Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry :*
Madlene, widze ze nie tylko u mnie choinka tak dlugo stoiMoze do nastepnych swiat postoi jak tak dalej pojdzie
Agatka, dobrze ze sie super czujeszNie kazda dziewczyna ma tyle szczescia :*
Masz racje, slub to prywatna sprawa kazdej osoby i nikomu nic do tegoAle sukienka musi byc piekna i tak
myslalam zeby w bikini i welonie wyskoczyc
Cigaretta, mam nadzieje, ze rozmowa nie bedzie tak straszna jak sie wydaje :*
Niepokorna tule mocno, ale dopoki nie ma @ jest nadzieja :*
Poplacz sobie, to pomaga. Ja w poprzednim cyklu tez sie zalamalam jak zobaczylam I kreske, ale juz po @ i znowu patrze na ten cykl z nadzieja.
Dagn idz do lekarza po skierowanie na badania, a tak jak Martika mowi, sprobuj Inololica. My tu w wiekszosci go pijemy i czesc juz zobaczyla efekty w postaci II kresek
Ja dzis znowu ledwo z lozka sie wygrzebalam. Nie wiem co ze mna jest, ciagle mi sie spac chce. Musze sobie podlaczyc jakies cwiczenia na Wii moze pomoze
agata83, Madlene84 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Paulina u Ciebie za wczesnie na @. Widzialam w Twoich notatkach, ze cie sikanie goni. Moze masz jakas infekcje? Jedz zurawine, pomaga. A jak nie to do lekarza.25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Niepokorna, głowa do góry, pozytywne nastawienie i luz to bardzo ważne rzeczy i wiem, że łatwo powiedzieć, ale jak się zablokujesz psychicznie to chociaż byś pod względem fizycznym była okazem zdrowia to nici z dzidzi.
She, Madlene u nie też choinka jeszcze stoi, mam żywą do sufitu, ale już zaczyna źle wyglądaćW ten weekend ją chyba wysiutam, zawsze stoi do lutego, ale chyba mam za ciepło w domu i w tym roku nie da rady.
ppaulina, weź sobie ciepłą wanne, powinno pomóc na takie bóle.
Ja to chyba prześpię dzisiejszy dzień :p
She Wolf lubi tę wiadomość
-
She, powiadasz bikini iiiiii
Jestem za!
Ja to mialam kilka pomyslow na stroj i miejsce. I gdybym chciala kazdy zrealizowac to bym musiala miec kilka slubow hehe.
Cigaretta jak tam u ciebie rozmowa? Bo sama jestem ciekawa o co tej kobiecie chodzilo. A jak badania? Bo wy chyba wczoraj robiliscie tak?
Martika to spij jak masz okazjeA jak sie czujesz?
Zetka, Zuzia jak wam dzis mija dzien? Wy troche "starsze" wiekiem ciazowym ode mnie, powiedzcie mi wiec czy u was juz widac brzuszek? Bo mi sie taka pilka zrobila w tym tygodniu, ze nie wiem juz jak ja ukrywacA nie chce mowic nic w pracy dopoki nie bede po wizycie u lekarza.
She Wolf lubi tę wiadomość