennie. Wino czerwone przed owu. Morele kilka sztuk dziennie przez pierwsze dni po owu i ananasa swiezego ze dwa plastry tak.samo, tylko koniecznie z tym srodkiem. Ja to jadlam, co.cykl i nic, zaszlam dopiero jak wszystko odstawilam i zaczelam pic inofolic. Powodzenia!!
Ps: przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z tel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 07:54
Dagn lubi tę wiadomość
-
Bede czytac i odpisywac po kolei, wiec jesli pozniej sie okaze, ze cos bylo to wybaczcie
No wiec Nusia zaczynam od ciebie Pewnie, ze zacznij szukac sobie nowej pracy, zawsze to zajmiesz glowe czym innym. Ja odpuscilam, postawilam na dalszy rozwoj zawodowy i bam niespodzianka
She, Madlene mam nadzieje, ze owulka idzie do was duzymi krokami.
-
Agata dzięki. Moja owulka akurat drepcze malutkimi kroczkami w tym cyklu ale oby w ogóle przylazla.
Witam się w z Wami kochane
Wyprawie dzieci do szkoły i wracam do łóżka. Za to lubię piątki. I męża jeszcze poręcze na wszelki wypadek
Miłego dnia Wam życzę! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 09:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam aata83 i gratuluje
Dziś debatowaliśmy z P. o testach ciążowych, stwierdził że trzeba kupić i mieć w zapasie. A ja tam jakoś podchodzę do tego inaczej... Boję się robić testy. Po ostatnim razie byliśmy pewni że się udało i jak spóźniał mi się okres i zrobiłam test...Oczywiście negatywny. Czułam się fatalnie przespałam cały dzień pamiętam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 09:45
Dagn lubi tę wiadomość
-
To zależy od podejścia. Ja wolę zrobić wcześniej niż z każdym spoznionym dniem się bardziej nakrecac. Ale nie przed terminem @ bo wtedy zawsze są złudne nadzieje ze było za wcześnie na test. Zresztą od kiedy mierze temp to w 13-14 dpo mam jasność bez testu. Test to tylko formalność.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:01
-
Paulina!! Powodzonka!
She w ogole nie bierz do glowy co inni gadaja na temat slubu. Bo wlasciwie co to znaczy "normalny slub"? A nienormalny to niby jaki?
Zetka ja wczoraj w drodze do domu utknelam w korku. Bardzo mocno chcialo mi sie siusiu a nie mialam jak i gdzie zjechac. No i jak juz dojechalam do domu to tak mnie przez to rozbolal brzuch, ze wzielam paracetamol. Balam sie, aby przez to nie rozwinelo mi sie jakies zapalenie pecherza, bo juz wczesniej sie zdarzalo, ale jednak bol minal. Czuje sie super, jakos mdlosci nie mam juz 2 dzien Ale apetytu na jedzenie tez nie. Mieso w gole mi nie smakuje. Ciesze sie, ze u ciebie tez jest ok. Ja wczoraj odplynelam juz o 19 hehe. Potem tylko sie przebudzilam, aby synka polozyc spac i sama znow do lozeczkaShe Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki,
dopiero jem śniadanie i pije kawusie, rany jak u nas dzisiaj wieje! już mam dość tych wiatrów, głowa mi pęka!
Niepokorna jak tam????
NO właśnie gdzie jest Zuzia???
Juwelka a co u CIebie?????
Małgosiu trzymam kciuki za wizytę, wszyzstko będzie dobrze
Madlene tez właśnie widziałam, że u Triss jednak się nie udało...
Agatko dzięki Kochana:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny