X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Pierwsza!
    Temperatura spadła do poziomu pierwszej fazy, w ogóle obudził mnie ból brzucha, więc czekam, aż mnie zaleje i proszę o info, w którym dniu cyklu robi się te wszystkie LH-FSH, prolaktyny i inne dziady. I czy trzeba być na czczo :P
    I o rady, co szamać (migdały, ananasy inne takie) i w jakiej ilości :D

• martika Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale sie uaktywniłyście! Moze dzisiaj uda mi sie Was nadrobić, albo chociaz byc na bieżąco, bo mam wolne.

Morwa przeczytalam tylko Twoj opis wizyty, masakra, co za baba!

Dagn, mi lekarz mowil, ze te badania, to miedz 3-5 dniem. Ja przede wszystkim polecam inofolic. Orzechy brazylijskie mozecie jesc oboje caly cykl dwa dziennie. Wino czerwone przed owu. Morele kilka sztuk dziennie przez pierwsze dni po owu i ananasa swiezego ze dwa plastry tak.samo, tylko koniecznie z tym srodkiem. Ja to jadlam, co.cykl i nic, zaszlam dopiero jak wszystko odstawilam i zaczelam pic inofolic. Powodzenia!!
    Ps: przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z tel :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 07:54

Dagn lubi tę wiadomość

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny tak fajnie mi sie Was czyta ze pojecia nie macie:) to kto dzisiaj rano testuje?

• agata83 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej,

Ale zescie naskrobaly od wczoraj! I kiedy to nadrobic? Hehe. Moze zaraz chcoc troche mi sie uda!

• agata83 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bede czytac i odpisywac po kolei, wiec jesli pozniej sie okaze, ze cos bylo to wybaczcie :)

No wiec Nusia zaczynam od ciebie :) Pewnie, ze zacznij szukac sobie nowej pracy, zawsze to zajmiesz glowe czym innym. Ja odpuscilam, postawilam na dalszy rozwoj zawodowy i bam niespodzianka :)

She, Madlene mam nadzieje, ze owulka idzie do was duzymi krokami.

• agata83 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzialam, ze byla debata na temat imion. Ja jeszcze nie mysle o tym. A moj synek to wlasnie Dawid :)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata dzięki. Moja owulka akurat drepcze malutkimi kroczkami w tym cyklu ale oby w ogóle przylazla.

Witam się w z Wami kochane :)

Wyprawie dzieci do szkoły i wracam do łóżka. Za to lubię piątki. I męża jeszcze poręcze na wszelki wypadek :D

Miłego dnia Wam życzę! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 09:41

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane! My z P. mocno nakręceni dziś temka 37,2! Zwariuję z niepewności ale już nie potrafię się cieszyć. Tyle razy się zawiedliśmy...

• agata83 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She, slub w Wietnaimie?? Wow! Ale byloby fajnie!

Witam wszystkie nowe dziewczyny.

ppaulina, She Wolf lubią tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie się ta nasza Zuza podziała bo już dobre kilka dni jej nie ma :( mam nadzieje ze u nich wszystko ok tylko jest busy po prostu.

A Triss. .. coś mi się obiło ze ten cykl tez bez powodzenia? Przytulam <3

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam aata83 i gratuluje :)

Dziś debatowaliśmy z P. o testach ciążowych, stwierdził że trzeba kupić i mieć w zapasie. A ja tam jakoś podchodzę do tego inaczej... Boję się robić testy. Po ostatnim razie byliśmy pewni że się udało i jak spóźniał mi się okres i zrobiłam test...Oczywiście negatywny. Czułam się fatalnie przespałam cały dzień pamiętam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 09:45

Dagn lubi tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zależy od podejścia. Ja wolę zrobić wcześniej niż z każdym spoznionym dniem się bardziej nakrecac. Ale nie przed terminem @ bo wtedy zawsze są złudne nadzieje ze było za wcześnie na test. Zresztą od kiedy mierze temp to w 13-14 dpo mam jasność bez testu. Test to tylko formalność.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:01

zrz6e6ydhjw308do.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina!! Powodzonka! :)

She w ogole nie bierz do glowy co inni gadaja na temat slubu. Bo wlasciwie co to znaczy "normalny slub"? A nienormalny to niby jaki?

Zetka ja wczoraj w drodze do domu utknelam w korku. Bardzo mocno chcialo mi sie siusiu a nie mialam jak i gdzie zjechac. No i jak juz dojechalam do domu to tak mnie przez to rozbolal brzuch, ze wzielam paracetamol. Balam sie, aby przez to nie rozwinelo mi sie jakies zapalenie pecherza, bo juz wczesniej sie zdarzalo, ale jednak bol minal. Czuje sie super, jakos mdlosci nie mam juz 2 dzien :) Ale apetytu na jedzenie tez nie. Mieso w gole mi nie smakuje. Ciesze sie, ze u ciebie tez jest ok. Ja wczoraj odplynelam juz o 19 hehe. Potem tylko sie przebudzilam, aby synka polozyc spac i sama znow do lozeczka :)

She Wolf lubi tę wiadomość

• agata83 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa co za przezycia! Rozumiem cie jak sie czujesz, bo 3 lata temu przezylam to samo.

Zajsonek sliczne te sukienki :):) No i naszla mnie ochota na przymierzanie sukienek slubnych hehe.

Malagosia co nowego u ciebie? Jak samopoczucie?

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Agatko u mnie wszystko w porządku. Czekam do czwartku na kolejne USG trochę się jakoś denerwuje, ale mam nadzieje że bedzie dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki,
    dopiero jem śniadanie i pije kawusie, rany jak u nas dzisiaj wieje! już mam dość tych wiatrów, głowa mi pęka!

Niepokorna jak tam????

NO właśnie gdzie jest Zuzia???
    Juwelka a co u CIebie?????

Małgosiu trzymam kciuki za wizytę, wszyzstko będzie dobrze :)

Madlene tez właśnie widziałam, że u Triss jednak się nie udało...

Agatko dzięki Kochana:*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna kreska...

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie smuć się Niepokorna! Kolejny cykl będzie Twój!!! Ściskam mocno!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Jedna kreska...

przykro mi, tulam:*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda gadać... Ja chyba naprawdę jestem jakaś zepsuta :(

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 179 180 181 182 183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ