X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda gadać... Ja chyba naprawdę jestem jakaś zepsuta :(

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co TY mówisz Niepokorna?? Jaka zepsuta??? Nie każdemu udaje się odrazu, my co miesiąc przeżywamy to samo, ale nadal walczymy, do skutku. Kiedyś wszystkim nam się uda!

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko, że ja już chyba nie mam siły :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja co miesiąc w 1 dniu @ nie mam siły, mówię, że mam dość, że to koniec a potem z każdym dniem te siły się zwiększają, tak samo będzie u Ciebie, zobaczysz :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chce mi się płakać...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A okresu nadal nie mam i żadnych objawów wskazujących na jego przyjście też nie :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna przykro mi. Odreaguj kilka dnia a zobaczysz że nabierzesz nowych sił. Nowy cykl to nowa szansa.

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    Niepokorna przykro mi. Odreaguj kilka dnia a zobaczysz że nabierzesz nowych sił. Nowy cykl to nowa szansa.

Kolejna szansa na to by potem znów płakać :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety 50% szans na płacz. Ale drugie 50% na dzieciątko. Pesymizm nie pomaga. Ale wiem jak się czujesz :(

NIEPOKORNA, Dagn lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny, nie mam na razie jakoś na nic ochoty. Idę pod kołdrę. Pojawię się, jak już mi trochę przejdzie i wtedy nadrobię zaległości w czytaniu Waszych wpisów. Trzymajcie się kochane :*

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane chyba się starzeje. P się ze mnie śmieje że marudzę jak stara baba. Ale tak mnie naierdziela miednica że włosy z głowy bym zrywała i krzyż niemiłosiernie... Niech już ta @ przyjdzie bo się wykończę!

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :*

Madlene, widze ze nie tylko u mnie choinka tak dlugo stoi :) Moze do nastepnych swiat postoi jak tak dalej pojdzie ;)

Agatka, dobrze ze sie super czujesz :) Nie kazda dziewczyna ma tyle szczescia :*
    Masz racje, slub to prywatna sprawa kazdej osoby i nikomu nic do tego :) Ale sukienka musi byc piekna i tak ;) myslalam zeby w bikini i welonie wyskoczyc :D

Cigaretta, mam nadzieje, ze rozmowa nie bedzie tak straszna jak sie wydaje :*

Niepokorna tule mocno, ale dopoki nie ma @ jest nadzieja :*
    Poplacz sobie, to pomaga. Ja w poprzednim cyklu tez sie zalamalam jak zobaczylam I kreske, ale juz po @ i znowu patrze na ten cykl z nadzieja.

Dagn idz do lekarza po skierowanie na badania, a tak jak Martika mowi, sprobuj Inololica. My tu w wiekszosci go pijemy i czesc juz zobaczyla efekty w postaci II kresek :)

Ja dzis znowu ledwo z lozka sie wygrzebalam. Nie wiem co ze mna jest, ciagle mi sie spac chce. Musze sobie podlaczyc jakies cwiczenia na Wii moze pomoze :)

agata83, Madlene84 lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina u Ciebie za wczesnie na @. Widzialam w Twoich notatkach, ze cie sikanie goni. Moze masz jakas infekcje? Jedz zurawine, pomaga. A jak nie to do lekarza.

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She wolf jem zurawine urofuraginum i duzo pije ale te natretne sikanie.zobaczymy co to za szajs na razie skupiamy sie na weekendzie z dziećmi ; ) wlasnie ide po moja mysz do przedszkola :)

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niepokorna a ile dni @ Ci sie spoznia? moze poprostu test falszywy?

• agata83 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa dopiero doczytalam o twojej wizycie wczorajszej. Powiem tak- brak mi slow. Ja bym ta babe chyba na miejscu rozniosla! Idz kochana do jakiegos innego lekarza.

• martika Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, głowa do góry, pozytywne nastawienie i luz to bardzo ważne rzeczy i wiem, że łatwo powiedzieć, ale jak się zablokujesz psychicznie to chociaż byś pod względem fizycznym była okazem zdrowia to nici z dzidzi.

She, Madlene u nie też choinka jeszcze stoi, mam żywą do sufitu, ale już zaczyna źle wyglądać :P W ten weekend ją chyba wysiutam, zawsze stoi do lutego, ale chyba mam za ciepło w domu i w tym roku nie da rady.

ppaulina, weź sobie ciepłą wanne, powinno pomóc na takie bóle.

Ja to chyba prześpię dzisiejszy dzień :p

She Wolf lubi tę wiadomość

• agata83 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Szkoda gadać... Ja chyba naprawdę jestem jakaś zepsuta :(

Niepokorna nawet tak nie mow o sobie. Nie wolno! Przykro mi, ze wyszla 1 kreska.

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, kochanie <3
    Nie przejmuj się kiedyś się musi udać ! :*

Ja nie testowalam bo tempka spadła, a co za tym idzie @ jest juz za rogiem :P

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She, powiadasz bikini iiiiii :):) Jestem za! :) Ja to mialam kilka pomyslow na stroj i miejsce. I gdybym chciala kazdy zrealizowac to bym musiala miec kilka slubow hehe.

Cigaretta jak tam u ciebie rozmowa? Bo sama jestem ciekawa o co tej kobiecie chodzilo. A jak badania? Bo wy chyba wczoraj robiliscie tak?

Martika to spij jak masz okazje :) A jak sie czujesz?

Zetka, Zuzia jak wam dzis mija dzien? Wy troche "starsze" wiekiem ciazowym ode mnie, powiedzcie mi wiec czy u was juz widac brzuszek? Bo mi sie taka pilka zrobila w tym tygodniu, ze nie wiem juz jak ja ukrywac :) A nie chce mowic nic w pracy dopoki nie bede po wizycie u lekarza.

She Wolf lubi tę wiadomość

‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ