Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonek wrote:Niepokorna, kochanie
Nie przejmuj się kiedyś się musi udać ! :*
Ja nie testowalam bo tempka spadła, a co za tym idzie @ jest juz za rogiem
Jeszcze nic nie wiadomo. A na test za wczesnie. Jakby temp tylko szla w gore to bym nam skali zabrakloZajsonek lubi tę wiadomość
-
U mnie w pracy znow byly gofry na drugie sniadania- jak to w piatki bywa. Juz 2 godz minely a mi jeszcze smierdzi, fuj. W ogole to wychodzilam do sklepu i wiedzialam, ze nie ma proszku na gofry, ale nic nie powiedzialam. No i jak przyszlo co do czego pyta mnie kolezanka "a ty nie kupilas gofrow". A ja jej na to ze nie, bo nie wiedzialam, ze nie ma. I wyobrazcie sobie, ze zastepca dyrektora (mozna tak go nazwac choc oficjalnie zastepca nie jest) mowi, ze on chetnie pojedzie do sklepu i kupi co trzeba. Ooooojaaaa. Zaczelam wiec wydzwaniac po kolezankach, aby tylko nie siedziec z nimi przy stole i nie musiec wachac tych zapachow. I jak na zlosc zadna nie odbierala:( Dopiero niedawno 2 sie odezwaly. Podsumowujac, dzis bylo blisko, aby wszyscy sie zorientowali, ze cos jest na rzeczy.
Dobra ja zaraz zmykam juz do domu. Wlasnie wyszlo slonko po brzydkim i deszczowym poranku, wiec moze wybiore sie na spacer. Obiad gotowy, tylko podgrzac, wiec czemu nie!Jakby co to do wieczora! -
nick nieaktualnyAgata badania w porządku, dzis już są wyniki do odbioru ale nie damy rady tam jechać. Może po niedzieli, choć jestem ciekawa co tam wyszło, mąż jakoś nie... chyba się trochę obawia
A rozmowa z nauczycielką spoko, chodziło jej o to ,że zadzwoniła do szkoly i się dowiedziała,co tam jest na regulaminie praktyk, mówiłam jej, że przecież przyniosę jej potrzebne dokumenty w pon tak jak obiecałam no i sumie tyle. Powiedziała, że nie chce się potem komuś tłumaczyć i wyjść na gupka i chce, żeby to wszystko było tak jak ma być. No i w pon zaczynam prowadzenie zajęć. Plastyka i wf na dobry początek
Uciekam do szkoły, mam zjazd na 15:30 wiec zaraz wyjeżdżam. Miłego popołudnia :*agata83 lubi tę wiadomość
-
Agata idz Ty z tymi goframi
A co do pomyslu na slub, to ja wlasnie nie mam za bardzo pomyslu.... Na razie nie mysle, bo jeszcze duzo czasu
Martika, ja tez sie musze w koncu tej choinki pozbyc Idz spac, bo jak juz wczesniej mowilam za pare miesiecy nie bedziesz miala czasu na sen
Zajsonek podoba mi sie Twoje podejscieZajsonek lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Mnie tez bania nawala
Pocwiczylam troche, zmeczylam sie a teraz ide na plotki do kumpeli25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Wpadam na chwilę, doczytałam po łepkach. Jeszcze godzina i weekend
Niepokorna przykro
Paulina, jeżeli istnieje szansa ze jesteś w ciąży to ja bym nie brała urofuraginum. Możesz zurawine, urosept lub na receptę Monural.
Agata,u mnie brzuszek leciutko widać. Tzn tylko ja i mąż. Ale tylko taka wypuklosc właściwie samo podbrzusze póki co z wagi początkowej jakieś 49,5 mam 49,9 i to w ubraniu. Dopiero wczoraj od około 2 mcy mam baterie w wadze wiec teraz będę już na bieżąco. Mam nadzieje ze mimo małego brzuszka wszystko jest w porządku
-
nick nieaktualnyHej popołudniową porą pierwszy raz od kilku dni spokojnie podrzemałam w dzień. Spadła ta temp i jakoś tak, hmm, nie ma już o czym myśleć/rozważać, to i spokojniejszy człowiek.
Niepokorna, strasznie mi przykro nie powiem Ci, że masz nie płakać i że będzie lepiej, bo wiem, że to nie pociesza.
Dziewczyny, a ten inofolic przed ile dni się pije? Czytałam o nim, ale cena ekhm odstrasza
Lekarz mi pewnie nie da skierowania na badania hormonalne, tylko zostanę olana jakimś "Pani, to dopiero 4 miesiące, niech się Pani nie spina i nie martwi" Wolę do niego pójść z wynikami jakoś w 11-12 dc, żeby sprawdził, czy tam w ogóle jakieś jajka są czy Bóg mi spełnił życzenie poporodowe
Zetka, nie martw się Zresztą sama wiesz po pierwszej ciąży, że jeszcze będziesz miała dość tego brzucha za jakieś 7 miesięcy
Masz jakieś smaki? -
nick nieaktualny
-
She Wolf i Madlene84, u mnie też choinka jeszcze stoi Nie mam siły jej schować.
Już popłakałam i stwierdziłam, że mam Was. Poza tym doszłam do wniosku, że wielu dziewczynom udaje się dopiero w drugim cyklu z CLO, więc jest nadzieja. Okresu nadal nie dostałam, bóle też nie występują.
Ale do nowego cyklu jestem lepiej przygotowana, bo dzisiaj mąż kupił mi termometr
niecierpliwa-dominika,
Okres powinnam dostać wczoraj.
martika,
Wiem, że masz dużo racji. Staram się wyluzować. Właśnie dzięki Waszym dobrym słowom dzisiaj już mam lepszy humor
agata83,
Mówię czasem, że jestem zepsuta, bo czasem tak właśnie się czuję
Zajsonek,
Może kiedyś się uda. Ale to już 19 miesięcy starań
Morwa i Zetka,
Dziękuję za wsparcie
Dagn,
Już chyba więcej nie będę płakała. Spacer z mężem mi bardzo pomógł. -
nick nieaktualnyNiepokorna <hug>
Mi mąż dopiero wieczorem wróci z pracy. Swoje też już popłakałam dziś i wystarczy.
Teraz muszę znaleźć coś, co mnie nakręci na maksa i zajmie myśli w tym cyklu ciężko będzie chyba...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 15:58
NIEPOKORNA, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
-
Dagn wrote:Niepokorna <hug>
Mi mąż dopiero wieczorem wróci z pracy. Swoje też już popłakałam dziś i wystarczy.
Teraz muszę znaleźć coś, co mnie nakręci na maksa i zajmie myśli w tym cyklu ciężko będzie chyba...
No ciężka sprawa. Też mam problem, czym zająć myśli... -
NIEPOKORNA, dobrze, że już lepiej się czujesz, jak ta @ ma przyjść, to niech przychodzi szybko, żebyś mogła znowu działać
Morwa, też się miałam przestawić, nawet dostałam od lekarza próbki tego inofemu, ale nie zdążyłam :p A jak tam czujesz coś jajniki? Mam nadzieję, że owulka do Ciebie przyjdzie szybciej niż ostatnio, chociaż mi ten inofolic pierwszy cykl wydłużył, a dopiero w drugim zdziałał cuda, tyle, że w pierwszym nie brałam od początku, może dlatego. -
nick nieaktualny