SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda gadać... Ja chyba naprawdę jestem jakaś zepsuta :(

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co TY mówisz Niepokorna?? Jaka zepsuta??? Nie każdemu udaje się odrazu, my co miesiąc przeżywamy to samo, ale nadal walczymy, do skutku. Kiedyś wszystkim nam się uda!

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko, że ja już chyba nie mam siły :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja co miesiąc w 1 dniu @ nie mam siły, mówię, że mam dość, że to koniec a potem z każdym dniem te siły się zwiększają, tak samo będzie u Ciebie, zobaczysz :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chce mi się płakać...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A okresu nadal nie mam i żadnych objawów wskazujących na jego przyjście też nie :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna przykro mi. Odreaguj kilka dnia a zobaczysz że nabierzesz nowych sił. Nowy cykl to nowa szansa.

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    Niepokorna przykro mi. Odreaguj kilka dnia a zobaczysz że nabierzesz nowych sił. Nowy cykl to nowa szansa.

Kolejna szansa na to by potem znów płakać :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety 50% szans na płacz. Ale drugie 50% na dzieciątko. Pesymizm nie pomaga. Ale wiem jak się czujesz :(

NIEPOKORNA, Dagn lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny, nie mam na razie jakoś na nic ochoty. Idę pod kołdrę. Pojawię się, jak już mi trochę przejdzie i wtedy nadrobię zaległości w czytaniu Waszych wpisów. Trzymajcie się kochane :*

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane chyba się starzeje. P się ze mnie śmieje że marudzę jak stara baba. Ale tak mnie naierdziela miednica że włosy z głowy bym zrywała i krzyż niemiłosiernie... Niech już ta @ przyjdzie bo się wykończę!

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :*

Madlene, widze ze nie tylko u mnie choinka tak dlugo stoi :) Moze do nastepnych swiat postoi jak tak dalej pojdzie ;)

Agatka, dobrze ze sie super czujesz :) Nie kazda dziewczyna ma tyle szczescia :*
    Masz racje, slub to prywatna sprawa kazdej osoby i nikomu nic do tego :) Ale sukienka musi byc piekna i tak ;) myslalam zeby w bikini i welonie wyskoczyc :D

Cigaretta, mam nadzieje, ze rozmowa nie bedzie tak straszna jak sie wydaje :*

Niepokorna tule mocno, ale dopoki nie ma @ jest nadzieja :*
    Poplacz sobie, to pomaga. Ja w poprzednim cyklu tez sie zalamalam jak zobaczylam I kreske, ale juz po @ i znowu patrze na ten cykl z nadzieja.

Dagn idz do lekarza po skierowanie na badania, a tak jak Martika mowi, sprobuj Inololica. My tu w wiekszosci go pijemy i czesc juz zobaczyla efekty w postaci II kresek :)

Ja dzis znowu ledwo z lozka sie wygrzebalam. Nie wiem co ze mna jest, ciagle mi sie spac chce. Musze sobie podlaczyc jakies cwiczenia na Wii moze pomoze :)

agata83, Madlene84 lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina u Ciebie za wczesnie na @. Widzialam w Twoich notatkach, ze cie sikanie goni. Moze masz jakas infekcje? Jedz zurawine, pomaga. A jak nie to do lekarza.

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She wolf jem zurawine urofuraginum i duzo pije ale te natretne sikanie.zobaczymy co to za szajs na razie skupiamy sie na weekendzie z dziećmi ; ) wlasnie ide po moja mysz do przedszkola :)

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niepokorna a ile dni @ Ci sie spoznia? moze poprostu test falszywy?

• agata83 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa dopiero doczytalam o twojej wizycie wczorajszej. Powiem tak- brak mi slow. Ja bym ta babe chyba na miejscu rozniosla! Idz kochana do jakiegos innego lekarza.

• martika Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, głowa do góry, pozytywne nastawienie i luz to bardzo ważne rzeczy i wiem, że łatwo powiedzieć, ale jak się zablokujesz psychicznie to chociaż byś pod względem fizycznym była okazem zdrowia to nici z dzidzi.

She, Madlene u nie też choinka jeszcze stoi, mam żywą do sufitu, ale już zaczyna źle wyglądać :P W ten weekend ją chyba wysiutam, zawsze stoi do lutego, ale chyba mam za ciepło w domu i w tym roku nie da rady.

ppaulina, weź sobie ciepłą wanne, powinno pomóc na takie bóle.

Ja to chyba prześpię dzisiejszy dzień :p

She Wolf lubi tę wiadomość

• agata83 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Szkoda gadać... Ja chyba naprawdę jestem jakaś zepsuta :(

Niepokorna nawet tak nie mow o sobie. Nie wolno! Przykro mi, ze wyszla 1 kreska.

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, kochanie <3
    Nie przejmuj się kiedyś się musi udać ! :*

Ja nie testowalam bo tempka spadła, a co za tym idzie @ jest juz za rogiem :P

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She, powiadasz bikini iiiiii :):) Jestem za! :) Ja to mialam kilka pomyslow na stroj i miejsce. I gdybym chciala kazdy zrealizowac to bym musiala miec kilka slubow hehe.

Cigaretta jak tam u ciebie rozmowa? Bo sama jestem ciekawa o co tej kobiecie chodzilo. A jak badania? Bo wy chyba wczoraj robiliscie tak?

Martika to spij jak masz okazje :) A jak sie czujesz?

Zetka, Zuzia jak wam dzis mija dzien? Wy troche "starsze" wiekiem ciazowym ode mnie, powiedzcie mi wiec czy u was juz widac brzuszek? Bo mi sie taka pilka zrobila w tym tygodniu, ze nie wiem juz jak ja ukrywac :) A nie chce mowic nic w pracy dopoki nie bede po wizycie u lekarza.

She Wolf lubi tę wiadomość

‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ